Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryal;6266300]TARıH : 21.04.2009 SAAT :07:25

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK __________
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.nilüfer79
12.pinkrose
13. yeb2004
14.sumos23
15.benbilirim
16.dyd
17.kurnaz
18.sessizdeniz
19.alin
20.yadel
21.ezgicik
22.eylull
23.pingu................... aramıza hg canım
24.funda41 ...............aramıza hg canım
25.selra
26.huzeyfe
27.smhsmh
28.yosun2003
29.orays
30.butha...............aramıza hg canım
31.ozle_mm..........aramıza hg canım
32.ESCALES:......aramıza hoş geldin
33.bilgen35..........aramıza hg
34.tatl : ...............aramıza hg
35.SivriBiber: ........aramıza hg
36.NAZ87 : ..........aramıza hg
37.melike25:
38.burcinn:
39.hayrun:
40.meryem82.
41.zahidem:
42.triyandafil:
43.Eski_dünya:.........aramıza hg
44.umutlu16:.............aramıza hg
45.ekince:
46.gaye: .................hg aramıza
47.ceylanmelek: .....hg aramıza
48:srncr : ...............hg aramıza
49:daisy24: ............hg aramıza
50.34nesli: .............hg aramıza
51.vildan83: ............hg aramıza
52.bengl :...............hg aramıza
53.&ayla&:.............hgaramıza
54.cesica:..............hg aramıza
55.mavi_gozlu:.......hg aramıza
56.ebrar42: ...........hg aramıza
57.osmaniye80:
58.fransiyum:
59.ALARA1983:
60.muhasebe22:
61.angel_eda:
62.talyaa:
63.ktg:
64.belenay:
65.datlum:
66.zeyn77:
67.yagmur2009:
68.windy:
69.sevgii:)
70.niran77:
71.yldz:
72.iklimtuana:
73.tekecen:
74:gize:

KIZLAR EN YENı LıSTE BU LÜTFEN ıSMı OLMAYANLAR BıLDıRSıN
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/

ay bak gördünmü silik milik çıkmış işte kesin hamişsin kesin
vildoş sıra sendeeeeeeeeeee

ayyy gerçektenmiii kızzz...işallahhh yarabbim...ama yanılma payı çok var diyorlar ya emin olamıyorum bide çok silik ne biliyim hayırlısıysa olsun bakalım..3gün sonra yine yapacağım çıkarsa kesin müjdeyi veririm artıkın...

inşallah hamilesindir canım allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlet verirsositosositosositosositosositososito:Saruboceq:

amin canım ...ALLAHIM HEPİMİZİ SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATLAR VERİR İŞALLAHH..DÜNGECE OKADAR HEYECANLANDIM Kİ KENDİME VE SİZLEREDE DUA ETTİM...
TOPPİKTE KONUŞTUĞUM BÜTÜN ARKADAŞLARIMADA EVLAT SEVGİSİNİ TATTIR ALLAHIM DEDİM.... TOPPİKTE FALAN DEYİNCEDE BİRAZ KOMİK GİBİ GELDİ AMA ARTIK OKADAR YAKINIZ Kİ BAZEN NORMAL HAYATTADA TANIŞIYORMUŞUZ GİBİ HİSSEDİYORUM)))

ayyy gerçektenmiii kızzz...işallahhh yarabbim...ama yanılma payı çok var diyorlar ya emin olamıyorum bide çok silik ne biliyim hayırlısıysa olsun bakalım..3gün sonra yine yapacağım çıkarsa kesin müjdeyi veririm artıkın...

canımmmm silik mi çıktıııı
canım benim ya çoooooook sevindim gördünmü şakalar gerçek oldu:))))

canım benim inşallah hamişsindir sana bir fikir verirmi bilmem ama ben adetim geçtikten kısa süre önce yapmıştım çıkmamıştı yani ben çizgi var diyordum eşim le teyzem çizgi yok biz görmedik sen öle olsu istediğin için öle görüyorsun demişlerdi ama çooookkk az bir çizgi gördüm gibi hissettim sonra aradan 5 gün geçince bir daha yaptım iki çizgide net çıktı ama benim hiç bir belirtim yoktu ertesi günü kan tahlili yaptırdım 1190 çıktı yani hamiştim bence bekle adetin geçince tekrarla testi

işallah benimde öyledir canım..gerçekten varla yok arasıydı benimde ama iyice iyice bakınca gözüküyordu ve hatta 25 dak sonra dahada belirginleşti ama 5dk sonra okuyun yazıyor klavuzunda..25dk geçince çokta kendimi kaptırmadım yanii...eşimde kızdı küstü bana diye fazla uzatmadım konuyuda....hayırlısı artık..

günaydın kızlar nilüfer 79 canım silik çıkınca kesin hamilelikten olmasan hiç çıkmaz içini ferah tut hayırlı olsun canım inş bizde tadarız hamilelik duygusunu bişey daha kaç gün geçmişti seniin bende dün yaptım ama bişey çıkmadı

canımmmm silik mi çıktıııı
canım benim ya çoooooook sevindim gördünmü şakalar gerçek oldu:))))

sessizdenizim işallah dediğin gibidir..ama bak benimkisi daha çıkmadı ki hayatım..okadar silik kii..yani bu kulüpteki pozitif test sonuçlarına baktım benimkisi onlardan falan silik..karşıdan bakınca bembeyaz...gözüme sokuyorum ışığın altında gölge gibi varrr...sence pozitifmi...seninki nasıl çıktı??? 20-25dk sonra karşıdan bakıncada gözüküyordu artık...ilk öyle çıkmış olsa kesın diyeceğim...5dk sonra okuyun diyor prospektüsünde...
Hayırlısı artık

günaydın kızlarrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
sessizdenizim tebrikler cnm hamileymişin çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşaalahŞenizŞeniz:teytey::teytey:

günaydın kızlar nilüfer hayırlısı olsun inş hamişsindir canım adına çok sevindim

günaydın kızlar nilüfer 79 canım silik çıkınca kesin hamilelikten olmasan hiç çıkmaz içini ferah tut hayırlı olsun canım inş bizde tadarız hamilelik duygusunu bişey daha kaç gün geçmişti seniin bende dün yaptım ama bişey çıkmadı

canım benım daha günüm gelmedi..24-27 si arası bekliyorum..erken yaptım ve sabah israrıyla yapmadım belki yanılgı vardır..gece 11 de yaptım...hayırlsı artık...3 gun sonra kesin söylerim canım sonucu...

günaydın kızlar nilüfer hayırlısı olsun inş hamişsindir canım adına çok sevindim[/QUOTE
işallah canım daha belli değil tamm...siliğin siliği benim çizgi..ama yinede paylaştım sizlerle heyecandan..ne sabırsızım dimiii....2 gün sonra yine yaparım bakalım ozaman kesin olur artık

canım benım daha günüm gelmedi..24-27 si arası bekliyorum..erken yaptım ve sabah israrıyla yapmadım belki yanılgı vardır..gece 11 de yaptım...hayırlsı artık...3 gun sonra kesin söylerim canım sonucu...

hayırlısı olsun canım yaaaa ama geçmeden belli olmaz diye biliyorum ama kısmet olsun seni yinede fazla umutlandırmayalım kendimden biliyorum çook kötü oluyor s onra inş kırmızılar gelmez tatlım benimde 2 ghün geçti bende dün yaptım ama bişey yok banada belli olmuyor işt.

günaydın kızlarrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
sessizdenizim tebrikler cnm hamileymişin çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşaalahŞenizŞeniz:teytey::teytey:
sağolasın citosum
amiinn cümlemiz sağlıcakla alalım inşallah...
sessizdenizim işallah dediğin gibidir..ama bak benimkisi daha çıkmadı ki hayatım..okadar silik kii..yani bu kulüpteki pozitif test sonuçlarına baktım benimkisi onlardan falan silik..karşıdan bakınca bembeyaz...gözüme sokuyorum ışığın altında gölge gibi varrr...sence pozitifmi...seninki nasıl çıktı??? 20-25dk sonra karşıdan bakıncada gözüküyordu artık...ilk öyle çıkmış olsa kesın diyeceğim...5dk sonra okuyun diyor prospektüsünde...
Hayırlısı artık

nilücüm benim 1 dk bile beklemeden çıktı 5 dk sonra da kıpkırmızı oldu
canım bi şey sorcam bu testi ilişkiden sonra yapmadın dimi?
biliyosun geçen ay ben bu yüzden yanıldım
ilişki olan gecenin sabahında test yapılırsa pozitif çıkabiliyo
ama öyle bişe yoksa ve silik çıktıysa Allah ın izni ile hamilesin inşallah bitanem:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey:

kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın sevgi naber canım..biliyomusun ben test yaptım daha günüm gelmeden ama silikmi silik bi çizgi çıktı...karşıdan gözükmüyo..ışığın altında iyice bakınca gölge gibi var..eşime göstredim oda evt var dedi tamam falan dedi..ama düngece 11 de yaptım 2 gun sora yine yapıcam ne dersin???
senin nasıldı test sonucun????

Back
X