- 19 Ocak 2016
- 26
- 5
- 1
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
aaaa gerçekten bende ilk duyuyorum.. zaten ne duysak bi deneyesimiz geliyor yaKesinlikle denemelisin canim 1 litre sute bir demet maydonozu at kaynat kesilecek lor peyniri gibi buharina otur belini battaniyeyle sar vunu adetten snra sk sk uygula tuplerde tikaniklik varsa aciyor sut soguyana kadar yap mumkunsa dogal sutle su eskiden kapiya gelip satarlardi ya hani ama bulamazsan marketrekilerlede olur siddetle tavsiye ediyorum bisey kaybetmezsiniz deneyin derim mitlaka biraz zahmetli ama emeksiz yemek olmuyor nete sut maydnoz yaz direk bu kur cikiyor zaten
Sen en iyisi başka bir doktora git canim.
Teşekkür ederim canım ikinci kutuya geçtim antibiyotik içiyorum daha faydasını göremedimGeçmiş olsun canım daha dikkatini olmadı tavsiye ederim dışarıda zaten hamile olmasan Bike yeşillik yememek kazım hepimiz için geçeli çünkü yıkanmıyor tam olarak o yüzden dışarda gğvenevildiğin yerlerlerde yemek en iyisi tekrar geçmiş olsun canım
BENDE DENEMEK İSTİYORUM.DÜN ADET OLDUM ADET BİTİNCEMİ YAPICAM..BİZİMDE 2 YILDIR OLMUYOR DOKTOR Bİ SORUN YOK DİYOR..İLAÇ KULLANIYORUM AMA YUMURTAM FALAN ÇATLIYOR O GÜN İLİŞKİ OLUYOR GENE ADET OLUYORUM GENE ADET OLUYORUM ARTIK TÜPLERİM TIKALIMI DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM..ADETTEN SONRA KAÇ GÜN YAPICAM BUNU BİLGİLENDİRİRMİSİN BENİKesinlikle denemelisin canim 1 litre sute bir demet maydonozu at kaynat kesilecek lor peyniri gibi buharina otur belini battaniyeyle sar vunu adetten snra sk sk uygula tuplerde tikaniklik varsa aciyor sut soguyana kadar yap mumkunsa dogal sutle su eskiden kapiya gelip satarlardi ya hani ama bulamazsan marketrekilerlede olur siddetle tavsiye ediyorum bisey kaybetmezsiniz deneyin derim mitlaka biraz zahmetli ama emeksiz yemek olmuyor nete sut maydnoz yaz direk bu kur cikiyor zaten
Canim en az 1 hafta kuru uygulaBENDE DENEMEK İSTİYORUM.DÜN ADET OLDUM ADET BİTİNCEMİ YAPICAM..BİZİMDE 2 YILDIR OLMUYOR DOKTOR Bİ SORUN YOK DİYOR..İLAÇ KULLANIYORUM AMA YUMURTAM FALAN ÇATLIYOR O GÜN İLİŞKİ OLUYOR GENE ADET OLUYORUM GENE ADET OLUYORUM ARTIK TÜPLERİM TIKALIMI DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM..ADETTEN SONRA KAÇ GÜN YAPICAM BUNU BİLGİLENDİRİRMİSİN BENİ
Sen en iyisi başka bir doktora git canim.[/QUOT
Canim benim daha dur bismillah kac gun olmus evleneli folikistikover falan yoksa ki bu son zamanlarda cok yaygin yunurta catlatmaya ne gerek en az 1 sene korunmasiz olmazsa ozaman dusun boyle seyleri Biraz tevekkul herseyin vakti zamani var. Bukadar erken tibbi mudehaleye luzum yok. Oncelikle folikasite devam mumkunse inofolic sonrasinda illaki istiyorum hemen dersen 3 ay folikasit kullandiktan sonra netten ovulasyon testi al takribi yumurtlama gununu gosteriyor onu yap ve 12 36 saat arasi iliskiye girilmesi gerekiyor gibi bisey zaten yazar kullanimi . Cok ustune dusme hersey psikolojik birden doktora gidip olmuyo piskolojisine girme daha vucudun sexe alismadi sen hamilelik istiyosun elbette olur ama zamani var anne babanin en uygun oldugu anda zaten istemesende olan birsey bu. Kafana takma hersey psikolojik ☺
haklısın doktorlara da güvenilmiyor kiCnm ya bu 3. Doktorum doğru düzgün yok ilgilenenenn valal
Bunun yan etkisi olur mu ki ?Canim en az 1 hafta kuru uygula
Tuplerde bir tikaniklik varsa kesin aciyor bahsettigim arkadasimin da ayni sekildeydi doktor bir sorun yok dedi
Regl sonrasi 1 hafta 10 gun pek disari cikmamaya ozen goster munkunse kendini usutme ozellikle bel ve ayaklarini
Oncelilke sutu ve maydanozu bir tencerede kaynat iyice kaynasin kesilecek zaten lor peyyniri gibi kokacak sonra rahat edebilecegin bir kap (plastik kap sicaktan eriyor dikkat et yanma) camasirin dahil herseyi cikar altindaki beline popo kismini ortecek bir kalin battaniye yere dizlerinin uzerine cokup tam kabin uzerine oturuyormus gibi iyice otur kap hava almasin ki direkt buhar vajinana ulassin mumkunse oturmadan once iyice ac buhar zaten vakum gibi iceriye girecek soguyana kadar buharda bekle ama usutmemeye dikkat et oda baya sicak olmali ufo filan yak. Kurden sonra iliskiye girebilirsin yumurtlama gunlerini biliyorsan o gunlerdede yapmanin bir sakincasi yok buhar banyosundan sonra iliskiye girerseniz usutme kendini mumkunse buharin sicakligiyla dus alma yat sabah halledersin. Insallah tez zamanda rabbim saglikli sohatli hayirli evlatlar nasip eder hepimize
Sanmam hic olumsuz bi yorum okumadim simdiye kadarBunun yan etkisi olur mu ki ?
Teşekkür ederim canım,aramızda problemler var.İlgisiz Gamsız bir eşim var.Sınava hazırlanacağım ...Neden canım hayırlısı olsun senin içinde
Hakkında hayirlisi olsun canim. Rabbim esinle muhabbetinizi artirsin inşallah.Teşekkür ederim canım,aramızda problemler var.İlgisiz Gamsız bir eşim var.Sınava hazırlanacağım ...
Sağol canım inşallahHakkında hayirlisi olsun canim. Rabbim esinle muhabbetinizi artirsin inşallah.
amiiinnn inşallah çok sağol allah razı olsun senden mutlaka denicem bunu..allah hayırlı sağlıklı evlat versin kucaklarımızı doldursun inşallahCanim en az 1 hafta kuru uygula
Tuplerde bir tikaniklik varsa kesin aciyor bahsettigim arkadasimin da ayni sekildeydi doktor bir sorun yok dedi
Regl sonrasi 1 hafta 10 gun pek disari cikmamaya ozen goster munkunse kendini usutme ozellikle bel ve ayaklarini
Oncelilke sutu ve maydanozu bir tencerede kaynat iyice kaynasin kesilecek zaten lor peyyniri gibi kokacak sonra rahat edebilecegin bir kap (plastik kap sicaktan eriyor dikkat et yanma) camasirin dahil herseyi cikar altindaki beline popo kismini ortecek bir kalin battaniye yere dizlerinin uzerine cokup tam kabin uzerine oturuyormus gibi iyice otur kap hava almasin ki direkt buhar vajinana ulassin mumkunse oturmadan once iyice ac buhar zaten vakum gibi iceriye girecek soguyana kadar buharda bekle ama usutmemeye dikkat et oda baya sicak olmali ufo filan yak. Kurden sonra iliskiye girebilirsin yumurtlama gunlerini biliyorsan o gunlerdede yapmanin bir sakincasi yok buhar banyosundan sonra iliskiye girerseniz usutme kendini mumkunse buharin sicakligiyla dus alma yat sabah halledersin. Insallah tez zamanda rabbim saglikli sohatli hayirli evlatlar nasip eder hepimize
ben de grip oldum canım ya. ben de yumurtlamayı bekliyorum bakalım inşallah bu ay tutar :)iyidir canım sen nasılsın..ben adet oldum yumurtayı beklyom :)
AMİİNNN İNŞALLAHHHben de grip oldum canım ya. ben de yumurtlamayı bekliyorum bakalım inşallah bu ay tutar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?