Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

aaaa gerçekten bende ilk duyuyorum.. zaten ne duysak bi deneyesimiz geliyor ya

Teşekkür ederim canım ikinci kutuya geçtim antibiyotik içiyorum daha faydasını göremedim

BENDE DENEMEK İSTİYORUM.DÜN ADET OLDUM ADET BİTİNCEMİ YAPICAM..BİZİMDE 2 YILDIR OLMUYOR DOKTOR Bİ SORUN YOK DİYOR..İLAÇ KULLANIYORUM AMA YUMURTAM FALAN ÇATLIYOR O GÜN İLİŞKİ OLUYOR GENE ADET OLUYORUM GENE ADET OLUYORUM ARTIK TÜPLERİM TIKALIMI DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM..ADETTEN SONRA KAÇ GÜN YAPICAM BUNU BİLGİLENDİRİRMİSİN BENİ

Canim en az 1 hafta kuru uygula
Tuplerde bir tikaniklik varsa kesin aciyor bahsettigim arkadasimin da ayni sekildeydi doktor bir sorun yok dedi
Regl sonrasi 1 hafta 10 gun pek disari cikmamaya ozen goster munkunse kendini usutme ozellikle bel ve ayaklarini
Oncelilke sutu ve maydanozu bir tencerede kaynat iyice kaynasin kesilecek zaten lor peyyniri gibi kokacak sonra rahat edebilecegin bir kap (plastik kap sicaktan eriyor dikkat et yanma) camasirin dahil herseyi cikar altindaki beline popo kismini ortecek bir kalin battaniye yere dizlerinin uzerine cokup tam kabin uzerine oturuyormus gibi iyice otur kap hava almasin ki direkt buhar vajinana ulassin mumkunse oturmadan once iyice ac buhar zaten vakum gibi iceriye girecek soguyana kadar buharda bekle ama usutmemeye dikkat et oda baya sicak olmali ufo filan yak. Kurden sonra iliskiye girebilirsin yumurtlama gunlerini biliyorsan o gunlerdede yapmanin bir sakincasi yok buhar banyosundan sonra iliskiye girerseniz usutme kendini mumkunse buharin sicakligiyla dus alma yat sabah halledersin. Insallah tez zamanda rabbim saglikli sohatli hayirli evlatlar nasip eder hepimize

Bunun yan etkisi olur mu ki ?

amiiinnn inşallah çok sağol allah razı olsun senden mutlaka denicem bunu..allah hayırlı sağlıklı evlat versin kucaklarımızı doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…