Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Selam canım..Kız biz sana baktık yaa..Erkek çıktıydı sen de ben kız istiyom demedin miydi?Öle hatırlıyomm.. :)

bana bakmadık bana bakmadık kaydirigubbakcemile3 ne olur bana da bakar mısın lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn senağlama

:roflol: yaz canım bakkiimm nolcak,görevimizz.. :) yalnız hesap numaramı veriyorum laelaelaelaelaenaniknanik
aahhhh ah efet bana erkek çıkmıştı:delphin:
görümcemle eltime söylemiş bulundum kafamı şeyttiler illa bizimkinede baktır diye-tatlicadiarzu-
yani zahmet olmazsa nsb cim tarihleri veriyimde şunlarada bi bak
eltimin bi oğlu var kız istiyo
görümcemde kız istiyo nişanlısı oğlumuz olsun diyomuş merak ediyolarsırnaşık şey

nsb cnm saol dile benden ne dilersen beni kurtardın şunlardan

görümcem.......10 mart 1986------------------nişanlısı 29 kasım 1982

eltim...............3 aralık 1984-------------------kaynım 3 mart 1979______________ilk çocukları erkek 2. yi merak ediyoz

Kızım yaz tarihleri bakiim..örnek : 22.01.1986 gibi yazman gerek senesini de yaz yanii

sana feda olsun canım,ne kadar istiyorsun delikafadulden
benimki 02.08.1985
eşiminki 06.11.1981
alkisalkisalkis

ayyyyyyyyy merakla bekliyorum delikafadulden

beryalhihoyyyt, h_asretim, istanbul_, nilaykisir, nsb mucukss kızlar

slm arkadaslar ya cok cnm sıkkın bana bu ayın 4de ofıs hıstereskopısı yapıldı dogustan cıft perde varmıs alındı kanamam hala durmuo hacettepede tedavı goruom gecen hafta burda doktora gıttım kanaman durmassa kurtajj yapılır dedı ılac verdı hala durmuo kanama ya 2kez amaelıyat oldumm sımdı bırdee ya cok sıkıldım artıkkk ya senağlamasenağlamasenağlama

eeee kızlar napıyosunuz
escalesten haber varmı geldimi hiç bugün
bugün onun için dananın kuyruğunun koptuğu gün
inşallah şurdan bize müjde verir:Saruboceq:

ya cnm bu adet benim de cok kanamam oldu 3 gun tolete gurdum hep bugun az sakin sanki hayvan kesmisler giibi di normal midir arkadaslar

kendımdennnnnnnnn cok sıkıldımm ya rabbım ısyan etttırmesınn ammaa artık kaldıramıomm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

slm arkadaslar ya cok cnm sıkkın bana bu ayın 4de ofıs hıstereskopısı yapıldı dogustan cıft perde varmıs alındı kanamam hala durmuo hacettepede tedavı goruom gecen hafta burda doktora gıttım kanaman durmassa kurtajj yapılır dedı ılac verdı hala durmuo kanama ya 2kez amaelıyat oldumm sımdı bırdee ya cok sıkıldım artıkkk ya senağlamasenağlamasenağlama

canım geçmiş olsun
kürtaj ne için sen hamilemisin
histeroskopi ney onuda bilmiyorum ama ihmal etme cnm dr git neyse ne gerekiyosa yapsınlar
allah yardımcın olsun cnm

bana da bakar misin arkadasim:)
bakarım arkadaşım söle tarihleri..
nsb cnm saol dile benden ne dilersen beni kurtardın şunlardan

görümcem.......10 mart 1986------------------nişanlısı 29 kasım 1982

eltim...............3 aralık 1984-------------------kaynım 3 mart 1979______________ilk çocukları erkek 2. yi merak ediyoz

görüümcenin.......10 mart 2010 na kadar ERKEK,bu tarihten sonra 2012 nin 11. ayına kadar KIZ

eltinin...........3 aralık 2012 ye kadar ERKEK,3 aralık 2012 den sonra KIz

ya cnm bu adet benim de cok kanamam oldu 3 gun tolete gurdum hep bugun az sakin sanki hayvan kesmisler giibi di normal midir arkadaslar
bazen bendede öyle oluyo orkidin en büyük gece boyunu kullanıyorum gündüzleride yetişmiyo

kendımdennnnnnnnn cok sıkıldımm ya rabbım ısyan etttırmesınn ammaa artık kaldıramıomm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

canım öyle söyleme isyan etme allah büyük her kulun bi imtihanı var buda bizimki başa gelmiş çekilecek napalım başka yolu yok:teselli::teselli:

görüümcenin.......10 mart 2010 na kadar ERKEK,bu tarihten sonra 2012 nin 11. ayına kadar KIZ

vay allah razı olsun canım senden Şeniz
allah sana gönlündekini versin inşallah:CüvCüv:
yani kızlar hepinizede versin alkisalkisalkis:CüvCüv::CüvCüv:

ya arkadaslar ben 1 aydir geniyorum iste olsun diye 6 aydir evliyiz artik deniyelim dedik bu ay bisi olmadi adetim geldi 3 gun oluyo acaba normal midir olmamasi 1 ay denemede
canım korunmasız olarak en az 1 yıl ilşkide bulunmanız gerek 1 yıldan daha uzun süredir olmazsa o zaman tedaviye başlanıyo.sizin henüz çok erken .adet günlerimden sonraki günler başlayın çalışmalara.
yani adet olduğun günü 1 diye say 10 uncu günden itibaren başlayın ilşkiye .bir dahaki adet oluncaya kadar bir gün yapın bir gün yapmayın öle deneyin adet bittikten sonraki dönem hamile kalman için en uygun günler oluyo.
canişim iyiyim saol sen nasılsın
dün günüm çok güzel geçti
kaplıcaya gitmedik kocik vazgeçti çarşıda gezdik alış veriş yaptım
1 etek 1 pantolon bitanede çok güzel bi hırka aldımalkisalkisalkis
hırkam çok güzel beni zayıf gösterdi-tatlicadiarzu-

aman allah bozmasın neşeni cnm
bizi bile etkiledi pozitif enerjin maşallahalkisalkisalkis

merhaba cnm hoşgeldinŞeniz
ohh ne güzel cicilerini güle güle kullan canım .
allah güzel günlerde giymeni nasip etsin .
yazilar bende gec cikiyo iyim beryal saol sen nasilsin
arada F5 tuşuna bas sayfa yenilensin canım .
ben iyiyim sağol tatlım .

canım doktorunu arasana anlat kanamanın durmadığını .
üzülme bak tedavin bitince hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah.

bayanlar merhaba ders yapıyodum escalesi merak ettim haber varmı diye yok sanırım henüz merakla bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelir topiğe bu arada nsb arkadaşın yazdıklarını gördüm ayy nolur banada bak bende hamileyim 3.5 aylık merak ediyorum bakarsan sevinirim arkadaşım
sanırım doğum tarihlerimizi istiyosun

ben 05.04.1985
eşim 16.09.1980

23.03.1988 benim ki esimin 30.10.1986 bakar misin cnm
30.10.2010 kadar KIZ,bu tarihten sonra 2012 de senin doğum gününe kadar ERKEK çıkıyo canım..

sana feda olsun canım,ne kadar istiyorsun delikafadulden
benimki 02.08.1985
eşiminki 06.11.1981
alkisalkisalkis

ayyyyyyyyy merakla bekliyorum delikafadulden

Artık gönlünden ne koparsa abla :)
Canım 06.11.2011 e kadar KIZ,bu tarihten sonra 2013 e kadar ERKEK çıkkıyooo

Back
X