Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende iyiyim güzelim..heyecanla ve umutla bekliyorum 2 gün kaldı adetime..inşallah sizlere güzel haberler veririm de halaylar çekeriz burada..kaydirigubbakcemile2

inşallah canım hayırlı haberler getiririsin inşallah

inşallah kızlar buna çok umut bağladım inşallah bu sefer tutar:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kıslarrr nasılsınız.benim bir sorum olacak sizlere belki gibi olanlar vardır aranızda.yaklaşık iki haftadır karnımda bazen kasıklarımda bazen de daha yukarıda bir seyirme bir kaç kıpırdama hissediyorum.ilk zamanlar umursamadım.ama her gecen gün arttı.bağırsak hareketi olabilir belkide ama bazen çok kuvvetili oluyor.elimi karnıma koyduğumda dışarıdan hissebiliyorum.umarım kötü bir şey değildir...ilk defa böyle bir şey yaşıyorum...öfff çok yazdım..

escales canım tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al hayırlı bir evlat olsun. Darısıda diğer umut listesindekilere olsun amiiiin

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yuppi escales hamilemisin kız geçmişi okuyamadım hadi hayırlısı canım benim allah kucagına almayı nasip etsin

ayyyyy çalışmaya devam kızlaaarrr yoksa bu beryalle escalesin çocukları bizim bebişleimizi döverlerr:))))
OLURMU KIZ ONLAR KARDEŞ KARDEŞ OYNARLAR
kız umutsuzluğa kapılmıyorum bitanem merak etme okadar sevindimki snein haberine duygu seli oldu birden bakma sen bana yerim ben o karpuz çekirdeğini yaaaaaa ayyy utrasondada gördüğüne çok sevindim kız eşinin haberi varmı yoksa siprizmi yapacan akşama

stres yok bize stres yasak bitanem bebişşine zarar veriri stres stresten uzak duruyoruz ok miii
GÜLÜM YALAN SÖYLÜYEMEDİM ÜSTÜME BAYAĞA GELDİ TELEFONDA İNANDIRAMADIM HAFTAYA DİYE YEMİN ETTRİİNCE ARTIK SÖYLEDİM AMA KIRDI KAFAYI ODA DÜN AKŞAM HİÇ UYUMADI NE OLACAK NE ÇIKACAK BUGÜN KAÇ DEFA ARADI GELMİŞ BANA BABA DEDİ BAB DİYE SÖYLEYİP DURUYOR
kızlar ben çıkıyorum işlerimi yapayım biraz ondan sonra gelirim
hepinizi çok seviyorummmmmmm
KIZ BEN VARYA SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM KIZLAR BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BU ARADA BEKLERİZ YENİDEN BEN NASIL OLSA AKŞAM 6 YA KADAR BURDAYIM ŞEKERİM. alkisalkisalkis:CüvCüv:

:))) tabıkıde kardeŞ kardeŞ oynarlar ama sızınkılerle yaŞ aramızı aÇmamak lazım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yuppi escales hamilemisin kız geçmişi okuyamadım hadi hayırlısı canım benim allah kucagına almayı nasip etsin
EVET KUŞUM EVET BEBİŞŞİM ANNESİNE TUTUNMUŞ İNŞALLAH SONUNA KADARDA TUTUŞUR CANIM 2 HAFTA SONRA KALP ATIŞINI DİNLEMEYE GİDECEĞİM İNŞALLAH SAĞLIKLIBİR ŞEKİLDE DOĞAR BEBİŞİM
escales,abyos,ateş böcüğü,dezy,elif,ercan........................................... herkse merhana cici kızlar
HOŞGELDİN TATLIM NASILSIN BAKALIM
escales canım tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al hayırlı bir evlat olsun. Darısıda diğer umut listesindekilere olsun amiiiin
AMİN İNŞALLAH CANIM DARISI SİZLERİN BAŞINA MERAKLA HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM KUŞUM
merhaba kıslarrr nasılsınız.benim bir sorum olacak sizlere belki gibi olanlar vardır aranızda.yaklaşık iki haftadır karnımda bazen kasıklarımda bazen de daha yukarıda bir seyirme bir kaç kıpırdama hissediyorum.ilk zamanlar umursamadım.ama her gecen gün arttı.bağırsak hareketi olabilir belkide ama bazen çok kuvvetili oluyor.elimi karnıma koyduğumda dışarıdan hissebiliyorum.umarım kötü bir şey değildir...ilk defa böyle bir şey yaşıyorum...öfff çok yazdım..
KUŞUM BELKİ GAZ SIKIŞMASI FALAN OLABİLİR YADA KAFAYI ÇOK TAKTIYSAN BELKİ ÖYLE HİSSEDEBİLİYORDURSUN BENDE GEÇEN AY ÖYLE OLDUM BİR KAÇ GÜN ADETİM GEÇTİ HATTA AMA NASİP BU AY BEBİŞİM GELDİ HAYIRLISI İNŞALLAH SENİNDE BEBİŞİN TEZ ZAMANDA GELİR CANCAĞIZIM :ecrin_bebek::emir_bebek:

cnm bi doktora görünsene bişi yoktur ama yinede önlemini al

escales cnm hayırlı olsun çok sevindim senin adına inan gözlerim doldu ya senağlama Şeniz
SAOL CANIM SENDE KAFANI ÇOK TAKMA STRES YAPMA İNAN VARYA BEN BU HAFTA I NASIL GEÇİRDİM BİLEMEZSİN ALLAH HAYIRLISINI VERSİN CANIM SIKMA CANINI SENDE SAĞLIKLI VERSİNDE BEBİŞİNİ GÜLÜM ASIL O ÖNEMLİ
:))) tabİkİde kardeŞ kardeŞ oynarlar ama sİzİnkİlerle yaŞ aramızı aÇmamak lazım

O KESİN CANIM HIZLA ÇALIŞMALARA DEVAM ANACIM :lepi:

escales haklı olabilirsin ama ne bileyim işte enteresan bir durum.ben hiç böyle olmadım gaz sıkışması vs..yaşamazdım yani..inş. bizde senin gibi seviniriz...inan senin mutluluğun benim bile yüzümü güldüdü alkisalkisalkis

slm kızlar nasılsınız bende sizler gibi bebek istiyorum ama olmuyor ilterçakır kardeşim bişey sormak istiyorum hamile oldugunu bilmeden önce belirti varmıydı bu arada gözün aydın cnm

escales kocikoya söledinmi hamiş olduğunu süprizmi yapcan

escales haklı olabilirsin ama ne bileyim işte enteresan bir durum.ben hiç böyle olmadım gaz sıkışması vs..yaşamazdım yani..inş. bizde senin gibi seviniriz...inan senin mutluluğun benim bile yüzümü güldüdü alkisalkisalkis

İNŞALLAH CANIM SENİN MUTLULUĞUNDA HEPİMİZİ GÜLDÜRÜR SIKMA CANINI OLMADI BİR DOKTORA GÖRÜN CANIM BENİM BELKİDE BEBİŞ VARDIR ONUNLA ALAKALIDIR ALLAH BÜYÜK TATLI KUŞUM İNAN BUNA YETER CANIM kaydirigubbakcemile3

Back
X