Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Merhaba kızlar neler yaşadığınızı bildigim için size yazmak istedim bende bir yıla yakın çocuk istedim ama olmuyordu. Her ay idrar testleri yumurtlama testleri doktorlar hormonlar derken herkesden herşeyden bikmistim. Sürekli internette topiklere bakmak belirtiler aramak umut ışığı aramak insanın psikolojisini alt üst ediyordu. Hormon deherlerim çok dengesiz di. Adet duzensizligim 2.5 aya veriyordu. Polikistik over diyen mi desem yumurtlaman olmuyor diyen mi desen bunlardan bikmistim.
Doktorların verdiği ilaçları kullanmadım klomen yazıldı kullanmadım çünkü onun yumurtalık rezervlerini azalttığını erken menepoz a sebeb olduğunu eğer klomen ile hamile kalmazsam klimanın tahribatı arttırdığını biliyordum. Umudimi hiç yitirmedik. Sabrettim bir gün her ay yaptığım idrar testlerinden biri pozitif çıktı. İnanamadım doktora gittim kan testinde çıktı ama doktorlar keseyi görmek gerekir moduna girdi. Keseyi gördük bebeği görmek gerekir moduna girdiler demem o ki doktorlardan nefret ediyorum ve doktorlarının çoğunun para tüccarı olduğunu düşünüyorum. Minimum sayıda doktora gitmek ve verdiği ilaçları kullanmak taraftarıyım sabredin ve hayirlisi ni isteyin

Tesekkur ederim canim. Tam da dytgularimiza tercüman olmuşsun. Bütün bunlara rağmen bir de cevre baskisi yok mu... Ve de çevredeki pek çok kişinin evlenir evlenmez hamile kalmasi. İnşaallah Rabbim en kisa ve en hayirli zamanda bize en yüce mutluluğu yasatsin.

evet yazdığımı bende hatırlıyorum :) adet olim ona da başlıycam dedim hatta yakı felan da almıştım yumurtlama döneminde kullananlardan hamile kalanlar olmuş sanırım

aynen yaa demek istediğim tam da bu işte .. Allahtan tabiki hayırlısını diliyoruz ama çevreye nedense sürekli açıklama yapmak zorunda hissediyoruz kendimizi

bu arada klomenle hamile kalanları okudum bir sürü topicden hatta bu ay doktora gidip bu ilacı filan mı kullansam diye teklif edicektim...gerçekten zararlı mı canım

bu arada klomenle hamile kalanları okudum bir sürü topicden hatta bu ay doktora gidip bu ilacı filan mı kullansam diye teklif edicektim...gerçekten zararlı mı canım
Ben de bu ay kullanayim dedim sonra Vazgeçtim. İki kez düşük yaptigima gore yine hamile kalabilirim diye düşündüm. Gecen yil 25 şubatta gebelik öncesi muayeneye girmiştim. O gun giydigim montun cebinde muayene barkotum varmis gorunce bi tuhaf oldum.Bir yil oldu dile kolay... İlk gebeliğim düşük olmasaydi karni burnunda anne olacak kucagima almak için son günleri sayiyor olacaktim. Rabbim bizi evlat hasretiyle sinamasin.

i
inşallah canım ama ümitsizliğe kapılmayalım hiç.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.. ne yapalım genciz daha çabalarız dua ederiz bi bakmışsın bi gün bizde hamiş olmuşuz:)

İyi akşamlar kızlar bi kaç gündür yazamadım hiç çok zor bi hafta geçirdim yediğim bi yeşillikten giardia diye bi mikrop bulaşmış ve mahfoldum kusma ishal baş dönmesi hastaneye taşındım resmen antibiyotik tedavisi başladım ama çok şükür bebeğim sağlıklı bi şekilde benimle... Çok endişelenmiştim ama dün kalp atımınıda duyduk rabbime çok şükür.. Tek tesellim o. Ama malesef ilaç kullanmak zorundayım bi daha asla ne dışarıda nede eş dostta yeşillik türevi şeyler asla yemicem

Canım cok gecmiş olsun.ilk defa boyle birsey duyuyorum sasırdım gercekten..yesillik salata falan mı? Allah korumuş sizi..
Sag salim kucagına alırsın inş canım bizlerede dua et

Çok geçmiş olsun canım Rabbim seni ve Bebeğini korusun :)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

ay bende regli oldum galiba , lekeler geliyor. bir regli tarihimin düzensizleşmediği kalmıştı çocuk dışında bedenimde herşeyi yapmayı başarıyorum galibaneyse artık kzılar ; regli olan arkadaşlarım mart ay'ı bizim ayımız olucak ilan ediyorum. pes etmeyin yoldaşlarım mücadelemize devam. saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…