Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

ben de göğüs uçlarım acısın diye zorla sıkıyordum ama hala ses yok her zaman herkeste aynı olmuyor demekki tatlım :)
Aynen tatlım mesela benim ovilasyon dan 2 gün sonra göğüs uçlarım acımıştı şuan göğüslerim e dokunamıyorum o derece acıyo ama hamile değilim demekki belirti ile alakası yokmuş canım ya :))

canım bişey daha sorcam ilk hcg değerin ne zaman ve kaç çıkmıştı diğer gruplardaki kızlar fazla çıkmış falan dedi de kafama takıldı
Ben adetim 3 yada 4 gün geçmişti kan verdiğimde 194 çıkmıştı bence seninki çok normal tam yumurtlama gününe göre güzel bi hcg. Ama acaba ikiz mi :) ikiz bebeklerde hcg yüksek çıkıyor

Ben adetim 3 yada 4 gün geçmişti kan verdiğimde 194 çıkmıştı bence seninki çok normal tam yumurtlama gününe göre güzel bi hcg. Ama acaba ikiz mi :) ikiz bebeklerde hcg yüksek çıkıyor
Merhabalar uzun suredir girmiyordum siteye bu aralar meraktan bir bakinayim dedim, acikcasi hcg degeri gününe göre banada fazla geldi çoğul gebelik olabilirmi acaba dedim, ben reglimi 2 gun geçtiğinde kandaki degerim 476 idi ve 2 hafta sonra ikiz olduğunu öğrendik.

Kızlar adetıme bır hafta kala kanda çıkmadı üç tane test yaptım sılık çıktı kanda yok ıdrarda var böyle bır durum yaşayanlar cevap verebilir mı

Hayırlı uğurlu olsun evlat sahibi olmak bi başka ama ikiz bebeklere sahip olmak bambaşkadır heralde :) allahım hayırlı ömürler versin sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)

Hayırlı uğurlu olsun evlat sahibi olmak bi başka ama ikiz bebeklere sahip olmak bambaşkadır heralde :) allahım hayırlı ömürler versin sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)

Cok tesekkurler Allaha Şükür büyüttük 8 yaşinda prenseslerim 3.yü düşünüyoruz bizde bu aralar bakalim hayirlisi sizde bebisinizi kucaginiza saglikla alin insallah.

Kızlar adetıme bır hafta kala kanda çıkmadı üç tane test yaptım sılık çıktı kanda yok ıdrarda var böyle bır durum yaşayanlar cevap verebilir mı
Canım silik testlerinden örnek olarak bi tane resim atma şansın varmı. Bende adetime 4 gün kala kanda negatif çıkmıştı doktor hamile değilsin demişti ama adet olacağım gün yani kan testinden 4 gün sonra baya silik çıkmıştı ertesi gün tekrar yapmıştım ikinci çizgi gün geçtikçe daha koyuydu. Ve adetim 3 gün geçti kan testi verdim ve hamile olduğumu öğrendim :) düşün yani bana doktor hamile değilsin hamile kalmanda çok zor eşindede sıkıntı olabilir bile demişti ama hamileydim yani uzattım ama diyeceğim o ki kanda beta hcg değeri 1 günde bile 2 katına çıkıyor ve adetinden 1 hafta önce kan testi yaptırmışsın bence bi daha yaptır bir günün bile farkı var

Hemen atıyorum canım

Eklentiler

• _20160313_214646.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…