- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
İnşallah gormezsin kirmizi karti canm hakkında hayirlisi olsun.Hps buldum canim bnm benim adet 2 gun gecti ama dun test yaptim negatif suanda sancim cok her an adet gelecek gibi i slh gelmez lutfen dua et bana .s.s.s.s.s
Inslh canim benim inslhhhhhİnşallah gormezsin kirmizi karti canm hakkında hayirlisi olsun.
Hayirli omsun cnm bnm i slh allah bizde nasip edr inslh dua et lutfeb lutfenCanlar az önce sağlık Ocağına kan verdim sonuç Perşembe çıkıyormuş.Reglime 4 gün var dayanamadım ucuz testlerden aldım Yaptım şimdi ikinci çizgi silik çıktıÇok şükür Rabb'ime içim öyle ferahladı ki.Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bu harika duyguyu
Dua edeceğim canım Rabbim kabul eder inşallahHayirli omsun cnm bnm i slh allah bizde nasip edr inslh dua et lutfeb lutfen
Inslh cnm bnm inslhhhhDua edeceğim canım Rabbim kabul eder inşallah
Hayırlı olsun canım ☺☺Canlar az önce sağlık Ocağına kan verdim sonuç Perşembe çıkıyormuş.Reglime 4 gün var dayanamadım ucuz testlerden aldım Yaptım şimdi ikinci çizgi silik çıktıÇok şükür Rabb'ime içim öyle ferahladı ki.Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bu harika duyguyu
Teşekkür ederim canım darısı sana inşallahHayırlı olsun canım ☺☺
Yaaa çok sevindimmm tebrik ederim canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın :))Bugün bir kaç gündür ciddi derecede süren kasık Ağrısı ve batmaları şikayeti ile acile gittim kan testi yaptı doktor ve 3 haftalık hamilesin dedi :)) 16.5 çıktı sonuç yarın da kadın doğum uzmanına gideceğim
Çok şükür Rabbim bana da verdi ınsallah sağlıklı olur ve sağlıkla alırım kucağıma Rabbim olmayanlara da versin:)
Canım bu arada bu haftalar daha çok erken olduğu için göbekten muayenede görünmüyor kese bende ilk 4 haftalıkken göbekten baktırmıştım bana dış yada boş gebelik demişlerdi direk moralim bozulmuştu baya ertesi gün uzman doktoruma gittim o alttan ultrasonda gördü bebeğimin kesesini. Şuan göremeselerde korkma sakın çok erken çünküBen de öğleden sonraya randevu bulabildim canım.Aç yada tok gel demedi ama bildiğim kadarı ile göbekten ultrasona bakmadan bir kaç saat boyunca bol su içmek gerekiyor .Valla o korku bende de var ama zamanla düzelecek inşallah psikolojimizTüm gece Ağrı çektim gece hiç tuvalete gitmeyen ben defalarca tuvaletin yolunu tutarken eşim horul horul uyuyunca anneliğin ne denli özverili olduğunu bir damla da olsa hissettim
Amin canım inşallah ☺☺Teşekkür ederim canım darısı sana inşallah
Canım o kadar niye geç çıkıyormuş ki ben sağlık ocağına kan verdiğim gün akşama doğru internetten baktım öğrendim hemen. Google gir sağlık ocağı tahlil sonuçları yaz oradan öğrenebilirsin hemenMalesef canım şansım hep tersten gitti bereye gittiysem test yaptıramadım.Yarın sabah sağlık Ocağına gidicem sonucu Perşembe günü veriyorlarmış şaka gibi ama artık yapacak birşey yok... Kasık sancılarım hafifte olsa arada oluyor ama Şuan regli günüme 4 gün kaldı adet Sancısı gibi arada sancılarım oluyor şu sonucu da hayrlısıyla alsam da herşey netleşse Allah'ın izniyle
Ayyy benimki de böyleydi adet günümde yapmıştım :))) allahın mucizesi allahım isteyen herkese nasip etsin ya:)
Ayyy benimki de böyleydi adet günümde yapmıştım :))) allahın mucizesi allahım isteyen herkese nasip etsin ya:)
Canım benim içini ferah tut inşallah o el ayak hareketlerini ultrasonda gördüğün günlerde olacak inşallah:) ben şuan 15 haftalık oldum seyrime gibi hareketler yapıyor 2 3 gündür hissediyorum hareketlerini çok başka birşeymiş :))Bana bir umut verdin iyi ki söyledin valla Allah senden Razı olsunesmaasya
Sonuç çıkmadığına göre hala tahlil ediliyor olabilir demi
Inşallah hayrlıysa bende hareketleri hissedeceğim zamanlara gelirimCanım benim içini ferah tut inşallah o el ayak hareketlerini ultrasonda gördüğün günlerde olacak inşallah:) ben şuan 15 haftalık oldum seyrime gibi hareketler yapıyor 2 3 gündür hissediyorum hareketlerini çok başka birşeymiş :))
Canım arada gir bak ben sabah vermiştim kanı öğleden sonra saat 5 gibi internete sonucu girmişlerdi ben adanadayım burada bu şekilde erkenden sisteme geçiyorlar. Sen kanı bu sabah mı verdin canım
Çok çok iyi :)))) tebrik ederim kuzumGebelik sonucum 338 olmuş.reglime 3 gün kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?