saolun kızlar ya inanın bu kadar sevineceğinizi beklemiyordum sizleri çok seviyorumayy ne güzel ya canım benim tebrik ederim yine geçmi kaldım halaya:1no2:ama olsun ben başlıyayım arkadan yetişim size:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız çok güzel oynuyon dayanamıcam ohhhh:teytey::teytey::dance::dance:
dur bende gircem dayanamadım valla :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:bende halaya giriyorummmm :teytey:teytey:teytey:teytey:teytey:
canım adetten sonra 10 ve 22 günlerini değerlendir demişti bende onu uyguladımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa escalesssssssss çok sevindim bitanem yaaaaaaaaaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: valla çok sevindim darısı bize inşallah.
toprağın ne önermiş bize de söyle biz de yapalım hayatım delikafadulden
kıyamam ben sana canım ya bekleme konusunu hiçdeme bu bir hafta beni mahvetti canım anlatamamayy iltercim bilmiyorum üzerimde gerginlik var azönce durduk yere işyerinde ağladım herkes şaşırdı ayy beklemek çok zormuş.belim kopacak şekilde ağrıyor.bide escalesin hamiş olduğunu öğrenincede ç.ok duygulandım.Allah inş.hepimize bu mutluluğu nasip eder:Saruboceq:
amin canım bende şuan çok ama çok iyiyim canımiyiyi canım sen nasılsın çok sevindim senin adına sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşAllah
inşallah bebiş kuyruğu kopar gülüm bu arada teşekkür ederim tatlı kuşumescales tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş. hihoyyyt
darısı bizim başımıza cuma günüde bizim dananın kuyruğu kopacak ne olacağı belli olacak kaydirigubbakcemile3
1034 çıktı kuşum keseyide gördüm allaha şükğrler olsun hayırlısıyla kalp atışınıda duyarım inşallahkız kaç cıktı escaleesssssss..desene beraberızz valla bu ay bereketlı cıktı delikafadulden