- 18 Ocak 2016
- 549
- 571
- 23
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Ben hamilesiniz sandım kusura bakmayın :) artık 3. Bebişinizi kutlarız allahım hayırlı ömürler versin evlatlarınızaCok tesekkurler Allaha Şükür büyüttük 8 yaşinda prenseslerim 3.yü düşünüyoruz bizde bu aralar bakalim hayirlisi sizde bebisinizi kucaginiza saglikla alin insallah.
Canım evet çok silik bi şekilde görüyorum bunu en son ne zaman yaptınHemen atıyorum canım
Ben hamilesiniz sandım kusura bakmayın :) artık 3. Bebişinizi kutlarız allahım hayırlı ömürler versin evlatlarınıza
Bak gerçekten seni ümitlendirmek için söylemiyorum ama bende adetten 4 gün önce yaptırdığımda 0.875 çıkmıştı Tamam bu oranlar gebelik yok demek 5 ve üstü pozitif oluyor ama bu bi artış olduğunu gösterir mesela 0.1 veya 0.3 gibi çıkmamış ki 0.100 seninki yani şuan döllenme yerleşme aşamasında olabilir gerçekten amacım sana boş ümit vermek değil sadece içini ferah tutman için söylüyorum her sabah bi test yap ikinci çizgi her gün dahada koyulaşıyorsa hemen bi daha kan ver zaten 3 gün kalmış adet gününe. Emin ol doktorlar bile kan testi için mutlaka adet geçmesini bekleyin kesin sonuç için diyor zatenBu sabah yaptım üç sabahtır yapıyorum ıdrarda cıkmadı ben ınanamadım evde test vardı bı gün snra sabah yaptım çıktı bır gün aralıkla mümkün degıl kan0.100 çıktı Kesın test yanlış dedım ama çıktı halada test yanlıştır gıbı bı düşüncem var acaba hastanedemı yanlış ölçüler yada yokmu kafam çok karışık umutsuzlugun dıbıne vurcam
Rica ederim içini ferah tut sormak istediğin birşey olursa yardımcı oluruz inşallah güzel haberlerini verirsin bizlere. Bide test yaparsan resim at canımInsallah esmaasya öyle yapıcam Insallah yükselir Sabırla duayla beklıcem bebegımı çok saol desteğin ıcın
Tamam canım çok saol aklıma takılan bısı olursa sorarım :)Rica ederim içini ferah tut sormak istediğin birşey olursa yardımcı oluruz inşallah güzel haberlerini verirsin bizlere. Bide test yaparsan resim at canım
aaa çok şaşırdım beniim de reglime 2 gün kala 526 çıktı :)Merhabalar uzun suredir girmiyordum siteye bu aralar meraktan bir bakinayim dedim, acikcasi hcg degeri gününe göre banada fazla geldi çoğul gebelik olabilirmi acaba dedim, ben reglimi 2 gun geçtiğinde kandaki degerim 476 idi ve 2 hafta sonra ikiz olduğunu öğrendik.
umudunu kaybetme canım benim senin de gebiş olacağın günler yakındır dualarımdasın her zamanYok canım sanmıyorum adetten 2 gün önce yapmıştım negatifti belki stresten az geliyor olabilir umudum diğer aya kaldı artık
Hadi bakalım hakkinizda hayırlısı olsun :) aklinizi karıştırmak istemem ama degerleriniz yüksek yinede ultrasonda goreceginiz günü bekleyin bakalim bende merak ettim :) Allah saglikli bir hamilelik versin insallah.aaa çok şaşırdım beniim de reglime 2 gün kala 526 çıktı :)
Inşallah canım bakalım nasip nezaman olcak :)Canım inşallah üstüne görmedir sen yine de testleri bi tekrarla inşallah ben çok umutluyum güzel haberler almaya başladık bile bak
Amin canım inşallah dua et herzaman canım kimin duası kabul olur bilemeyiz çok teşekkür ederim güzel dileklerin için tatlım sende inşallah sağ salim kucağına alırsın :)umudunu kaybetme canım benim senin de gebiş olacağın günler yakındır dualarımdasın her zaman
Amin inşallahHadi bakalım hakkinizda hayırlısı olsun :) aklinizi karıştırmak istemem ama degerleriniz yüksek yinede ultrasonda goreceginiz günü bekleyin bakalim bende merak ettim :) Allah saglikli bir hamilelik versin insallah.
İyi çalışmalar o zaman tatlimYok bu ay çalışıcaz artık canım hayırlısı :)
Sağolasın canım senin ne alemde ikiz mi belli oldu mu tatlım :)İyi çalışmalar o zaman tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?