Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım doğrumudur bilmiyorum ama benim bir arkadaşım vardı aynı senin dediğin gibi et parçası gibi şeyler geliyordu ki ben burda bir doktor var onu aradım kadın bana buraya gelmesi lazım düşük yapmış olabilir dedi ve ertesi aya dediğin gibi hamile çıktı canım olabilir dediğin ama şuvar o ay çalışmalara devam anacım çünkü onlar hap kullanıyordu ve hap onu korumamış onlar farkında olmadan azıcık çalışmaları sürdürdü ve ertesi ay bizimkisi adet olmadı can cağızım :CüvCüv:

yani ben düşük yapmış olabilirmiyim :uhm: kanda baktırmamıstım dokuz gunum geçmişti ilk defa dokuz gun geçti idrarda çıkmamıstı bide o et parcası gibi bişi görünce hepten kafama takıldı

hoşgeldin belenaycım inşallah yakında sende bebiş çalışmalarına geçersin canım dur bakem ondan sonra biz senin çalışmalarını okuruz anacım :lepi:
hayırlısı canım artık takmıyorum şimdi rahatım neydi eskiden her ay kafayı yiyordum ama şunu öğrendim rabbim isterse veriyor o zaman takmaya gerek yok yine verir diye düşünüyorum yeterki hayırlısı olsun
sen nasılsın

hoşgeldin ablacım:1hug:
maşallah dediğin gibi topik bereketli yine bu sıralar nazar değmesin topiğimize:nazar::nazar:

maşallah canım maşallah aman nazar değmesin 2009 bereketiyle geldi allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin Şeniz

hoşgeldin citos valla nilüfer hamile gibi görünüyor
buarada beryal+, dezy+, ESCALES+, gize+, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, melike25 beni duymadınızmı insan bir selamımı alır :mymeka:

Kusura bakma canımcım ben işteyim ya ara ara bakabiliyorum görür görmez cevapladım :utangac:

escales canım bende o konuyu okudum ama idrarda çıkıyomu bu peki kimyasal gebelik onu merak ettim acaba ben düşük yapmıs olabilirmiyim die emin deilim ama[/QUOTE
canım peki kanaman artımı daha doğrusu kanama oldumu yani uzun sürerse düşüktür bence.:teselli:

canım ayın 15 çarsamba gunu akşam adt oldum ama daha dün temizlendim yani sanki yedi gun sürdü normalmi ben hep beş gun olurdum

ne olsun çitoscum bugün dışarı çıkamadım deli gibi temizlik yapıyorum hırsımı alamıyorum başka türlü evde kalmak yaramadı bana:çok üzgünüm:
sen nasılsın aslanın nasıl bakalım

canım yaaa üzülme üzülmede çabuk gelsin meleğin :teselli:
benim oğluş iyi teyzesi o topik senin bu topik benim bol bol geziyoz oğluşumla kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:
evden dışarı çıkmak yasak bende burda sizlerle vakit geçiriyom napiyim:utangac:

hayırlısı canım artık takmıyorum şimdi rahatım neydi eskiden her ay kafayı yiyordum ama şunu öğrendim rabbim isterse veriyor o zaman takmaya gerek yok yine verir diye düşünüyorum yeterki hayırlısı olsun
sen nasılsın

maşallah canım maşallah aman nazar değmesin 2009 bereketiyle geldi allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin Şeniz
AMİİİNNN inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepimize birden ŞenizŞeniz

kızlar ben kaçıyorum benim kociş biras hastalandıda onunla ilgileneyim biraz hepinizi öpüyorum hoşçakalın
güle güle:a015:

yani ben düşük yapmış olabilirmiyim :uhm: kanda baktırmamıstım dokuz gunum geçmişti ilk defa dokuz gun geçti idrarda çıkmamıstı bide o et parcası gibi bişi görünce hepten kafama takıldı

canım yakın zamandamı ldu peki dktora görün .:çok üzgünüm:

sen nasılsın

bende iyiyim canım ne olsun bende bebiş çalışmalarıyla işle evle uğraşıyorum canım allah hepimize hayırlısıyla nur topu gibi bebişler versin canım :enbuyukkk:

canım yaaa üzülme üzülmede çabuk gelsin meleğin :teselli:
benim oğluş iyi teyzesi o topik senin bu topik benim bol bol geziyoz oğluşumla kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:
evden dışarı çıkmak yasak bende burda sizlerle vakit geçiriyom napiyim:utangac:

ohhh maşallah gezin gezin evden çıkmadanda geziliyor demek bak bende deniyeyimkaydirigubbakcemile3

bir doktora görünseydin canım nasıl olsa gitmiyecekmiydin hormon testi falan yaparladı belki ordan çıkardı canım ama idrarda çıkıyormu çıkmıyormu onu bilmiyorum canım hatta benimde geçen aylarda öyle oldu o arkadaşıma söyledim için temizlenmiş kızım senin dedi ama o aralar ben bebiş çalışmasına geçmemiştim sadece bir yanlışlık kurbanı olmuştum o aralar bana dediği çalışmalara başla kızım bu aralar bebek olma durumu yüksek demişti ama benden nafile bir şey yapmamıştık valla o zamanlar :CüvCüv:

benim kuzen hmiş daha iki aylık die biliyodu dün dr gitmiş üç bucuk aylık oldugunu ikizmiş birinin düşük oldugunu öğrenmiş benimde kafama takıldı işte

benimde romatizlarım azdı canımm sen iğne kullanıyonmu

yok canım sen kullanıyormusun????ağrı olduğunda aspirin içiyorum bitane..bide benim bütün vücudumu geziyo akşam dizim ağrıyo sabah sağ el bileğim öğleden sonra sola geçiyo mesela bi garip....doktora gitmedim..

bir doktora görünseydin canım nasıl olsa gitmiyecekmiydin hormon testi falan yaparladı belki ordan çıkardı canım ama idrarda çıkıyormu çıkmıyormu onu bilmiyorum canım hatta benimde geçen aylarda öyle oldu o arkadaşıma söyledim için temizlenmiş kızım senin dedi ama o aralar ben bebiş çalışmasına geçmemiştim sadece bir yanlışlık kurbanı olmuştum o aralar bana dediği çalışmalara başla kızım bu aralar bebek olma durumu yüksek demişti ama benden nafile bir şey yapmamıştık valla o zamanlar :CüvCüv:

dr gitme işi yattı canım eşim izin alamıyor bende onsuz gitmek istemedim kaldı öle hayırlısı olsun ne diyim

bende işten çıkmadan gezenlerdenim belenaycım bazen her yanım uyuşuyor valla :CüvCüv:

yaaa ben sıklıdım evde olmaktan kaç gündür geziyorum evde durmak istemiyorum dünde kitap fuarına gittim kitaplar aldım kendime okuyup vakit geçireyim bari çalışmak güzel canım kıymetini bil

Ben hamile olduğunu düşünüyorum canım inşallah da öyledir çünkü daha önce ovulasyon testinde çift çizgiyi silik de olsa görmüştü bu sayede doğru günü tutturdu galiba
2 kere test yaptı silik diyo ama yinede çift çıkmış bence günü daha geçmedi ya ondan silik olabilir ama yaklaşıyo sanırım yakında belli olur

cuma yada ctesi kan vereceğim kızlar...gerçi daha bir testim daha var kızzz onuda yaparım cuma günü falan..))))boşa gitmesin oyuncağımsırnaşık şey

Back
X