Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Cok tesekkurler Allaha Şükür büyüttük 8 yaşinda prenseslerim 3.yü düşünüyoruz bizde bu aralar bakalim hayirlisi sizde bebisinizi kucaginiza saglikla alin insallah.
Ben hamilesiniz sandım kusura bakmayın :) artık 3. Bebişinizi kutlarız allahım hayırlı ömürler versin evlatlarınıza

Bu sabah yaptım üç sabahtır yapıyorum ıdrarda cıkmadı ben ınanamadım evde test vardı bı gün snra sabah yaptım çıktı bır gün aralıkla mümkün degıl kan0.100 çıktı Kesın test yanlış dedım ama çıktı halada test yanlıştır gıbı bı düşüncem var acaba hastanedemı yanlış ölçüler yada yokmu kafam çok karışık umutsuzlugun dıbıne vurcam

Bak gerçekten seni ümitlendirmek için söylemiyorum ama bende adetten 4 gün önce yaptırdığımda 0.875 çıkmıştı Tamam bu oranlar gebelik yok demek 5 ve üstü pozitif oluyor ama bu bi artış olduğunu gösterir mesela 0.1 veya 0.3 gibi çıkmamış ki 0.100 seninki yani şuan döllenme yerleşme aşamasında olabilir gerçekten amacım sana boş ümit vermek değil sadece içini ferah tutman için söylüyorum her sabah bi test yap ikinci çizgi her gün dahada koyulaşıyorsa hemen bi daha kan ver zaten 3 gün kalmış adet gününe. Emin ol doktorlar bile kan testi için mutlaka adet geçmesini bekleyin kesin sonuç için diyor zaten

aaa çok şaşırdım beniim de reglime 2 gün kala 526 çıktı :)

aaa çok şaşırdım beniim de reglime 2 gün kala 526 çıktı :)
Hadi bakalım hakkinizda hayırlısı olsun :) aklinizi karıştırmak istemem ama degerleriniz yüksek yinede ultrasonda goreceginiz günü bekleyin bakalim bende merak ettim :) Allah saglikli bir hamilelik versin insallah.

umudunu kaybetme canım benim senin de gebiş olacağın günler yakındır dualarımdasın her zaman
Amin canım inşallah dua et herzaman canım kimin duası kabul olur bilemeyiz çok teşekkür ederim güzel dileklerin için tatlım sende inşallah sağ salim kucağına alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…