Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar dün bizim yıldönümümüzdü ben yine gelin oldum dünnnnnn heheheheheheh süperdiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım teşekkürlerr
benim sayfa açık ama işim çok arada baıyorum öptüm hepinizi
aşkım bana kız kulesinde sürpriz yaptı akşam gelmeden ben hazırlandım gelinliğimi giydim öle bekledim onu yatak odasında yatagın üstünde oturdum bekledim kapıyı hep anahtarla açar sonra baktım kapı tıngırdıyo elinde aynı düğünümdeki gibi bembeyaz güllerle yapılmış aynı gelin çiçeğim gibi bir buketle geldi içeri girdi aşkım diye seslendi ben cevap vermedim sonra odaya bir geldi çok duygusal bir bakış attı bve sarıldı gözleri doldu e tabi güzel sözler falan e biraz evde takılıp anlarsınız ya sonra tekrar hazırlanıp kız kulesi harika bir yemekkkkkkk ordan fasıla gittik süperdii süperrrrrrrrrrr :sm_cool::sm_cool:
biz de nohutumla seni öptük teyzesiiiŞeniz
aşkım bana kız kulesinde sürpriz yaptı akşam gelmeden ben hazırlandım gelinliğimi giydim öle bekledim onu yatak odasında yatagın üstünde oturdum bekledim kapıyı hep anahtarla açar sonra baktım kapı tıngırdıyo elinde aynı düğünümdeki gibi bembeyaz güllerle yapılmış aynı gelin çiçeğim gibi bir buketle geldi içeri girdi aşkım diye seslendi ben cevap vermedim sonra odaya bir geldi çok duygusal bir bakış attı bve sarıldı gözleri doldu e tabi güzel sözler falan e biraz evde takılıp anlarsınız ya sonra tekrar hazırlanıp kız kulesi harika bir yemekkkkkkk ordan fasıla gittik süperdii süperrrrrrrrrrr :sm_cool::sm_cool:
Aşkınıp hep daim olsun. Bir ömür boyu bu mutluluk ve huzurla yaşayın. Nice senelere
en yukarıda anasayfa, KULLANICI PANELİ, sosyal gruplar ....... gibi şeyler yazılı gördünmü
ayy çok güzel ya kıskandım valla romantizminizi benimde aklımda hep tekrrardan gelinlik giymek var ama benimki zor galiba hem adanada kız kulesi kadar şahane bir yer yok hemde benim kocada bu kadar romantizm yok :bbo: ama senin adına çok sevindim şanslısın şekerim kaydirigubbakcemile5
ayyy ne güzel geçmiş gününüz sevindim valla
kayra günadın millet gec yatmış sabah kalkamamışlar
herkesler günaydın nasılsınız hanımlar ben bayadır girememiştim nasıl yeni haberler varmı kendinize iyi bakın
günaydınlar herkese kalkamadınız dimi sıcak yatağınızdan tembellerrkaydirigubbakcemile2sengözlerimebaksanab:jeyyar::jeyyar:CADIARZUlaelaelaelaelae:lepi:a.s:roflol::sm_cool::roflol::dance:klava:
:enbuyukkk:
beryal gördüm seni günaydın nbr cnm
olsun be tatlım mekanlar bahane birlikte olmak şahane kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bende kendimi öle kandırıyom zaten ona sarıldımmı cennet burası herhalde diyorum :)
ayyyyy ne güzel bir tanımlama sarılınca cennet burası heee allah bozmasın şekerim :1hug::1hug: