Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Bunlar benim testlerim üstteki ovulasyon(test bölgesi daha kalın) alttaki gebelik. Bat 20 şubat sizce durum nedir.bu durumu yaşıyan birileri varmı burda?
Ovilasyon testine güvenme ben de ovilasyon testi yapmıştım ader gününme kadar pozitif çıktı sonuç hüsran yani inşallah hamile olursun ama ovilasyon testine inanma kan testi yaptırsan daha garanti olur derim

Ovilasyon testine güvenme ben de ovilasyon testi yapmıştım ader gününme kadar pozitif çıktı sonuç hüsran yani inşallah hamile olursun ama ovilasyon testine inanma kan testi yaptırsan daha garanti olur derim
inşallah yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

kızlaaaar merhaba adetim 5gün gecikmişti ya dün geldi kırmızılar stresten oldu bu ay sanırım. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

bu sene herkesin bi doğurganlığı üstünde nereye gitsem oturmaya gezmeye , nişana , düğüne hamile bi arkadaşımızı görüyorum . ve herkes çocuk düşünmüyor musunuz daha diyor. iyice depresyona soktular yani beni

Kızlar hissediyorsunuz kesinlikle ben ilaçlardan uzak durdum ağrı çektim yine de alma dım Xray den geçesim gelmiyordu
canım biz hiç hamişlik yaşamadık.. nasıl bişey onu bile bilmiyoruz.hamilelik için adet geçince belirtiler belli olur diyorlar.ama zaten onların çoğunu psikolojik olarak da yaşıyoruz..

canım biz hiç hamişlik yaşamadık.. nasıl bişey onu bile bilmiyoruz.hamilelik için adet geçince belirtiler belli olur diyorlar.ama zaten onların çoğunu psikolojik olarak da yaşıyoruz..
Ben hiçbirine meyletmedim sebebi dediğin gibi adet belirtileri ile benziyor ve şu da var bence her gebelik özeldir standart bişi değil ki bu bende çıkan bellirti sende olmayacak belki ben aşırı duygusallık dışında adetten farklı hiç bişi hissetmedim mesela belirti olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…