- 27 Aralık 2011
- 673
- 597
- 103
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
6 gün var canım ,yumurtlama Günü'nden 2 gün önce ve 2 gün sonra ilişki oldu,yani Şuan yine bir hafta geçti yumurtlama üzerinden.Senin kaç gün var adetine canım
Allah Razı olsun canımDualarimdasiniz canim. Sizinkiler de yakindir eminim stres yapmamak en guzeli
Lütfen umudunuzu kaybetmeyin benimki geç döllenme olmuştu neler çektiğimi arkadaşlar biliyor benim tam adet günümde silik çıkmıştı adetim 3 4 gün geçtikten sonra netleştiAz önce idrar testi Yaptım yine net bir şekilde tek çizgi Gözüme soka soka çıkmış olmayacak galiba
Canımmm allahım hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim inannnn darısı diğer arkadaşlarımızaaaaevet canım idrarım aşırı koyulaştı bugün. ayrıca özellikle sol kasığımda batmalar var hcg 79 çıktı bu arada sen naptın verdin mi kan :)
amin canım inşallah. ben de şu an adet olacağım gibi bi his var sende de olmuş muyduCanımmm allahım hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim inannnn darısı diğer arkadaşlarımızaaaa
canım bişey daha sorcam ilk hcg değerin ne zaman ve kaç çıkmıştı diğer gruplardaki kızlar fazla çıkmış falan dedi de kafama takıldıCanımmm allahım hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim inannnn darısı diğer arkadaşlarımızaaaa
Senin daha vae niye morelini bozmuyorsun ben iki gün kalanlar yaptım net bi şekilde negatif çıktı ben napayım :)6 gün var canım ,yumurtlama Günü'nden 2 gün önce ve 2 gün sonra ilişki oldu,yani Şuan yine bir hafta geçti yumurtlama üzerinden.
O his bende de var canım kaç gündür ama test yaptım negatif nasip :)amin canım inşallah. ben de şu an adet olacağım gibi bi his var sende de olmuş muydu
bekle bakalım canım her test hassas olmuyorO his bende de var canım kaç gündür ama test yaptım negatif nasip :)
Ben normal Ucuz testten yaptım canım ama çıkmadı senin kaç gün varken çıktı tatlımbekle bakalım canım her test hassas olmuyor
Senin daha vae niye morelini bozmuyorsun ben iki gün kalanlar yaptım net bi şekilde negatif çıktı ben napayım :)
Aynen bende baktırcam canım bu ay ovilasyondan sonra bende kahverengi leke geldi umutlandım ama sanırım yanlış alarm çıkmadı çünkü ama bu ay regli olursam baktırmayı düşünüyorum canım :)Valla böyle ne olacak bilmiyorum.Eğer denk getirebilirsem bu ay reglimin 2.günü yumurtalıklarıma baktıracağım bence sen de baktırmadıysan vakit kaybetme çünkü her ay hayal kırıklığı yaşamaktansa ortada birşey var yada yoksa ona göre rotamızı alalım
Inşallah canımAynen bende baktırcam canım bu ay ovilasyondan sonra bende kahverengi leke geldi umutlandım ama sanırım yanlış alarm çıkmadı çünkü ama bu ay regli olursam baktırmayı düşünüyorum canım :)
6 gün kala çıktı canım benim benimkide ucuzlardan birini sağlık ocağından almıştım o daha hassas çıktıBen normal Ucuz testten yaptım canım ama çıkmadı senin kaç gün varken çıktı tatlım
Ne güzel ya bende yok demekki nasip :)6 gün kala çıktı canım benim benimkide ucuzlardan birini sağlık ocağından almıştım o daha hassas çıktı
Aynen canım hayırlısı herşeyin :)Inşallah canımBakalım önüzdeki maçlara da hayrlıysa olsun.
öyle deme canım herkesin adetten önce çıkmıyor ya olmazsa da inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerle gelirsiniz. :)Ne güzel ya bende yok demekki nasip :)
Inşallah canım benide ümitlendiren ovilasyondan 6 gün sonra falan kahverengi leke gelmesiydi ne bileyim yerleşme falandır diye düşünmüştüm tatlım hayırlısı ne diyelim :)öyle deme canım herkesin adetten önce çıkmıyor ya olmazsa da inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerle gelirsiniz. :)
BEN DE ASLINDA ÇOK BEKLEDİM YERLEŞME KANAMASI AMA OLMADI CANIMInşallah canım benide ümitlendiren ovilasyondan 6 gün sonra falan kahverengi leke gelmesiydi ne bileyim yerleşme falandır diye düşünmüştüm tatlım hayırlısı ne diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?