Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

anlıyorum seni biliyorum beklemk çok zor ama inan yapacak hiç birşeyimiz yok bak senin önünde tam 1 hafta zaman var ve bu zamanı güzel değerlendir eşinle birlikte olurken bebek düşünme biliyorum çok zor ben engel olamıyorum ama sanki bebek düşünmeyince olacakmış gibi geliyor bana gerçi ben düşünmesemde benim adam düşünüyor zaten
canım bak göreceksin bir gün sende burda ben hamileyim diyeceksin yüce rabbim verecek umudunu kaybetme kendine stres yap stres çok zararlı lütfen

saol cnm benim rahatlattın beni. Şeniz

semizotunu çiğden sarmısaklı yoğurda karıştırıp üzerine tereyağı dökerimmmm çok güzel olur ama hamişlerden özür dilerimmmmm
canım sağolllll pek yemek yapma kültürüm yok hamile oluncada sebze yemek lazımm

cnm sen nekadar zmanda hamiş oldun bide hangi tedavileri gördün :uhm:

eylülde bıraktım korunmayı cnmmm işte nisanda kaldımm.tedavı olmadım cnmm.dedım ya bu aya umutlanmıstım adacayı içicektım baska kür yapmıcaktım planım buydu öburlerı adamı gerıyorrr.işed ebaşlamıstım ya unutcaktımm planım buydu ama gerek kalamdı şükürr..birde kalp atısını göreydımmm yarın gidicez bakalımm kaydirigubbakcemile4
bence bişeyın yoksa adacayı içç :nazar:

Escaleeeeeeeeesssssssssssss ben demedımmı sana var bebıŞın hamılesın dıeeeeeee

ESCALESS canımm..Hayırlı olsun..Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasib etsin sağlıkla inşallah..Darısı bizlerin başınaa..

arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.ben de bebek isteyip de ulaşamayanlardanımçbugün doktoruma gittim bana klomen hapı verdi ve pazartesi de Lıpıodol- ultra plv iğnesi verdi bu iğne acaba yumurta çatlatma iğnesi mi?bilen varsa lütfen cevap yazsın şimdiden çok teşekkürler

Benİm İÇİmde umut var ama Çatlatma İĞnesİ olcam ona var:))

inşaallah hayırlısıyla olur canım bende yeni tedavim için umutluyum bişey yok ta umarım iyi sonuçlanır

istanbul_ ben biraz umutluyum bakalım canım

hayırlıısı inş. güzel haberlei nizi duyarızda halay çekeriz :teytey:

yenı gelen kızlarr hoşgeldınızzzz
ıns hersey gönlunuzce olurrr bu topık ugurlu gercektennnnnn ıns hemencıcık hamile kalırsın

Back
X