Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sahibine çekmeyen mal haramdıra.s
anasına bak oğlunu al olacak tebii:lepi:
:roflol::roflol::roflol:

iyidir vildancım hadi inş yarın hayırlı haberler verirsin bize çitos sen napıyon oğluşunla topmu oynuyon kız yoksam bircan canım mrk etme herşey yolundadır inş
sağol cnm iyiyiz ben oynamıyom vildoş teyzesiyle oynuyo çift kale maç repitopuna iddaaya girdiler:roflol::roflol:

rufeyde nere kaçtı acaba bizi çeke çeke getirdi kendi ortalarda yok
:1shok:yine aynı şeyi düşündük:1shok:

geçen ayın 29unda ara kanama olmuştu şimdi ayın 20si acaba ya ben diyorumki ben ozaman adet oldum kesin ondan yine adet günüm gibi olacam yani 25 29 gibi

geçen ayın 29unda ara kanama olmuştu şimdi ayın 20si acaba ya ben diyorumki ben ozaman adet oldum kesin ondan yine adet günüm gibi olacam yani 25 29 gibi

yani artık 29 undan sonrada olmazsan tekrar dr yolu gözükecek sana

bircaaaaaaaan niye konuşmuyon geçmişimi okuycan:mymeka:

yok çitoscum dr ialç vermişti kullanırsan bir haftalık bir gecikmeyle olursun demişti ama ben kullanmadım

çitos canım biz şuan 12+1 olduk allah nasip ederse yarın görücez inşallah...vildan çok sevindim inşallah iyi şeyin habercisidir...

çitos canım biz şuan 12+1 olduk allah nasip ederse yarın görücez inşallah...vildan çok sevindim inşallah iyi şeyin habercisidir...

ohh oh maşallah allah hayırla ve sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
cnm yaa bende hiçbi belirti yok günümün geçmesi dışında
bide 10 gün önce içimden sanki cımbızla et koparmışlar gibi oldu
normalde öyle olunca ertesi gün adet olurdum ama olmadım
başkada bi belirti falan yok

yok çitoscum dr ialç vermişti kullanırsan bir haftalık bir gecikmeyle olursun demişti ama ben kullanmadım
cnm doktrun verdiği ilacı kullansana boşuna vermemiştir onu:1no2:

hey maşşlah tosuncuk:nazar::nazar:kız bircan seninki ne acaba kızmı oğlanmı içine ne doğuyohihoyyyt

şşşşşştttt rüfüşün sayfasına gittiysen hiç boşa gitme offline olmuş yani gitmiss
gittim bilemsırnaşık şeysırnaşık şey

hiç belirti olmuyo zaten canım ya inşallah olmazsında o güzel haberi senden alırız tatlım...

ya vildancım dr dediki büyük bi ihtimal olursun dedi ama bu ialcı kullanırsan bir hafta gecikmeli olursun yani her iki ihtimalde olacam diye bende kullanmadım

kızlar ben çıkıyorum uykum var çok size i geceler i muhappetler duanızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi vildancım senden güzel haberi almak dileğiyle...

ya şidi hesapladım eğer ozman adet olmuşsam ayın 21inde olmam lazım yani yarınn inş olmamda hamiş olur bu ay ne olur dua edin artık bende anne olmak istiyorum

hiç belirti olmuyo zaten canım ya inşallah olmazsında o güzel haberi senden alırız tatlım...
benim kızımda belim feciii sızlıyodu bide göğüslerim çok hassaslaşmıştı
ya vildancım dr dediki büyük bi ihtimal olursun dedi ama bu ialcı kullanırsan bir hafta gecikmeli olursun yani her iki ihtimalde olacam diye bende kullanmadım

hmm anladım
ee yani 29 una kadar olmazsan mecbur gidecen o zaman

bircan... sumos iyi geceler
inşallah bizdende müjde duyarsınız cnm
yarın görüşürük

Back
X