Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kız çok güzel oynuyon dayanamıcam ohhhh:teytey::teytey::dance::dance:

ayy canım ya sıkma canını kızın içinde geçmiş olsun canım
sıkma canını bak birtane vermiş yüce rabbim elbet ikinciyide verecektir ama ne yapalım bizim hastalığımızda böyle her ay sıkıntı ya adet gelmez yada bebek tutmaz ne yapalım kadarimiz böyleymiş
evet canım haklısın alıştım artık çok sıkmadım canımı ama yinede insan üzülüyor biraz kızım da kardeş istiyor anne benimde kardeşim olsaydı keşke diyo bebekleri görünce sonra bana anne olmyuo dimi napalım çocukda anlaış konuşmaları kaydetmiş hafızasına:)

kıslar biraz önce eşimede söledim nekadar çok çocuğu olmayan bilinmeyen infertite olan pko olan var değilmi sizcede bunun en önemli sebebi beslenmemiz ve radyasyona çok maruz kalmamız değilmi ne dersiniz bana katılıyomusunuz eskiden bu kadar çok değildi bebişi olmayan:uhm:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa escalesssssssss çok sevindim bitanem yaaaaaaaaaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: valla çok sevindim darısı bize inşallah.
toprağın ne önermiş bize de söyle biz de yapalım hayatım delikafadulden

evet canım haklısın alıştım artık çok sıkmadım canımı ama yinede insan üzülüyor biraz kızım da kardeş istiyor anne benimde kardeşim olsaydı keşke diyo bebekleri görünce sonra bana anne olmyuo dimi napalım çocukda anlaış konuşmaları kaydetmiş hafızasına:)

canım olsun allah kızını sana bağışlasın inşallahhh:1hug:

ayyy yaa beni ağlattın canım yaaaaa kıyamam ben ona allahım ona kardeş versin sanada bebiş ayyyy çok kötü oldummmm

escales şu an sana sarılmak istiyorumm
bende sana canım benim bende sana
hayatımda tek eksiğim bi bebiş allah onuda nasip etsin inşallahhh
oda olur inşallah canım benim
iyiyim sen nasısın gülümm ayy inş bakalım 25 kan testi yapılcak belki vardır heyecanlıyım birazzz
inşallah bebişin vardırda sanada biz halay çekeriz kuşum benim
millettt uyudunuzmuuuu nerdesinizzz
yok kız ben burdayım
boşver gülüm gel ağlayalım
ağlama kız ben bugün zaten çok duygusalım
escalaes mut listeside 2 kişi var kız araızda işallah hazirandada ben hamile kalırım marta babasına hediye veririm doğum gününde
inşallah olur canım benim ya inşallah olur
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..bütün dualarım sizlerle inş.en yakın zamanda bizlerde escales gibi mutlu oluruz .escales sende meleğinde Allah'a emanet olun..kızlar sizde.. Şeniz
inşallah canım allahtan dileğim sizde bu mutluluğu yaşarsınız
ayyy ben gidip yemek yapıyım öpüyorum sizleri 1 saatte falan gelirimm bbb
güle güle tatlı kuşum
biz burdayız hoşgeldin canımbenim
merhaba kızlarrrrrrr bende geldim ancak fırsat buldum iş güç yemek derken kendimi [unutmuşum.nasılsınız herkez iyidir inş.ayyyyy escales de hamileler listesine girmişş çok sevindim nasıl bir his acaba bize anlatsa ya allah nazarlardan korusun.bende 28 nde test yaptıracam günler geçmiyooooooooofisfisfisfisfisfis
anlatılacak bir şey değil canım süper bir duygu
escalesciğimmmmmm lütfen ben pek girmiyorum tekrar söylermisin nilüfer neler sölemişti de sen tuttun belki benim gibi bilmeyenler vardırr lüüüüütttfeeeennnn
gülüm beryalim bana ilk adet gününden 10 ve 22 günleri arasını say o günleri değerlendir demişti bende kendime bir takvim yaptım o günleri değerlendirdik bu arada birliktelikten sonra yataktan kalkmadım belimin altına yastık koyup yattım gülüm daha sonrasını benim yapmama fırsat kalmadı zaten bu ay olmasaydı adet geçtikten sonra ilk on gün adaçayı içmiş günde 2-3 bardak birde incir kürü yapıyordu o canım benim
mrb kızlar nasılsınız görüşmeyeli

hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım:ecrin_bebek:

amin canım sen bana böyle dua et ben sabah akşam sana rep vereyim ayyy canım yaaa hepimizin göbişleri bebekler dolsun

ne oldu nilaycım sana neden ağlıyorsun

ayy iltercim bilmiyorum üzerimde gerginlik var azönce durduk yere işyerinde ağladım herkes şaşırdı ayy beklemek çok zormuş.belim kopacak şekilde ağrıyor.bide escalesin hamiş olduğunu öğrenincede ç.ok duygulandım.Allah inş.hepimize bu mutluluğu nasip eder:Saruboceq:

tatlım çok şanslısın aslında biliyosun dimi biz bebişlerinmizin kokusunu hiç almadık sen bitane büyütmüşsün anne diye seslenen çocuğun var üzülme ikincinin de bir zamanı vardır allah kalbine göre versin allah ol demeden olmuyo ama yavrunu etkilemesine izin verme bence bu olanların hayatımmmma.s.

kıslar biraz önce eşimede söledim nekadar çok çocuğu olmayan bilinmeyen infertite olan pko olan var değilmi sizcede bunun en önemli sebebi beslenmemiz ve radyasyona çok maruz kalmamız değilmi ne dersiniz bana katılıyomusunuz eskiden bu kadar çok değildi bebişi olmayan:uhm:
bencede yediklerimiz hep hormonlu hiç sağlıklı birşey yok ki
allah hepimizi boyle sevdirir insallah yakin zamanlar da
inşallah canım inşallah

bende sana canım benim bende sana

oda olur inşallah canım benim

inşallah bebişin vardırda sanada biz halay çekeriz kuşum benim

yok kız ben burdayım

ağlama kız ben bugün zaten çok duygusalım

inşallah olur canım benim ya inşallah olur

inşallah canım allahtan dileğim sizde bu mutluluğu yaşarsınız

güle güle tatlı kuşum

biz burdayız hoşgeldin canımbenim

anlatılacak bir şey değil canım süper bir duygu

gülüm beryalim bana ilk adet gününden 10 ve 22 günleri arasını say o günleri değerlendir demişti bende kendime bir takvim yaptım o günleri değerlendirdik bu arada birliktelikten sonra yataktan kalkmadım belimin altına yastık koyup yattım gülüm daha sonrasını benim yapmama fırsat kalmadı zaten bu ay olmasaydı adet geçtikten sonra ilk on gün adaçayı içmiş günde 2-3 bardak birde incir kürü yapıyordu o canım benim

hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım:ecrin_bebek:
iyiyi canım sen nasılsın çok sevindim senin adına sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşAllah

escales tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş. hihoyyyt

darısı bizim başımıza cuma günüde bizim dananın kuyruğu kopacak ne olacağı belli olacak kaydirigubbakcemile3

tatlım çok şanslısın aslında biliyosun dimi biz bebişlerinmizin kokusunu hiç almadık sen bitane büyütmüşsün anne diye seslenen çocuğun var üzülme ikincinin de bir zamanı vardır allah kalbine göre versin allah ol demeden olmuyo ama yavrunu etkilemesine izin verme bence bu olanların hayatımmmma.s.
haklısın canım o yüzden omayanlara çok dua ediyorum rabbim kimseyi mahrum etmesin şuan 2. olmayınca kızıma o kadar çok bağlandımki gözüm gibi bakıyorum ona

ya gecen okudum iliskiye girdikten sonra hic kalkmayin diyo nede cisinize gidin tum gece yatin diyo bazi yazilarda da 1 sat hic kalkmayin yeter diyo hangisi dogrudur ki :?

Back
X