Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Kizlar gece 4te sanciyla uyandim aha adet olcam kesin dedim ve öyle de oldu kirmizilari gördüm. Sevindigim tek şey 29. Günde olmam galiba artik düzene girecek adetim.
Olsun canım benim üzülme,Rabbim hayrlı zamanda hayrlı evlat nasip etsin inşallah sana ve bizlere de ...
Adetinin düzene girmesi güzel artık kolaylıkla takip edebilirsin.Ben de 4 gün önce ilişki yaşadım ertesi gün afedersiniz Sakız gibi şeffaf bir akıntı geldi.Reglime de 3 gün kaldı,bakalım ne olacak :-|

Ay hadi hayirlusi canim her ay birimiz bile hamile kalsak ne guzel olur

Canım kan testi yaptır mı merak ettim
Ben yaptırmadım hafiften karnım agrımaya basladı c.tesi sokulurum heral..

bu mesajı yazdığımdaki hayal kırıklığını anlatamam kızlar.... 1 yıl bekleyişin sonunda yine negatifi yemek sonra oturup ağlamak o anki duygularımı anlatamam sanırım kelimeler yetersiz kalır. sizi benden iyi kimse anlayamaz anlayacağınız :) tam tedaviye karar verdiğimiz ay hamile kaldığımı öğrendim ve bu mutluluğun tarifi yok inşallah en yakın zamanda siz de bu duyguları yaşarsınız ve bu topiğin başlığı özlemle bebişini kucağına almaya bekleyenler olarak değişir ne diyim...

sakın umudunuzu kaybetmeyin kızlar er ya da geç o bebek buraya gelecek

Canım kan testi yaptır mı merak ettim
Ben yaptırmadım hafiften karnım agrımaya basladı c.tesi sokulurum heral..
yok daha yaptırmadım gebelik testi tek çizgi çıktı bugünde muhtemel yok bişi karnımda ağrıyor cumartesi bende bekliyorum kırmızıyı.

Allah razi olsun canim benim. SEn de bebisini saglicakla kucagina alirsin inşallah. Ben de bu ay çatlatmak iğnesi yaptiracaktim. Esim bu ay da bekle bakalim dedi. İnşallah biz de en kisa zaman de anne oluruz.

Ya kizlar sizce bu test bozukmu ?

Eklentiler

• 20160217_192959.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…