- 18 Ocak 2016
- 549
- 571
- 23
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Gerçekten hep aklımdasınız hep dua ediyorum allahım tez zamanda kavuştursun Inşalllah bebişlerinizeeAyy canim benim topigimin ilk ve tek hamişi sensin simdilik bizler daha beklemedeyiz tatlim
Allah razı olsun canim eksik olma.Gerçekten hep aklımdasınız hep dua ediyorum allahım tez zamanda kavuştursun Inşalllah bebişlerinizee
Aaa hamilesindir sanırım silik te olsa çıkmış canım haberlerini bekliyorum :)Kizlar test yaptim boyle cikti ama korkuyorum yanlis olabilir diye yarin kan vercem dua edin bana özellikleesmaasya senden istiyorum.Eki Görüntüle 1792634
Sabah mı yaptın testi canım bide adet günün e kaç gün var?Aaa hamilesindir sanırım silik te olsa çıkmış canım haberlerini bekliyorum :)
biraz önce tekrar yaptım canım daha önce test mağduru olduğum için riske atmayım hevesim kursağımda kalmasın dedimAaa hamilesindir sanırım silik te olsa çıkmış canım haberlerini bekliyorum :)
ilkini akşam 4 te yaptım diğerlerini 7 de yaptım canım bata 6 gün varSabah mı yaptın testi canım bide adet günün e kaç gün var?
Hamilesindir sanırım canım bencebiraz önce tekrar yaptım canım daha önce test mağduru olduğum için riske atmayım hevesim kursağımda kalmasın dedimEki Görüntüle 1792758
öyle görünüyor canım yarın sabah kan vercem inşallah bebeğim benimledir ve inşallah herkes bu mutluluğu yaşarHamilesindir sanırım canım bence
Ooo hemde daha var demekki hamilesin çıkmış canım bence yarın git bi kan testi yaptır derimilkini akşam 4 te yaptım diğerlerini 7 de yaptım canım bata 6 gün var
Inşallah canım çok sevindim inşallah hamilesindiröyle görünüyor canım yarın sabah kan vercem inşallah bebeğim benimledir ve inşallah herkes bu mutluluğu yaşar
sağ ol canım ya darısı sizlere olsun inşallahOoo hemde daha var demekki hamilesin çıkmış canım bence yarın git bi kan testi yaptır derim
Inşallah tatlı ya :)sağ ol canım ya darısı sizlere olsun inşallah
Yaaaa şuan çok mutlu oldum çok. Çünkü bende miniğimi bu şekilde öğrenmiştim silik testlerle. Ben kesinlikle hamilesin diyorum :))))) çünkü gerçekten hamilelik durumunda her türlü çıkıyor. Ya bugün hiç girmedim foruma şimdi uyuyacaktım hatta uyudum sayılır bi anda aklıma geldi bugün hiç girmedim bi giriş yapıp bakayım kızlar birşey yazmışmı acaba dedim resmen içime doğmuş inşallah bu sabah kan testiyle onaylarız bu mutlu haberini :) allahım buradaki herkese nasip etsin inşallahKizlar test yaptim boyle cikti ama korkuyorum yanlis olabilir diye yarin kan vercem dua edin bana özellikleesmaasya senden istiyorum.Eki Görüntüle 1792634
Amin canim inşallah beni de uyku tutmuyorYaaaa şuan çok mutlu oldum çok. Çünkü bende miniğimi bu şekilde öğrenmiştim silik testlerle. Ben kesinlikle hamilesin diyorum :))))) çünkü gerçekten hamilelik durumunda her türlü çıkıyor. Ya bugün hiç girmedim foruma şimdi uyuyacaktım hatta uyudum sayılır bi anda aklıma geldi bugün hiç girmedim bi giriş yapıp bakayım kızlar birşey yazmışmı acaba dedim resmen içime doğmuş inşallah bu sabah kan testiyle onaylarız bu mutlu haberini :) allahım buradaki herkese nasip etsin inşallah
Canım benim çok sevindim inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız yalnız takıldığım nokta şu hamilelik takvimi oluşturmuşsun 4.haftası içindeyim diyor acaba gebelik 1 ay önceden mi oluştu? Çünkü benimde bat a 6 gün var ama geçen ay hiç ilişkim olmadı sadece bu ay yumurtlama dönemimde oldu.Acaba ben idrar testi yapsam bir haftalık ilişkiden sonuç çıkarmı?Amin canim inşallah beni de uyku tutmuyor
Çok tesekkur ederim canim benim sat 16 şubat yumurtlamak 28 şubatta oldu hesapladim 23 kasim cikti doğum tarihi. Ben zaten takvimi çok önce yapmistim belki tutar diye tuttuCanım benim çok sevindim inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız yalnız takıldığım nokta şu hamilelik takvimi oluşturmuşsun 4.haftası içindeyim diyor acaba gebelik 1 ay önceden mi oluştu? Çünkü benimde bat a 6 gün var ama geçen ay hiç ilişkim olmadı sadece bu ay yumurtlama dönemimde oldu.Acaba ben idrar testi yapsam bir haftalık ilişkiden sonuç çıkarmı?
Çok tesekkur ederim canim benim sat 16 şubat yumurtlamak 28 şubatta oldu hesapladim 23 kasim cikti doğum tarihi. Ben zaten takvimi çok önce yapmistim belki tutar diye tuttudarisi size olsun inşallah[/QUOTE
İnşallah hepimizin ki tutar Rabbim sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallahSen yine de böyle kesin Gözle bakma yarın ki teste kadar olur yada olmaz diye düşün çünkü bu testler çok enteresan olabiliyor.Yarın ki sonucun umarım hayrlısıyla net bir şekilde çıkar da bizlere de umud olur Benimde annem yarın hayrlısıyla bel Fıtığı ameliyatı olacak Şuan hastanede refakatçıyım.üniversite hastanesinde gebelik kan testi yaptırmak için ne yapmalı acaba?
İnşallah hepimizin ki tutar Rabbim sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallahÇok tesekkur ederim canim benim sat 16 şubat yumurtlamak 28 şubatta oldu hesapladim 23 kasim cikti doğum tarihi. Ben zaten takvimi çok önce yapmistim belki tutar diye tuttudarisi size olsun inşallah
Canim ben düşük yaptigimda üniversite hastanesinde yattim acil de kan verebiliyorsun. Bu arada çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin annene.İnşallah hepimizin ki tutar Rabbim sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallahSen yine de böyle kesin Gözle bakma yarın ki teste kadar olur yada olmaz diye düşün çünkü bu testler çok enteresan olabiliyor.Yarın ki sonucun umarım hayrlısıyla net bir şekilde çıkar da bizlere de umud olur Benimde annem yarın hayrlısıyla bel Fıtığı ameliyatı olacak Şuan hastanede refakatçıyım.üniversite hastanesinde gebelik kan testi yaptırmak için ne yapmalı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?