Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın kızlarrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
sessizdenizim tebrikler cnm hamileymişin çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşaalahŞenizŞeniz:teytey::teytey:

mrh citosum bayadır karşılaşamıyoruz fındığın nasıl kaç aylık oldun anım bu arada ve nasıl geçiyor gebelika.s.a.s.

günaydın sevgi naber canım..biliyomusun ben test yaptım daha günüm gelmeden ama silikmi silik bi çizgi çıktı...karşıdan gözükmüyo..ışığın altında iyice bakınca gölge gibi var..eşime göstredim oda evt var dedi tamam falan dedi..ama düngece 11 de yaptım 2 gun sora yine yapıcam ne dersin???
senin nasıldı test sonucun????

ay cidden mi kızzzzzzzzzz inş vardır...idrar testinde olmayınca cıkmıo.ama ilk 5 dakika önemli biliosun ben senin yerinde olsam gider kantesti yaptırıdım zaten adetinede varmış anca silik çıkardı..ama dedim ya buaya içime doğuyo hamile kalcan diye bak görürsün hamilesin kızzzzzzzzzzzz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sağolasın citosum
amiinn cümlemiz sağlıcakla alalım inşallah...

nilücüm benim 1 dk bile beklemeden çıktı 5 dk sonra da kıpkırmızı oldu
canım bi şey sorcam bu testi ilişkiden sonra yapmadın dimi?
biliyosun geçen ay ben bu yüzden yanıldım
ilişki olan gecenin sabahında test yapılırsa pozitif çıkabiliyo
ama öyle bişe yoksa ve silik çıktıysa Allah ın izni ile hamilesin inşallah bitanem:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey:

yok hayatım eve geldik yemek yedik zaten saat 10 falandı masayı topladım o bu derken testi yaptım işte 10.30---10.45 gibi.....
ama mesela bizim yatakodası biraz loş ışık..yatakodasında gözükmüyo banyodaki ışığın altında gözüküyordu..5 dk geçtiğinde..daha sonra 25 dk geçti loş ışıkta bile görülebilecek siliklikte idi...neyse işte böleee..

mrh citosum bayadır karşılaşamıyoruz fındığın nasıl kaç aylık oldun anım bu arada ve nasıl geçiyor gebelika.s.a.s.

slm melikecim oğluşum 14,3 haftalık oldu cnm çok iyi geçiyor cnm şimdilik bi sorunum yok inşallahta hiçolmaz :nazar::nazar::nazar:sen nasılsın cnm ben geldimde sen pek olmuyon cnmŞenizŞeniz

citos dezy iklimtuana nilüfer79 sevgi kızlar hepinizi slamlıyorum ce çıkmak zorun dayım bye allaha emanet olun canlarıum

buarada ben de bhcg yi pazartesi tekrarlatcam dedim ama kimse sormadı nasıl çıktı diye bende diyodum kızlar merak etmişştir....nerdeeeeeeeeee
neyse artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sesszdeniz hamiş misin kızzzzzzzz...gözünaydın cnm yaaaaaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla doğsun inş

ay cidden mi kızzzzzzzzzz inş vardır...idrar testinde olmayınca cıkmıo.ama ilk 5 dakika önemli biliosun ben senin yerinde olsam gider kantesti yaptırıdım zaten adetinede varmış anca silik çıkardı..ama dedim ya buaya içime doğuyo hamile kalcan diye bak görürsün hamilesin kızzzzzzzzzzzz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

yaptırıcam yarından sonra hayatım...belkide yarın falan yaptırırımm..aslında bana kalsa bugün gitcemde..eşim küstü ya bana acele ediyorum diye dün akşam bende yine zıplamak istemiyorum..kafana bişi koydunmu hiçbişi gözün görmüyoda gece 11 de testmi yapılır insan süpriz yapar herşeyi söylüyosun hiç sabırlı değilsin falan dedi...konuyu kapadım sonra zaten bende..3 tane test almıştım zaten yarın sabah öteki testide yaparım çatlarım yoksa...çıkarsa kan falan veririm hayatım...işallah hislerin tutar...

amin canım ...ALLAHIM HEPİMİZİ SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATLAR VERİR İŞALLAHH..DÜNGECE OKADAR HEYECANLANDIM Kİ KENDİME VE SİZLEREDE DUA ETTİM...
TOPPİKTE KONUŞTUĞUM BÜTÜN ARKADAŞLARIMADA EVLAT SEVGİSİNİ TATTIR ALLAHIM DEDİM.... TOPPİKTE FALAN DEYİNCEDE BİRAZ KOMİK GİBİ GELDİ AMA ARTIK OKADAR YAKINIZ Kİ BAZEN NORMAL HAYATTADA TANIŞIYORMUŞUZ GİBİ HİSSEDİYORUM)))

İnşallah nilüfercim hamilesindir.Heyecanla takip ediyorum.İnşallah kesinleşitğinide görürürüz.darısı vildanın ve diğer bebiş bekleyenlerin başına inşallah.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm melikecim oğluşum 14,3 haftalık oldu cnm çok iyi geçiyor cnm şimdilik bi sorunum yok inşallahta hiçolmaz :nazar::nazar::nazar:sen nasılsın cnm ben geldimde sen pek olmuyon cnmŞenizŞeniz

cinsiyetini ögrendin yani iyi canım hayırlısı olsun senin 1 tane daha fındıgın vardı dimi o kızmıydı canım:teytey::teytey:

hayırlısı olsun canım yaaaa ama geçmeden belli olmaz diye biliyorum ama kısmet olsun seni yinede fazla umutlandırmayalım kendimden biliyorum çook kötü oluyor s onra inş kırmızılar gelmez tatlım benimde 2 ghün geçti bende dün yaptım ama bişey yok banada belli olmuyor işt.

hayırlısı olsun canım bazen 1-2 gun geçmede belli olmayabiliyormuş 1 hafta geçince belli olurmuşş..kimininde günü gelmeden belli oluyor işte..bak sessizdenizimin çok net çıkmışş..geç dmllenme falan olunca daha değişik oluyor tabii...hayırlısı olsun hakkımızda canım..olmazsa bidahaki aya yine incir suyuna devamhihoyyyt

buarada ben de bhcg yi pazartesi tekrarlatcam dedim ama kimse sormadı nasıl çıktı diye bende diyodum kızlar merak etmişştir....nerdeeeeeeeeee
neyse artık

neyse artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben okumamışım canım testini tekrarlayacağını...kaç çıktı nasıldı ???

İnşallah nilüfercim hamilesindir.Heyecanla takip ediyorum.İnşallah kesinleşitğinide görürürüz.darısı vildanın ve diğer bebiş bekleyenlerin başına inşallah.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

allah hepimize bu duyguyu tattırsın hayatım okadar gönülden istiyorum ki canım..rabim bizim dualarımızıda görsün boş çıkarmasın işallahh....
hayırlısı neyse o olsun canım:Saruboceq::Saruboceq:

ben hastalanmayı bekliyorum canım içim içime sıgmıyor ya bende inş olmam dua edin lütfen:roflol::roflol::roflol:

kızlar günaydın az önce test yaptım
malesef ikinci çizgiyi göremedim hamile değilim
en başa döndük galiba.....o zaman niye adet olmadım beeeennnnnnnnnnnnn:1closedeyes:

Back
X