- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
diloşumun kocişi öğretmenya bugün tatil onlara beraber geziyolardır onlar daha yeni evlilerya çifte kumrular:asigim::asigim:Dİlnur nerelerde bayaĞıdır yoks
allah seniii:roflol::roflol::roflol:
-tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diloşumun kocişi öğretmenya bugün tatil onlara beraber geziyolardır onlar daha yeni evlilerya çifte kumrular:asigim::asigim:Dİlnur nerelerde bayaĞıdır yoks
allah seniii:roflol::roflol::roflol:
kız teyzesi nohut onun göbek adı gibi yapıştı üstüne .inan annem bile arayınca nohutun ne yapıyo diyo.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım rahat ol eşinle beraber olurken .eşinle sanki görev yerine getirir gibi değil isteyerek severek birlikte ol bu çok önemli.
birde bilmen gereken en öenemli şey adet olduğun günü 1 olarak say adetinin 10 uncu gününde itibaren ilşki de bulunun .yani eşinin 10 12 14 16 18 20 ve 22 inci günler yumurtalıklarının en yoğun çalıştığı ve hamilelik için en uygun günler.bu günleri unutma ve ilşki ler arası bir gün boşluk olsun .yani yazdığım gibi 10 12 14 16 18 20 ve 22 inci günler tam uygun günler.
bu arada ilişkiden 1 saat önce eşine az şekerli sade nescafe içir bu yöntem spermleri harekete geçiriyormuş.eşine keçiboynuzu yedirebilirsin yada keçi boynuzu kürü de içirebilirsin .
zeynepp çok yeni dahaa allahım kucağını boş bırakmasın canım tez zamanda olur inşallahhh
kız teyzesi nohut onun göbek adı gibi yapıştı üstüne .inan annem bile arayınca nohutun ne yapıyo diyo.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım rahat ol eşinle beraber olurken .eşinle sanki görev yerine getirir gibi değil isteyerek severek birlikte ol bu çok önemli.
birde bilmen gereken en öenemli şey adet olduğun günü 1 olarak say adetinin 10 uncu gününde itibaren ilşki de bulunun .yani eşinin 10 12 14 16 18 20 ve 22 inci günler yumurtalıklarının en yoğun çalıştığı ve hamilelik için en uygun günler.bu günleri unutma ve ilşki ler arası bir gün boşluk olsun .yani yazdığım gibi 10 12 14 16 18 20 ve 22 inci günler tam uygun günler.
bu arada ilişkiden 1 saat önce eşine az şekerli sade nescafe içir bu yöntem spermleri harekete geçiriyormuş.eşine keçiboynuzu yedirebilirsin yada keçi boynuzu kürü de içirebilirsin .
ya ben f5e basınca bomboş bi sayfa geliyo bende bi önceki sayfaya gidip devam ediyorumyerimseniben
beryal+, escales+, hulya879, , mc_mel,, zeyneppk, özlemimsin kızlar sıcaktan bayıldınızmı ?
geçmiş olsun canımhoşbulduk bebemmm yaw kocik hasta izin almış geldi yatırdım şimdi biraz terlesinn ona sıkıldım biraz
bende tanıtayım kendimi kaydirigubbakcemile3siz negüzel birbirinizi tanıyorsunuz ben kimseyi tanımıyorum![]()
ayyy ne güzel hadi inşallah canım benim bu hafta süprizler bekliyorum demiştim bir süprizd senden gelsin .şu an kayra escales serra84 sumoş var süpriz yapacaklar birde 2 kişi daha var aşılama olan ama onlar yeni tabi bilemem .inşallah hepiniz hamile kalırsınız.iyiyiz güzelim ne olsun..yine işteyiz..çalışıyoruz..sen nasılsın bakalım..3 gün kaldı meleğimi bekliyorum
GÜLÜM SIKMA CANINI SEN YUMURTLAMA GÜNLERİNİ HESAP ET VALLA BEN ÖYLE YAPTIM O GÜNLERİDE DEĞERLENDİR CANIM TUTUYOR VALLA AMA BENİM Kİ GİBİ KİMYASAL TUTARSADA SIKMA CANINI ANACIMYUMURTLUYORSUN GALİBA KIZ DEĞERLENDİR BENCE ŞEKERİM
KIZ AZ SABRET
HAZIRLA VALLA
KUŞUM BEN SİZİN YAZDIKLARINIZI TOPLUYORUM ANCA ANAM BUNE HIZ BUGÜN
TAMAM AFERİN
FOLİK SİTİ KULLAN CANIM BENİM
OH HAMARAT KARI SENİ VALLA BEN DAHA YIKIYAMADIM GÖRÜNÜŞE GÖRE YIKATTIRACAĞIM BEN VAKTİM YETMİYOR VALLA
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN alkisalkisalkisalkisalkisalkis
İNŞALLAH CANIM BEBİŞ VARDIR
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
NİLÜFER YAPMIŞTI CANIM
VALLA BEN YAPTIM TAVSİYE EDERİM
VALLA DEME GİTSİN GÜLÜM YA SABIR SABIR YA SABIR DİYE DİYE BİR HAL OLDU BENDE
O BENDEDE VARDI TATLI KUŞUM BU ARALAR DURULDU NEDENSE KIRCAKTIM KAFAYI AMA HA BİRE WC YE ÇIKIYORUM
benbir yıllık evliyim vajinismus problemim vardı rabbime çok şükür kurtuldum çok vakit kaybettim gibime geliyor hemen hamile kalmak istiyorum.....
canım evim serin.ama dün dışardaydım bayılacaktım sıcaktan...
teyzoşşşşşşşşşşşşşşşşş
yerim seni öperim öperim öperim yinede doymam ŞenizŞenizŞeniz
hımm inşallah canım ya bende 2005 aralıkta evlendim 2007 şubattan beri istiyorum ama olmuyo korunurken hamile kalıp kaybettim bidahada olmadı:1no2:
kızlar bizim site saldırıdan kurtuldu galiba hehe:lepi::teytey::teytey::hooray: