Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bizde biliyoruz cnm allahın bildiğine bizimki gır gır şamata olsun:dilcikar:

aman buldum değmez boşverin

takma kafana kayracım kimse kimseyi buraya zorla getirmiyo....benim kociş gayet memnun kk ya takılmamdan
internette başka kötü yerlere girmiyon buraya girdin gireli diyo

KÖTÜ YERLEREMİ GİRİYODUNNN:jeyyar::jeyyar:

düşüncelerin çok güzel canım hoşgeldin aramıza

hosbuldukk cnmm inşallh sanalda olsa burda bırbırımıze destek vererek bebişlerimize adım adım yaklasacagız cunku hersey morelden gecıorrr rabbım hepımızınn hayırlı haberlerını duyurmayı nasıp etsınnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bizde biliyoruz cnm allahın bildiğine bizimki gır gır şamata olsun:dilcikar:

aman buldum değmez boşverin

takma kafana kayracım kimse kimseyi buraya zorla getirmiyo....benim kociş gayet memnun kk ya takılmamdan
internette başka kötü yerlere girmiyon buraya girdin gireli diyo

:jeyyar::jeyyar::jeyyar: SEN NASIL YERLERE GİRİYON KIS VALLA ALIRIM SENİ AYAKLARIMIN ALTINA HAAA

bu arada yeni tanışıyoruz ama vildancığım çok seviliyosun galiba merabalar sanada çok güzel arkadaşlıklar var burada çok girmemekle hata ediyorum galiba öptüm herkezi:1hug:
valla hepimiz birbirimizi çok seviyoruz canım sende katıl bize senide sevelim sende bizden vazgeçemeŞeniz
KÖTÜ YERLEREMİ GİRİYODUNNN:jeyyar::jeyyar:
yok falla oyun sitelerine takılıyodum ülee
:jeyyar::jeyyar::jeyyar: SEN NASIL YERLERE GİRİYON KIS VALLA ALIRIM SENİ AYAKLARIMIN ALTINA HAAA
anam yok valla bak erkek nikiyle giriyodum ama kocik yinede girmemi istemiyodu bende zamk gibi yapışıyodum başına kalkmıyodum ohh ne iyi oldu şurayı bulman dedi geçen gün
kız kaçırdık vildoşuu

mıtfağımı arıyodum cnm kayra benim mıtfakta elleriyle bize kahve yapacakmış:kahve:

arkadaslar herkese ıyı gecelerr dualarımdasınızz sızlerınde dualarından olmak dılegıylee rabbım gönlünüze göre versınn :emir_bebek:

Back
X