Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Az önce idrar testi Yaptım yine net bir şekilde tek çizgi Gözüme soka soka çıkmış olmayacak galiba
Lütfen umudunuzu kaybetmeyin benimki geç döllenme olmuştu neler çektiğimi arkadaşlar biliyor benim tam adet günümde silik çıkmıştı adetim 3 4 gün geçtikten sonra netleşti

Canımmm allahım hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim inannnn darısı diğer arkadaşlarımızaaaa
canım bişey daha sorcam ilk hcg değerin ne zaman ve kaç çıkmıştı diğer gruplardaki kızlar fazla çıkmış falan dedi de kafama takıldı

Senin daha vae niye morelini bozmuyorsun ben iki gün kalanlar yaptım net bi şekilde negatif çıktı ben napayım :)
Valla böyle ne olacak bilmiyorum.Eğer denk getirebilirsem bu ay reglimin 2.günü yumurtalıklarıma baktıracağım bence sen de baktırmadıysan vakit kaybetme çünkü her ay hayal kırıklığı yaşamaktansa ortada birşey var yada yoksa ona göre rotamızı alalım

Aynen bende baktırcam canım bu ay ovilasyondan sonra bende kahverengi leke geldi umutlandım ama sanırım yanlış alarm çıkmadı çünkü ama bu ay regli olursam baktırmayı düşünüyorum canım :)

öyle deme canım herkesin adetten önce çıkmıyor ya olmazsa da inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerle gelirsiniz. :)
Inşallah canım benide ümitlendiren ovilasyondan 6 gün sonra falan kahverengi leke gelmesiydi ne bileyim yerleşme falandır diye düşünmüştüm tatlım hayırlısı ne diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…