Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

güselim relax ol takma kafana banada oluyo gaz sıkışması gibi bugünde okumuşsan onu konuştuk benimde akıntuım oluyo eyvah hastalandım diyorum bi bakıyorum ki akıntım olmuş bi oh çekiyorum içimden valla sıkıldım 5 ak bir kendimi görmekten hehe

kız benim adet düzensiz hapta kullanmadım oluyum diye yani bu ağrı ne alaka onu çakmadım ben

arkadaşlar benim ablam hamileyken bi komşu bakmıştı o da çok inanırdı çin takvimine ve ablama kız demişti çok iyi baktım seninki kız doğucak dedi veeeeeeeee erkek doğdu inanmayın lütfen cinsiyeti belirleyen Allah .ve bütün insanların özellikleri farklı belirlenmiş bi takvime göre insan mı yaratıcak Allah.alkisalkisalkis

herkese iyi akşamlar arkadaşlar buraya girip çıktıktan sonra eşime bulaşıyorum strese giriyorum burda bazı olumsuz şeyleri okuyunca galiba yeni farkına varıyorum girmeden de duramıyorum kafamçokkarıştı

herkese iyi akşamlar arkadaşlar buraya girip çıktıktan sonra eşime bulaşıyorum strese giriyorum burda bazı olumsuz şeyleri okuyunca galiba yeni farkına varıyorum girmeden de duramıyorum kafamçokkarıştı

burda olumsuz konuşmalar geçmezki hepimiz güleriz şen şakrak oluruz senin tezin yalnış cnm

mrb kızlarrr ya ben çok büyükmüşüm sizlerden 82 liyim am benim de hala çocuğum olmuyo üzülmeyin daha önünüzde uzun yıllar var yaşınızın tadını çıkarın :1no2:

slm arkadaslar rabbım hepımızınn kucagını bos bırakmasınn herkese versın sonra banada versınnn cokk ıstıomm bebegımmm olmasını

iklim incili kaftanın yazdıklarından bişey anladınmı bence saçma hepimiz çok rahatlıyoruz ama o memnun kalmamış bence bu tarz yazılardan topik kapanabilir kapanmasınnnnn:kızgın:

iklim incili kaftanın yazdıklarından bişey anladınmı bence saçma hepimiz çok rahatlıyoruz ama o memnun kalmamış bence bu tarz yazılardan topik kapanabilir kapanmasınnnnn:kızgın:

hayatım bende şaşırdım herkez aynı değil tabiki ama ben rahatlıyorum daha çok evde kös kös oturmaktansa ne bilimmm zevk meselesii diyimmmm

Back
X