Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah oda olur bende istiyorum ama ille hemen olsun demiyorum hayırlısı ama şu anda olmasın dişçiye falan gidiyorum ilaç kullanılıyo yo
inşallah tez zamanda hayırlısıyla da ilaç kullanıyorum bazen diyorum hamileysem haberim yoksa bebeğe zarar verirse bunlar çok takılıyo kafama
nsb+, rengarenk_, serra84, sulezehra kıslar nbr nasılsınız serra84 hamişmişsin çok sevindim gündüz çektim halayını:teytey::teytey::teytey:
incili_kaftan83, k.a.y.r.a.+, nsb, rengarenk_, sulezehra+, tuugbaa_29, zeyes iyi akşamlar kızlar
iyi geceler gülüm kociş iyileştimi nasıl durumu
canım hoşgeldin bende çatalatma iğnesiyle hamile kaldım ovitrelle ile.iğne vurulduktan 10 ün sonra falan kasık ağrılarım oldu .
canım saol msj cvp vermişsin inş okursun bunu o sırada int den düştüm girmedi tekrar ya benide bebek isteyenler arasına yazmayı unutma sıradayım bakalım 10 gün içinde belli olcak :1hug:
ya içime hamileymişim gibi doğuyo
iyi akşamlar canım nasılsınincili_kaftan83, k.a.y.r.a.+, nsb, rengarenk_, sulezehra+, tuugbaa_29, zeyes iyi akşamlar kızlar