Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Canlar az önce sağlık Ocağına kan verdim sonuç Perşembe çıkıyormuş.Reglime 4 gün var dayanamadım ucuz testlerden aldım Yaptım şimdi ikinci çizgi silik çıktı Çok şükür Rabb'ime içim öyle ferahladı ki.Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bu harika duyguyu

Hayirli omsun cnm bnm i slh allah bizde nasip edr inslh dua et lutfeb lutfen

Hayırlı olsun canım ☺☺

Yaaa çok sevindimmm tebrik ederim canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın :))

Canım bu arada bu haftalar daha çok erken olduğu için göbekten muayenede görünmüyor kese bende ilk 4 haftalıkken göbekten baktırmıştım bana dış yada boş gebelik demişlerdi direk moralim bozulmuştu baya ertesi gün uzman doktoruma gittim o alttan ultrasonda gördü bebeğimin kesesini. Şuan göremeselerde korkma sakın çok erken çünkü

Canım o kadar niye geç çıkıyormuş ki ben sağlık ocağına kan verdiğim gün akşama doğru internetten baktım öğrendim hemen. Google gir sağlık ocağı tahlil sonuçları yaz oradan öğrenebilirsin hemen

Bana bir umut verdin iyi ki söyledin valla Allah senden Razı olsun esmaasya
Sonuç çıkmadığına göre hala tahlil ediliyor olabilir demi
Canım benim içini ferah tut inşallah o el ayak hareketlerini ultrasonda gördüğün günlerde olacak inşallah:) ben şuan 15 haftalık oldum seyrime gibi hareketler yapıyor 2 3 gündür hissediyorum hareketlerini çok başka birşeymiş :))
Canım arada gir bak ben sabah vermiştim kanı öğleden sonra saat 5 gibi internete sonucu girmişlerdi ben adanadayım burada bu şekilde erkenden sisteme geçiyorlar. Sen kanı bu sabah mı verdin canım

Inşallah hayrlıysa bende hareketleri hissedeceğim zamanlara gelirim Kanı sabah 9 buçuk gibi verdim hala çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…