Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

saol canım rabbim herkese yaşatsın annelik duygusunu kimseyi mahrum etmesin banada 2. defa inşAllah :)

inşallah canım inşallah benim tanıdığım birininde 1 kzı oldu o 5 yaşındayken karede istediler 3 sene olmad sonra çatlatma iğnesiyle oldu şimdi bebşi var:CüvCüv:

ayy iltercim bilmiyorum üzerimde gerginlik var azönce durduk yere işyerinde ağladım herkes şaşırdı ayy beklemek çok zormuş.belim kopacak şekilde ağrıyor.bide escalesin hamiş olduğunu öğrenincede ç.ok duygulandım.Allah inş.hepimize bu mutluluğu nasip eder:Saruboceq:
anlıyorum seni biliyorum beklemk çok zor ama inan yapacak hiç birşeyimiz yok bak senin önünde tam 1 hafta zaman var ve bu zamanı güzel değerlendir eşinle birlikte olurken bebek düşünme biliyorum çok zor ben engel olamıyorum ama sanki bebek düşünmeyince olacakmış gibi geliyor bana gerçi ben düşünmesemde benim adam düşünüyor zaten
canım bak göreceksin bir gün sende burda ben hamileyim diyeceksin yüce rabbim verecek umudunu kaybetme kendine stres yap stres çok zararlı lütfen

gülüm beryalim bana ilk adet gününden 10 ve 22 günleri arasını say o günleri değerlendir demişti bende kendime bir takvim yaptım o günleri değerlendirdik bu arada birliktelikten sonra yataktan kalkmadım belimin altına yastık koyup yattım gülüm daha sonrasını benim yapmama fırsat kalmadı zaten bu ay olmasaydı adet geçtikten sonra ilk on gün adaçayı içmiş günde 2-3 bardak birde incir kürü yapıyordu o canım benim :[/QUOTE]

tamam bende öle yapmaya çalışıyorum ama bişey sorcam ayıp olmassa ben dün çok yorgundum kaçırdım bugün olsa olurmu yani bugün 21. gün yani tutmazmı bir günden dolayıfisfisfisfisfisfis:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

semizotunu ben doğrayıp üzerine yoğurt döküyorum eşim öle seviyoo ama yemekten bahsetmek yasak hamişler bize kızar sonraa

yaa hayatımda adet olmayı bukadar sabırsızlıkla beklememiştim çatlatma iğnesinde çok umudum var allahım inşallahhh

semizotunu çiğden sarmısaklı yoğurda karıştırıp üzerine tereyağı dökerimmmm çok güzel olur ama hamişlerden özür dilerimmmmm

a.s.:nazar:
Kızlar bebİŞ gelİyorrrrrrrrrrr

CNM BENIIIIMMM COK SEVINDIM SABAHTAN BERI SENDEN HABER BEKLIYORUM BI GIREM DEDIM NE YAPTIKI DIEEE RABBIM SAGLLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

escales tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş. hihoyyyt

darısı bizim başımıza cuma günüde bizim dananın kuyruğu kopacak ne olacağı belli olacak kaydirigubbakcemile3
inşallah güzel haberler alırsınız inşallah sizinde halayınız cekeriz

amin canım sanada en kısa zamanda bir bebiş verir rabbim inşAllah
amin bitanem ama bu gün beni çok ama çok duygulandırdınız escalesin hamile haberini beni mutluluktan ağlattın senin yazdıklarınsa duygu karmaşasına soktunuz beni -tatlicadiarzu-

mercanayşe sende bilirsin ben dünü kaçırdım şimdi 21.gün çift olmuyo bugün olsa olmazmı tutmazmı çatlatma iğnem ne dersin

escales canım nerdesin şu sırrı bize de söyle lütfen? neymiş nilüferin yöntemi?

bende hamişim ya neden yasak olsun bu bulunmez bişey olamadıgı için sordum onlarda abartmasın yanııkaydirigubbakcemile3 ..suluzehra bana özelden o tarıfı yazarmısın cnmmmm salatayı beklıyorummm....
mercanayse sende sağollll
bu arada kızlar ben hiçbekledıgım anda calışmadan hamiş kaldımm zaten sanslı gunler gectı dedım hiçde yatmadımmmm kafamda hamılelık yok ya sankıondan kaldımm vallahı ben bile şoke oldum.tmm o kürler kesın iyidir ama sonucta ınsanı gerıyor aklımız bebekte oluyorrr.bence dr bişeyınız yok demişsse bekleyın ve kafanızdan atmaya calışınn ınanın bak bu cok önemlıymıs buna ınandım

inşallah güzel haberler alırsınız inşallah sizinde halayınız cekeriz

amin bitanem ama bu gün beni çok ama çok duygulandırdınız escalesin hamile haberini beni mutluluktan ağlattın senin yazdıklarınsa duygu karmaşasına soktunuz beni -tatlicadiarzu-
ahh canım benim kusura bakma valla bende samimi gördüm ve içimi döktüm işte ne biliym seni o kadar duygulandırcağımı

Back
X