Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

ANNELİK BAŞKA BİR ŞEY TABİ CANIM BİZ DAHA ANNE OLMADAN BÖYLE HİSSEDİYORSAK HAMİLE OLUNCA NASIL OLUR DÜŞÜNEMİYORUM İDRAR TESTİM POZİTİF ÇIKINCA BİR GÜN DE OLSA HAMİLE OLDUĞUMU HİSSEDEREK SEVİNÇTEN HAVALARA UÇTUM İLK KEZ BAŞIMI YASTIĞA ELİMİ KARNIMA HAMİLEYİM DİYE KOYDUM EŞİMİN MUTLULUĞU DA CABASI AMA SONRA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRMAK EN KÖTÜSÜ. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ

Hadi ya kıyamam üzülme lütfen Allah daha büyük acılar yaşatmasın.inşallah hayrlısıyla sağlıklarıyla hayırlı evlat olarak gelsinler dolsun kucaklarımız

HEPİNİZE İYİ GECELER CANLAR BUGÜNLÜK BENDEN BU KADAR TOPİĞİMİZİN ADINI UNUTMAYIN BEBİŞLERİMİZ İÇİN MORAL DEPOLAYACAĞIZ YILMAK KÜSMEK ÜZÜLMEK YOK. O BEBİŞLER BU GÖBÜŞLERE GELECEK!!! ÖPÜYORUM HEPİNİZİ

nerdeyse bir yıldır evliyim ama 4 aydır çocuk düşünüyoruz hamile kalamadım ve psikolejim alt üst oldu her ay hamilemiyim diye düşunmekten bunaldım sizinde dediğiniz gibi rüyalarım da hamile olduğumu doğum yatığımı filan görüyorum..yatıyorum çocuk kalkıyorum çocuk doktora gittim bi sorun yok dedi..ama eşimin sperm kalitesin de düsüklük var dediler..ve beklemeyin hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedi dr.biz de keçi boynuzu kürüne başladık ve exstradan arı sütü polen bal karışımı kullnmaya başladık..sizce bu kür ve karışımlardan sonuç alabilirmiyiz..?

Inşallah alırsınız canım bizde 5 aydır deniyoruz Allah'ım tez zamanda bebişler nasip etsin hepimize

İnşallah herşey gönlünce olsun kuzum biz artık Rabbim e bıraktık o ol derse olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…