Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Kizlar test yaptim boyle cikti ama korkuyorum yanlis olabilir diye yarin kan vercem dua edin bana özellikle esmaasya senden istiyorum.Eki Görüntüle 1792634
Yaaaa şuan çok mutlu oldum çok. Çünkü bende miniğimi bu şekilde öğrenmiştim silik testlerle. Ben kesinlikle hamilesin diyorum :))))) çünkü gerçekten hamilelik durumunda her türlü çıkıyor. Ya bugün hiç girmedim foruma şimdi uyuyacaktım hatta uyudum sayılır bi anda aklıma geldi bugün hiç girmedim bi giriş yapıp bakayım kızlar birşey yazmışmı acaba dedim resmen içime doğmuş inşallah bu sabah kan testiyle onaylarız bu mutlu haberini :) allahım buradaki herkese nasip etsin inşallah

Amin canim inşallah beni de uyku tutmuyor

Amin canim inşallah beni de uyku tutmuyor
Canım benim çok sevindim inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız yalnız takıldığım nokta şu hamilelik takvimi oluşturmuşsun 4.haftası içindeyim diyor acaba gebelik 1 ay önceden mi oluştu? Çünkü benimde bat a 6 gün var ama geçen ay hiç ilişkim olmadı sadece bu ay yumurtlama dönemimde oldu.Acaba ben idrar testi yapsam bir haftalık ilişkiden sonuç çıkarmı?

Çok tesekkur ederim canim benim sat 16 şubat yumurtlamak 28 şubatta oldu hesapladim 23 kasim cikti doğum tarihi. Ben zaten takvimi çok önce yapmistim belki tutar diye tuttu darisi size olsun inşallah

Çok tesekkur ederim canim benim sat 16 şubat yumurtlamak 28 şubatta oldu hesapladim 23 kasim cikti doğum tarihi. Ben zaten takvimi çok önce yapmistim belki tutar diye tuttu darisi size olsun inşallah
İnşallah hepimizin ki tutar Rabbim sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah Sen yine de böyle kesin Gözle bakma yarın ki teste kadar olur yada olmaz diye düşün çünkü bu testler çok enteresan olabiliyor.Yarın ki sonucun umarım hayrlısıyla net bir şekilde çıkar da bizlere de umud olur Benimde annem yarın hayrlısıyla bel Fıtığı ameliyatı olacak Şuan hastanede refakatçıyım.üniversite hastanesinde gebelik kan testi yaptırmak için ne yapmalı acaba?

Canim ben düşük yaptigimda üniversite hastanesinde yattim acil de kan verebiliyorsun. Bu arada çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin annene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…