Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..bütün dualarım sizlerle inş.en yakın zamanda bizlerde escales gibi mutlu oluruz .escales sende meleğinde Allah'a emanet olun..kızlar sizde.. Şeniz

escalessssssss çok sevindiimmmm ben sana demiştim ama ayy ağlıyommmm
kıyamam ben sana gel kız bir öpeyim ağlama benim patronumun hanımı duydu bir baktım burda ağlamaya başladı oda çok sevindi :1hug:

olsun kızzz valla çok sevindim bak bende hamiş olsam süpriz yapamam çünki kocişko benden önce dr odasına giriyo :))) aslında onun göbişi 9 aylık oldu maşallah dr karıştırıp onu muayeane edecek diye korkuyom:jeyyar::roflol:
o konuda benim herifte aynı gülüm hatta bugün takmış kafaya bende geleceğim dur sen dedim ben giderim dedim benim herifide ultrasona sokarlar valla. :CüvCüv:

a.s.:nazar:kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

şidi alat baklı tedavi oldunmu ne kadar süred e hamile kaldın ve belirtilerin varmıydı büğünün olayını sen patlattın canım benim çooooook sevindim
gülüm ben tedavi falan olmadım sadece adet düzensizliğim vardı onun için ilaç kullandım oara bebiş istemeye başladık burayla öyle tanıştım toprağım nilüferimin saydıklarını uyguladım geçen ay gününü tutturamadık bu ay allaha şükür tuttu belirtiler desen gülersin bana her halt oldu beim göğüsler şuan taş gibi birde şiş karnımın hafif altı adet olmadığın zaman şişer ya öyle adet olduktan 15 gün sonra benden akıntı geldi canım bir kaç gün sürdü idrara dersen hiç deme gitsin ben geceleri wcde kalır oldum benim herife öbür wcye git der oldum görsen gülersin sonrasıda malum gecikti ama size tavsiye kızlar toprağımın dediğini tutun ben tuttum valla oluyormuş kaydirigubbakcemile4
abyosun+, dezy+, ebrar42, elif..timureren, ESCALES+, hulya879, mercanayse, nilaykisir+, ozbek83+, süpriz_mucize+, yeb2004, _kardelen meraba herkezeee
slm canım hoşgeldin nasılsın tatlı kuşum
gözün aydın cnm hayırla kucagına alırsın inşal darısı bizlere
inşallah canım darısı umut listesindekilerin ve bebiş istiyenlerin başına
kızlar benim fatura kesmem lazım...birazdan gelirim..görüşürüz..

:emir_bebek:

valla beim olmuş gibi bede cok sevindim en kısa zamanda allah bizede naisp etsin canım
canım ya saolun
ben bu ay hiçç sitres yapmadım bakalım nolcak gerçi bu ay vasat geçti ilaç kullandığım için ama hayırlısı b bakarsın allahım meleğimi yollayıvermiş
valla gülüm bebişi unutun bence eşinle birlikteyken normal bebiş aklınızda olmasın valla tutuyor billa tutuyoır gülüm

ayy inşalllah allhım isteyen herkeze versinn ayy escales ne mutludur şimdi allah bozmasıınnn hoşbulduk kızlar sizlerde hoşgeldiniz bende hep evdeydim yine bi açıyım dedim escalesimin süpriziyle karşılaştımm

ayaklarım yere basmıyor gülüm şuan mutluluğumu anlatamam sana zaten ağzım kapanmıyordu iyice kapanmaz oldukaydirigubbakcemile4

bende aynı dertten muzdaripim hiç bi eksiğim yok çok sükür sadece bi can istiyorum

evet canım ya sorma mesela ben eşimle tam 13 yıldır beraberim 5 yıl nişanlı bekledim gözüm ondan başkasını görmedi onunda yanı beni çok seviyo evden dışarı çıkmaz bensiz ailem çok iyi kayınvaldemlerle süper anlaşıyorum annemden ayırt etmem işim güzel bi can allahtan bi bebekyten başka bişey istemiyorumsenağlamasenağlama:çok üzgünüm:

merhaba kızlarrrrrrr bende geldim ancak fırsat buldum iş güç yemek derken kendimi [unutmuşum.nasılsınız herkez iyidir inş.ayyyyy escales de hamileler listesine girmişş çok sevindim nasıl bir his acaba bize anlatsa ya allah nazarlardan korusun.bende 28 nde test yaptıracam günler geçmiyooooooooofisfisfisfisfisfis

ya arkadaslar ben gecen okudum cok sinir olan veya stresli olan insanlar da normon yavas calisirmis dogru mu aacaba ben cok sinir oluyorum kayin valideme allahin her gunu beni sinir ediyo esimle cok mutluyuz da iste beraberde yasamasak

offff efkarlandım akşam görümcemle dışarı çıkcam accık kafa dağıtayım bari:jeyyar::içelim:

escalesciğimmmmmm lütfen ben pek girmiyorum tekrar söylermisin nilüfer neler sölemişti de sen tuttun belki benim gibi bilmeyenler vardırr lüüüüütttfeeeennnn

]evet canım ya sorma mesela ben eşimle tam 13 yıldır beraberim 5 yıl nişanlı bekledim gözüm ondan başkasını görmedi onunda yanı beni çok seviyo evden dışarı çıkmaz bensiz ailem çok iyi kayınvaldemlerle süper anlaşıyorum annemden ayırt etmem işim güzel bi can allahtan bi bebekyten başka bişey istemiyorumsenağlamasenağlama:çok üzgünüm:

ayyyyy mercanayşe valla aynen beni anlattın diline sağlık allah bozmasın inş.tek fark ben eşimle tanıştıktan 2 ay sonra evlenmeye karar verdim ve 8 ay içinde düğünü yaptık hızlı oldu ama o bensiz ben onsuz olamıyoruz 2 yıldır evliyiz herşey çok güzel allah herkeze mutlu evlilikler versin bide bebişimizz olsa tam süperrrr olcakkkkkaydirigubbakcemile5

Back
X