canım son adet tarihinin ilk günü ne senin önemli olan o listedeki tarih 6 ocaktı da onu da değiştireyim o zaman.
canım o listedeki adet tarihim doğru ama benim yumurtam geç atılmış geç döllenme oldu bende.Yani şu an sat tarihi 13 ocak olanlarla bir benim bebğim ama kayıtlara işlemlere 6 ocak geçiyoruz doğrusu o diye...
tamam o zaman tatlım senle aynıyız biz.sen ben ve çitos
hoşgeldin canım
kızlar aranızda yumurta takibi yaptıran varmı izinlrin yazılması lazım ona göre yazdıralım hangi günler cagırıyor doktor
canım yumurta takibi uzun zaman alıyo yani adetinin 4 yada 5 ini günü gidiyon sonra 3 gün sonra falan birdaha gidiyon .sonra 2 gün sonraya bir daha çağırıyo en sonda yumurtan büyümüşse çatlatma iğnesi vuruyo
slm arkadaşlar ben yeni katıldım meraba nasılsınız ben 20 yaşında 2senelik evliyim ve çocuk istiyorum prolaktinim yüksekti 85 falandı şimdi ilaçla düştü 1 bile yok artık kistlerim var adet olamıyorum ilaçla oluyorum bu ay klomene başlıcam adet olunca bide sandoz diye şeker ilacı verdi bunları kullanan varmı
a.s.:lepi::ecrin_bebek:
hoşgeldin canım .aramıza.benimde kist vardı ameliyatla alındı .o sandoz dediğin glukofen dir üztüne baksana eğer glukofense bende kullandım ondan
selam kızlar biz geldikk =) dikkat ederseniz artık biz diyorum xD
hoşgeldiniz canım bebişin ve sen nasılsınız bakalım .serra84 te hamile:teytey: