- 18 Ocak 2016
- 549
- 571
- 23
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
İnşallah canim benim. Bugün de çok basim agriyor.[/QUOTE
Bat a kaç gün var valla hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum heyecanlaİnşallah canim benim. Bugün de çok basim agriyor.
Ovilasyon testine güvenme ben de ovilasyon testi yapmıştım ader gününme kadar pozitif çıktı sonuç hüsran yani inşallah hamile olursun ama ovilasyon testine inanma kan testi yaptırsan daha garanti olur derimBunlar benim testlerim üstteki ovulasyon(test bölgesi daha kalın) alttaki gebelik. Bat 20 şubat sizce durum nedir.bu durumu yaşıyan birileri varmı burda?
inşallah yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Ovilasyon testine güvenme ben de ovilasyon testi yapmıştım ader gününme kadar pozitif çıktı sonuç hüsran yani inşallah hamile olursun ama ovilasyon testine inanma kan testi yaptırsan daha garanti olur derim
En iyisini yaparsın bu testler insanı yanıltıyor ve insanın psikolojisini bozuyor inşallah hamilesindirinşallah yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Hayırlısı olsun canımkızlaaaar merhaba adetim 5gün gecikmişti ya dün geldi kırmızılarstresten oldu bu ay sanırım. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay olur :)kızlaaaar merhaba adetim 5gün gecikmişti ya dün geldi kırmızılarstresten oldu bu ay sanırım. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
inşallah canım iyi dileklerin için tesekkür ederim :)hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay olur :)
sağol canım allah hepimize nasip eder inşallahHayırlısı olsun canım
Amin inşallahsağol canım allah hepimize nasip eder inşallah
Bende bilmiyorum cerycim ben de bilsemyaa arkadşlar nasıl hissedebiliyosunuz ben çok merak ediyorum... bize de bu konu hakkında bilgi verir misiniz
Kızlar hissediyorsunuz kesinlikle ben ilaçlardan uzak durdum ağrı çektim yine de alma dım Xray den geçesim gelmiyorduyaa arkadşlar nasıl hissedebiliyosunuz ben çok merak ediyorum... bize de bu konu hakkında bilgi verir misiniz
canım biz hiç hamişlik yaşamadık.. nasıl bişey onu bile bilmiyoruz.hamilelik için adet geçince belirtiler belli olur diyorlar.ama zaten onların çoğunu psikolojik olarak da yaşıyoruz..Kızlar hissediyorsunuz kesinlikle ben ilaçlardan uzak durdum ağrı çektim yine de alma dım Xray den geçesim gelmiyordu
Ben hiçbirine meyletmedim sebebi dediğin gibi adet belirtileri ile benziyor ve şu da var bence her gebelik özeldir standart bişi değil ki bu bende çıkan bellirti sende olmayacak belki ben aşırı duygusallık dışında adetten farklı hiç bişi hissetmedim mesela belirti olarakcanım biz hiç hamişlik yaşamadık.. nasıl bişey onu bile bilmiyoruz.hamilelik için adet geçince belirtiler belli olur diyorlar.ama zaten onların çoğunu psikolojik olarak da yaşıyoruz..
Bn 1 kimyasal gebelik geçirdim benim ilk allah ın izniylecanım biz hiç hamişlik yaşamadık.. nasıl bişey onu bile bilmiyoruz.hamilelik için adet geçince belirtiler belli olur diyorlar.ama zaten onların çoğunu psikolojik olarak da yaşıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?