Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

esca sen calışınyormusun ne iş yapıyrsunn ya diğer başlıga az baktım milelt zayıf zayıf hamile kalmıssss kılo da ya 3 ya 5 almıs anam boğazıma bakıcam kılo almaya hakkım yok benım çünkıı zaten 167 cm 70 kg tosuncugum nefret edıyorum hayatım en kılolu dönemındeee gittim hamile kaldımmm kızalr 90 olurmuyummmm ...tmm cok zayıf değildım balık etlıydım ama güzeldım bana yakışlıyr 60 62 kgler ama 70 yakıpşmıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

slm arkadaşlar ben yeni katıldım meraba nasılsınız ben 20 yaşında 2senelik evliyim ve çocuk istiyorum prolaktinim yüksekti 85 falandı şimdi ilaçla düştü 1 bile yok artık kistlerim var adet olamıyorum ilaçla oluyorum bu ay klomene başlıcam adet olunca bide sandoz diye şeker ilacı verdi bunları kullanan varmı

a.s.:lepi::ecrin_bebek:

bende çıkıyorum kızlar görüşmek üzere öpüyorum..

:a015::a015::a015::a015::a015:

valla gülüm şuan her yanım ağrımaya başladı bilgisayarın başında oturmaktan bir zaman geçsede eve gitsek valla

ana üzüldüm valla inşallah sorun hallolur canım ya :çok üzgünüm:

ayyy akşam olmadı bugün yaaa

amin canım yaa adam bu krizde işzi kalmaz inşallah aslında çok değil 760 tl ama bizim patron 1 liranın hesabını sorar

denemeeegamyoncuiremsu

heeyyyy sllmm aarrkkaaddaaşşllaaarr ooorrddaa mııısıınnıızz

esca sen calışınyormusun ne iş yapıyrsunn ya diğer başlıga az baktım milelt zayıf zayıf hamile kalmıssss kılo da ya 3 ya 5 almıs anam boğazıma bakıcam kılo almaya hakkım yok benım çünkıı zaten 167 cm 70 kg tosuncugum nefret edıyorum hayatım en kılolu dönemındeee gittim hamile kaldımmm kızalr 90 olurmuyummmm ...tmm cok zayıf değildım balık etlıydım ama güzeldım bana yakışlıyr 60 62 kgler ama 70 yakıpşmıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
gülüm toptan gıda yerinde çalışıyorum muhasebe işinde çalışıyorum gülüm kilo konusunu hiç deme gitsin zaten ben bittim nasıl veririrm oda belli değil yakında kırarım kafayı kilo konusunda kaydirigubbakcemile4delikafadulden

heeyyyy sllmm aarrkkaaddaaşşllaaarr ooorrddaa mııısıınnıızz

slm haksever hoşgeldınnnn
inş. tedavın ıyı gider ve bebişn olurrr yasın küçük panık yapma sakın.sana ilaçlar konsuunda yardımcı olamıcam cnm inankı bilğim yokkkk ama kızlar belkı bilirrr gecmiş olsuna.s.

burayı hep takip ediyodum ama üye yeni oldum hiç arkadaşım yok sizlerle dertleşip rahatlamak istiyorum en iyi arkadaşım eşim ama kız arkaşlarda istiyorum ben bursadan siz nerden acaba

slm kızlar.esceles inşallah yarın senin de güzel habwerlerini alırız fıstıkk.dualarım senle.ama içime öyle doğuyor sen hamişsin canım Allahın izniyle.

oldu herhalde becerdim

CADIARZU

deneme
aynen öyle güzelim becermişsin
slm arkadaşlar ben yeni katıldım meraba nasılsınız ben 20 yaşında 2senelik evliyim ve çocuk istiyorum prolaktinim yüksekti 85 falandı şimdi ilaçla düştü 1 bile yok artık kistlerim var adet olamıyorum ilaçla oluyorum bu ay klomene başlıcam adet olunca bide sandoz diye şeker ilacı verdi bunları kullanan varmı

a.s.:lepi::ecrin_bebek:
hoşgeldin canım aramıza
saol esca bende merak etmısıtm öğrendım sağol şekerimm
buna sevindim canım benim
kızlar umurta takibii sormuştum bilen yokmu
valla gülüm bilsem yardımcı olurdum

HoŞÇakal canım gÖrÜŞÜrÜzz
bye cnmmm

gülüm toptan gıda yerinde çalışıyorum muhasebe işinde çalışıyorum gülüm kilo konusunu hiç deme gitsin zaten ben bittim nasıl veririrm oda belli değil yakında kırarım kafayı kilo konusunda kaydirigubbakcemile4delikafadulden
tam yerınde calışıyorsunnn cnmmm konuya iyi gitti:)
almıcaz kılo escalesss dayancazz daya bunun üstüne alırsak ölelım
kızlar umurta takibii sormuştum bilen yokmu
cnmm benım bilğim yok kafamçokkarıştı

Back
X