aaa kendi kendimemi konuşuyom ayol kızlar
gizz bişey sorucam benim günüme 4gün var acaba beklemeden test yapsam mı ayy dayanamıyorum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa kendi kendimemi konuşuyom ayol kızlar
gizz bişey sorucam benim günüme 4gün var acaba beklemeden test yapsam mı ayy dayanamıyorum yasenağlama
gizz bişey sorucam benim günüme 4gün var acaba beklemeden test yapsam mı ayy dayanamıyorum yasenağlama
slm kızlar ben geldım
h.g.a.s.
yapma tatlım ya 4gün kalmış bak az sabret bu arada geçikme falaln oluyormu sendeŞeniz
hos bulduk canım bende bakac gunluk uyeyım ana hepımızın derdı aynı sanırım senağlama
slm kızlar ben geldım
öyle tatlım aramıza hoş geldin tekrar yeni üyeysen hepimiz burda aynı dertler sıkıntılar vede mutluluklar yaşıyoruz ama burası güzel ya ben güzel vakit geçiriyom canım sende öle geçer umarımhihoyyyt
şu zamana kadar günümde hiç gecikme olmadı.off nebilim belirtiler var,normalde adet günümden önce hiç böyle olmamıştım.acaba psikolojikmi diyorum ayy nebilim evet beklemem lazım tutmam lazım kendimi
evet canım guzel sıte ama pek cvp yazan olmuyo senağlama
tatlım şuan kimse yok fazla olanlarda geçmişi okuyorlardır heralde yazan olur bide sayfalar bazen hızlı akıyor yazdıklarını bazen göremeyen oluyor:1hug:
hoşgeldin aramıza cnm :1hug:
senın bebegın varmı canım ben 13 aylık evlıyım ama 5 aydır korunmuyorum malesef olmadı daha adetıme daha 10 gun var ınsallah olmam dua et Şeniz
leylem arada f5 bas sayfan yenilensin yeni cevapları görmen için canım bilmiyosankaydirigubbakcemile2