kız yağsın boş ver ben dua ediyorum yasında ben bir kap su doldurayım diye
DUR BENDE EDEYİM DUA KIZ LEĞEN FALAN KOY ANACIM :smiley-cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız yağsın boş ver ben dua ediyorum yasında ben bir kap su doldurayım diye
kıyamam ben sana gel kız bir öpeyim üzülme allah büyük canım benim ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamaya artık ne yapacağımı şaşırdım senağlamaher duyduğumu yapmak istiyorum caresizlikten ama korkuyorumda başka birşey olur diyesenağlamasenağlama
senağlamaya artık ne yapacağımı şaşırdım senağlamaher duyduğumu yapmak istiyorum caresizlikten ama korkuyorumda başka birşey olur diyesenağlamasenağlama
onu bende biliyorum canım yağmur berekettir kuranı kerimde bile öyle geçiyor ama arkadaşlar söylemişlerdi okumuştum hatta vildan yağmur suyunu içmiş ve hamile kaldığını söylemişti onun için yapmak istiyorumbenim bildiğim yağmur yağdığında rahmat kapıları açık olurmuş dua etmek iyidir..
dile kız sende dile allah bütün duaları kabul ederDUR BENDE EDEYİM DUA KIZ LEĞEN FALAN KOY ANACIM :smiley-cool:
vallahi canım fark etmiyor isterse bütün mikropları barındırsın eger faydası olacaksa ben içerimAma yaĞmur suyu baya mİkroplu olmazmı tozlar felan
biliyorum çok büyük ama sebehsiz hiç birşeyi vermiyor belki birşeyler sebep olur diyorum iştekıyamam ben sana gel kız bir öpeyim üzülme allah büyük canım benim ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
saol canım şimdi okudum gerçektende faydası var ama dua ne okunuyor onu bilmek istiyorumRealage : Sağlık Haberleri : Nisan Yağmurları Gerçekten Şifalı Mı?
nette bulduğum bi yazı var bi bak istersen canım...
onu bende biliyorum canım yağmur berekettir kuranı kerimde bile öyle geçiyor ama arkadaşlar söylemişlerdi okumuştum hatta vildan yağmur suyunu içmiş ve hamile kaldığını söylemişti onun için yapmak istiyorum
dile kız sende dile allah bütün duaları kabul eder
vallahi canım fark etmiyor isterse bütün mikropları barındırsın eger faydası olacaksa ben içerim
biliyorum çok büyük ama sebehsiz hiç birşeyi vermiyor belki birşeyler sebep olur diyorum işte
saol canım şimdi okudum gerçektende faydası var ama dua ne okunuyor onu bilmek istiyorum
canım son adet tarihinin ilk günü ne senin önemli olan o listedeki tarih 6 ocaktı da onu da değiştireyim o zaman.ben bugün 18+0 ım o 2 gün geride.Adet tarihimle bebiş aynı değil geç yumurta atımı oldu bende, ultrasondan takip ediyoz o yüzden...
inşallah hamilesindir de adet olmazsın ama olsanda üzülme adet gününü ilk gününden başla saymaya 10 uncu gün çalışmalar başkasın kaydirigubbakcemile3evet yapıyorum bakalım ne olucak...yarın regl günüm
kızlar merhaba nasılsınız ben bugün giremedim fazla daha dogrusu gidimde br türlü yazamadım geçmiş okumaktan
senağlamaya artık ne yapacağımı şaşırdım senağlamaher duyduğumu yapmak istiyorum caresizlikten ama korkuyorumda başka birşey olur diyesenağlamasenağlama
nilüferde onla hamile kalmış canım benim faydalı bir şey yani bana kalırsa muhakkak uygulanacak bir şey tutyor valla burdan öyle hamiş kalanlar çok canımincir kürü hakkında düşünceleriniz neler?serra84 öyle hamile kalmış
nilüferde onla hamile kalmış canım benim faydalı bir şey yani bana kalırsa muhakkak uygulanacak bir şey tutyor valla burdan öyle hamiş kalanlar çok canım
önümüzdeki adet dönemimde dr gitmiyecem ozaman onuda deniyecem yüce rabbim ozaman vermezse tabiiiincir kürü hakkında düşünceleriniz neler?serra84 öyle hamile kalmış
sen üzülme bebişine birşey olmasın umut dünyası işte allah zamanını elbet biliyor ama işte ama duramıyorum birşeyler yapmadanbir yap canım bakalım inşallah olur sıkma canını allah büyük canım benim ya kıyamam ben sana bak üzüldüm şimdi :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hoşbulduk canım iyiyim 12 gelmişti adetim klomen bu gün bitiyor 3 gün sonra gidicem dr ovitrelle istiyecem bakalım hayırlısıhoşgeldin canikom nasılsın .
bu arada doktora gittinmi adetinin kaçıncı günü bugün ?
bu ayda dene çatlatma iğnesini tamammı sakın pes etme bu ay da dene ama ovitrelle vurul.
canım son adet tarihinin ilk günü ne senin önemli olan o listedeki tarih 6 ocaktı da onu da değiştireyim o zaman.
canım o listedeki adet tarihim doğru ama benim yumurtam geç atılmış geç döllenme oldu bende.Yani şu an sat tarihi 13 ocak olanlarla bir benim bebğim ama kayıtlara işlemlere 6 ocak geçiyoruz doğrusu o diye...
Cnm İncİr kÜrÜne baŞlamadan yumurta bÜyÜklÜĞÜnde 1 soĞanı sumakla beraber 15 gÜn yemek gerekİyo ben nette araŞtırdım bugÜn baŞlıyorum