Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

benimde 3. haftada baya belirtim vardı sanki ama şu an yok gbi bazen kasık batması oluyo korkuyorum bişey mi oldu diye
Doktora görün bence en azından için rahatlar.Benimde bütün gece kasıklarımda batma ve Sancı devam etti bir sol bir sağ kasıkta bir belimde.Hala hamilemiyim diye bir soru işareti var Aklımda

Doktora görün bence en azından için rahatlar.Benimde bütün gece kasıklarımda batma ve Sancı devam etti bir sol bir sağ kasıkta bir belimde.Hala hamilemiyim diye bir soru işareti var Aklımda
hamilesin hamile :) pazartesi randevum var gidicem bakalım keseyi görmeye. canım aç ya da tok gel dedi mi sana ? ben öğleden sonraya randevu bulabıldım de ?
senin zamanlarında benimde belim felaket ağrıyodu ama geçti inş bişey olmamıstır gerçi hala hasta olmadıgıma göre bebek yerlestı ama korkuyorum işte.

Ben de öğleden sonraya randevu bulabildim canım.Aç yada tok gel demedi ama bildiğim kadarı ile göbekten ultrasona bakmadan bir kaç saat boyunca bol su içmek gerekiyor .Valla o korku bende de var ama zamanla düzelecek inşallah psikolojimiz Tüm gece Ağrı çektim gece hiç tuvalete gitmeyen ben defalarca tuvaletin yolunu tutarken eşim horul horul uyuyunca anneliğin ne denli özverili olduğunu bir damla da olsa hissettim

kaç kiloyla hamıle kaldın ? benım zaten göbeğim var 4aylık gbi ultrasonla karından göremez diye duydum yağ dokusu fazla olduğu içinmıs vajınal ultrasonla bakar herhalde o zmaan su içmeyim

kaç kiloyla hamıle kaldın ? benım zaten göbeğim var 4aylık gbi ultrasonla karından göremez diye duydum yağ dokusu fazla olduğu içinmıs vajınal ultrasonla bakar herhalde o zmaan su içmeyim
O zaman bende su içmeyeyim zaten Dediğin gibi 5 haftalık olunca anca görünüyormuş vajinal ultrason.Benimkine bakmaz herhalde.boyun 168 kilom 64 benim de hafif göbeğim var hatta son 3 haftadır kilo vermeye çalışıyordum ama veremedim meğersem hamileymişim

bende vermeye çalısıyodum şu an hiç kilo almadan hamıleliğimi bitirmeyi planlıyorum inş

Şimdi doktordan geldim.Göbekten ultrason ile baktı.İçeride hareketli Sıvı var dedi,kist patlamış da olabilir gebelikte olabilir.16.5 gebelik için çok düşük bir Sayı,bunun için pazartesi günü sağlık Ocağında tekrar gebelik testi yaptırın eğer 2 katına çıkarsa tekrar göreyim sizi dedi.İçime kurt düşürdü.16.5 çok mu düşük ya kist mi patladı acaba? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun bana

Rahat olun canlar ya insan ilk haftalar çok tuhaf oluyor sanki bir ruyadan uyanacakmis gibi. Ben mide bulantim yok acaba birşey mi oldu derken simdi keşke hic bulanmasa diyorum. Kasik batmalari falan hicbir şeymiş bir de adet sancisi gibi sancilariniz olacaktır hic kafaya takmayinn ben ara ara hala yasiyorum o sancilari. İnşallah saglikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi.

Canim istersen pazartesiyi bekleme devletin acilinde kan ver 1saat sonra cikiyor zaten. Benim arkadaşım da dun öğrendi hamile olduğunu değeri 3binlerde cikti ona bile tekrar kan ver emin olalim dedi az ya da çok önemli olan artis olmasi kuzum

2 günde bir iki katına çıkıyor ya mecbur bekleyeyim de kesin sonucu alayım yoksa şimdi yine 20 lerde felan çıkarsa soru işareti olacak.nolur benim için dua edin

valla benim 16 çıktıgından bi gün sonra gtti ultrasonda bakmayalım görünmez zaten dedi. bence senın için de erken o yuzden görünmedi.

inş canım. benım oluyo ıkı gundur adet sancısı gbi sancım

valla benim 16 çıktıgından bi gün sonra gtti ultrasonda bakmayalım görünmez zaten dedi. bence senın için de erken o yuzden görünmedi.
Bana da çıkmaz ama bi bakalım dedi.Pazartesiyi iple çekiyorum.inşallah erkendir de ondan görünmemiştir sorunsuz bir şekilde alalım miniklerimizi kucaklarımıza İnşallah

Merhaba kızlar nasılsınız :) benimde yarın bakalım gelmezse test yapıcam ki ümidim yok kesin gelir işte bizimki de bi umut insan yinede bekliyor Allah'ım şu mübarek ayda isteyen herkese hayırlı bebişler versin inşallah ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…