Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben geldim ama uzun bi ara giremicem arkadaslar acım buyuk babam vefat etti perişan haldeyim sadece uzun bi ara giremicemi haber vermek istedim allaha emanet olun çıkıyorumm

başın sağolsun tatlım allah sana sabır versin babacığının mekanıda cennet olsun inşallah

bende nerde bu kız diyodum oysa derdi varmış ahh canım allaha emanet ol basın sağ olsunnn dayanma gücü versin rabbim

mavişime çok üzüldüm yaaa ben babama çok düşkünüm sürekli görüsürüz şakalasırız ölümünü hiç düşünemiyorumm

ben 16 yasındayı benm de olamayacak :S tüplerim tıkalıymuş yane hiç bir zaman olamayacalk dua etsenizde :(:( sevdiğime neler soylemem gerek ? o bilmiyor ve onu çok seviyorum ama söyleyemiyorum erken mi sizce?

ben 16 yasındayı benm de olamayacak :S tüplerim tıkalıymuş yane hiç bir zaman olamayacalk dua etsenizde :(:( sevdiğime neler soylemem gerek ? o bilmiyor ve onu çok seviyorum ama söyleyemiyorum erken mi sizce?

cnm tüpler tıkalı olunca hıc olmayacak dıye bırsey yokkı onun tedavısı tüp bebek .cunku tupler tıkalı oldugu ıcın makına ıle yapıorlar anlayacagınn uzulmee .. ama sen nasıl anladın tuplerın tıkalı oldunuuu cunkuu farklı yontem uygulanıorda sana ne yapıldııı

Back
X