- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
sağ ol canımmGEÇMİŞ OLSUN BU ARADA
Hayırlısı olsun canım senin içinde geçim versin Allah'ımTeşekkür ederim canım,aramızda problemler var.İlgisiz Gamsız bir eşim var.Sınava hazırlanacağım ...
Doğru canım ,ben de en son vazgeçtiğimi söylemiştim ama Aramızdaki problem küçüktü zaten hallettik onu daKızlar biz o kadar hesap yapıyoruz ya bakın bu konuda yazılanlar bana ümit oldu artık hesap kitap yapmamaya çalışacağım ( inşallah ) bakın neler yazmışlar.
↑
Benim adetim bitti yani 4.gün (3 gün sürer)nasıl olsa birşey olmaz dedim şuan 18 aylık oğlum var
↑
benim adet olmama 1 gün vardı hamile kalmam imkansızdı ama nasıl olduysa tek ilişkide hamile kaldım şu anda 11 haftalığım
↑
25 ağustos adetim başladı sanırım eylül 1-2 gibi bitti bittikten sonraki ilk birlikteliğimde ve tek damlayla hamile kaldım geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk ama kaçmış biraz eşimede sordum yok yok dikkat ettim dedi ama şüphelendim 1 ay sonrada hamile oldğumu öğrendim tek sefer tek atış 3 ay öncede ilaçla korunmayı bırakmıştım bide ilaç 6 ay daha korur diyorlar inanmayın
↑
ben şöyle anlıyorum eşim içime boşalmadan yani isteyerek boşalamadan sadece 1 damla ile hamile kaldım. Sonra cinsel isteksizlik başladı, 7 haftalık hamileyim, bir daha birlikte olmadık. hamileliğin ilk başında isteksizlik oluyormuş, bence o sebeple anlıyorlardır tek ilişki ile hamile kaldıklarını :)
↑
27. şubatta adet gören ve adeti 3 gün süren biri olarak 2 Mart'ta sadece bir defa ilişkiye girdikten sonra eşimle hamile kaldım..Ben de çok şaşırdım. Bir hafta sonra benim kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Hatta akıntım fazlalaşmış ve üstüme korkunç bir halsizlik musallat olmuştu. 2 hafta içinde o kadar ağırlaştı ki karın ağrım üniversite hastanesine gidince hcg değerime baktırdığımda 3 haftalık hamile idim, şaşırmamıştım. keseyi 5.haftada görmüştük..
↑
Valla kızlar olmaz demeyin, reglime yakın kasıklarımda ağrımaya başlamıştı bugün yarın regl olucağimi düşünürken bir gün korunmadık olan oldu velet yolda
↑
Ben de tek seferde hamile kalanlardanim. Biz 4.5 yıldır korunuyorduk, ve biraz daha korunmaya devam edecektik sat bittiğinin ertesi günu nasıl olsa olmaz yumurtlama daha çok var deyip korunmasız oldu ve sonrasında yine korunduk. Ve neredeyse o ilişkinin üzerinden 5 gün falan geçince yumurtlama oldu ya da akıntılardan ben öyle sandım. Adet gecikmesini hiç onemsemedim hatta bir de antibiyotik kullanıyordum ama işte kısmet. 4.5 yıllık evlilikte tek korunmasız ilişki diyebilirim ve bebek yolda.
Ayy canim benim bugün aklima geldin. Çok sevindim her şeyin yolunda olduğuna. İnsLlah her şey gönlünce olur. Ben de hamile kaldiysam mucize olacak çünkü tek ilişki oldu bat 16 mart bekliyoruz bakalim.Doğru canım ,ben de en son vazgeçtiğimi söylemiştim ama Aramızdaki problem küçüktü zaten hallettik onu daben biraz agrasifim de biraz akışına bırakmalıyız bende artık üzerine yüklenmiyorum,bir kaç aydır hissetmiyordum ama 3 gün önce resmen yumurtladığımı hissettim şiddetli sayılabilecek kasık ağrısı akıntı adet Sancısı gibiydi.yumurtlamadan sonrada ilişki oldu belki olur belki olmaz bilmiyorum ama Herşeyin zamanının olduğunu biliyorum artık bu Yüzden zorlamanın bir anlamı yok...
Yüreği temiz arkadaşım benimAyy canim benim bugün aklima geldin. Çok sevindim her şeyin yolunda olduğuna. İnsLlah her şey gönlünce olur. Ben de hamile kaldiysam mucize olacak çünkü tek ilişki oldu bat 16 mart bekliyoruz bakalim.
hadi inşallah canım benimYüreği temiz arkadaşım benimInşallah Hamiş kalırız sen ben isteyen herkes...benim bat 17 Mart Hadi bakalım Rabb'ime dua edelim
sağol canım iyiyiz batı bekliyoruz ama bu aya hiç ümitli değilim sende nasıl durumlar ?Nasılsınız kızlarvar mı hamiş olanlar
Valla canım benim hissedilen yumurtlama günümden 2 gün önce ve 2 gün ve 3 gün sonra ilişki oldu.bu ay kalırmıyım ki ??Nasılsınız kızlarvar mı hamiş olanlar
Allah nasip ettiyse kalırsın inşallah canım :)Valla canım benim hissedilen yumurtlama günümden 2 gün önce ve 2 gün ve 3 gün sonra ilişki oldu.bu ay kalırmıyım ki ??
Inşallah canımAllah nasip ettiyse kalırsın inşallah canım :)
Neden canım olur belki bende iyiym tatlım bende bekliyorum bakalım hamiş kalabilcekmiyiz bu ay :)sağol canım iyiyiz batı bekliyoruz ama bu aya hiç ümitli değilim sende nasıl durumlar ?
Hiç belli olmaz canım kalırsın belki hadi hayırlısı olsun :)Valla canım benim hissedilen yumurtlama günümden 2 gün önce ve 2 gün ve 3 gün sonra ilişki oldu.bu ay kalırmıyım ki ??
inşallah canım hadi hayrlısı diyelim.Neden canım olur belki bende iyiym tatlım bende bekliyorum bakalım hamiş kalabilcekmiyiz bu ay :)
Güzel haberlerlerini bekliyorum canım :)inşallah canım hadi hayrlısı diyelim.
Bilmiyorum ama bu ay hic hissetmiyorum canim ya tek ilişki oldu zaten amaa kismet beklemedeyizGüzel haberlerlerini bekliyorum canım :)
Inşallah olur canım yaBilmiyorum ama bu ay hic hissetmiyorum canim ya tek ilişki oldu zaten amaa kismet beklemedeyiz
Ayy canim benim topigimin ilk ve tek hamişi sensin simdilik bizler daha beklemedeyiz tatlimKızlar iyi akşamlar şükürr size kavuşturana :) sayfayı kaybettim bildirimler yenilenince. Bütün forumda aradım bu sayfayı sonunda beğendiğim gönderilere girip buldum. Nasılsınız. Güzel haberleri olanlar var mı hamilelikle ilgiliiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?