- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Hayirli olsun canim. Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin. Ne zaman ogrendin hamile olduğunu?Bn 1 kimyasal gebelik geçirdim benim ilk allah ın izniyle
ayyy hayırlı olsun canım benim.Allah ım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah:)Bn 1 kimyasal gebelik geçirdim benim ilk allah ın izniyle
Adete 6 gün kala idrar da silik gördüm ertesi gün beta baktırdım 97 çıktı canımHayirli olsun canim. Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin. Ne zaman ogrendin hamile olduğunu?
Olsun canım benim üzülme,Rabbim hayrlı zamanda hayrlı evlat nasip etsin inşallah sana ve bizlere de ...Kizlar gece 4te sanciyla uyandim aha adet olcam kesin dedim ve öyle de oldu kirmizilari gördüm. Sevindigim tek şey 29. Günde olmam galiba artik düzene girecek adetim.
Ay hadi hayirlusi canim her ay birimiz bile hamile kalsak ne guzel olurOlsun canım benim üzülme,Rabbim hayrlı zamanda hayrlı evlat nasip etsin inşallah sana ve bizlere de ...
Adetinin düzene girmesi güzel artık kolaylıkla takip edebilirsin.Ben de 4 gün önce ilişki yaşadım ertesi gün afedersiniz Sakız gibi şeffaf bir akıntı geldi.Reglime de 3 gün kaldı,bakalım ne olacak :-|
Inşallah canım benim inşallah :)Ay hadi hayirlusi canim her ay birimiz bile hamile kalsak ne guzel olur
Canım kan testi yaptır mı merak ettiminşallah çıkar canım aynı zamanlardayız ölüyorum meraktan çünkü doktor bana hisseder hissetmez gel demişti ama ben çift çizgiyi görmeden hissedemiyorum birşey.bende yarın gidiyim belki ikimizde yarın mutlu haberle geliriz.
topik hayırlı olsun canım biz anne adaylarının gerçekten de böyle kafa dağıtmaya çok fazla ihtiyacı var bizde bir yıldan beri istiyoruz bebek buraları da hep bu bebek telaşından başladım takip etmeye uzaktan takip ettim uzun zaman şimdi aranızdayım bunları neden yazdım bilmiyorumneyse bende yapmayacaktım test güya söz vermiştim kendime ama az önce bir baktım testi yapmışım tabi yine hüsran yarın adet olmam gerekiyor bakalımbu arada erken mi yapmışım ki acaba testi adet olim de su bal çörek otu tarçın karışımı yapacam insallah sonuç alırız gelir bebişler patır patır
yok daha yaptırmadım gebelik testi tek çizgi çıktı bugünde muhtemel yok bişi karnımda ağrıyor cumartesi bende bekliyorum kırmızıyı.Canım kan testi yaptır mı merak ettim
Ben yaptırmadım hafiften karnım agrımaya basladı c.tesi sokulurum heral..
Allah razi olsun canim benim. SEn de bebisini saglicakla kucagina alirsin inşallah. Ben de bu ay çatlatmak iğnesi yaptiracaktim. Esim bu ay da bekle bakalim dedi. İnşallah biz de en kisa zaman de anne oluruz.bu mesajı yazdığımdaki hayal kırıklığını anlatamam kızlar.... 1 yıl bekleyişin sonunda yine negatifi yemek sonra oturup ağlamak o anki duygularımı anlatamam sanırım kelimeler yetersiz kalır. sizi benden iyi kimse anlayamaz anlayacağınız :) tam tedaviye karar verdiğimiz ay hamile kaldığımı öğrendim ve bu mutluluğun tarifi yok inşallah en yakın zamanda siz de bu duyguları yaşarsınız ve bu topiğin başlığı özlemle bebişini kucağına almaya bekleyenler olarak değişir ne diyim...
sakın umudunuzu kaybetmeyin kızlar er ya da geç o bebek buraya gelecek
Ben ader oldum canım cumartesi akşamı malesef bu ay :)Evli ve mutlu canım senin bat ne zamandı?
Bende oldum canim :) beklemeye devamBen ader oldum canım cumartesi akşamı malesef bu ay :)
Aynen canım :)Bende oldum canim :) beklemeye devam
Evet var şimdimi yapsam sence yoksa sabah ilk idrarlamiCanim gecen sitede biri boyle test paylasmisti ve hamileydi. Tekrar dene testin varsa. Daha emin olursun.
Ben olsam hemen yapardimEvet var şimdimi yapsam sence yoksa sabah ilk idrarlami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?