- 27 Aralık 2011
- 673
- 597
- 103
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
stres yapma canım o batma her zaman olmaz zaten adet sancısı hamilelikte de oluyor inşallah bebişin seninledir merak etmeGullerdiyarindanbiri O ozlemdenz arkadaşlar benim canım çok sıkkın Şuan.kasık ve belindeki batmalar yok oldu şimdi sadece adet Sancısı gibi hafif ağrı yaşıyorum adetime 5 gün var acaba bir sorun mu var bileniniz varmı siz de de böyle mi oldu?
Insan ister istemez stres yapıyor canım ya cuma günü yapılan kan testinde Beta hcg 16.5 çıktı.Umarım hayrlısıyla yükselirInşallah güzel haberlerini alırız canım ama dedim gibi stres yapmamaya çalış çok etkiliyor inan bana
Aynen canim bende varim sizinle moral icinHaydi kızlar canımızı sıkan bizi mağdur eden ovulasyon ve gebelik testlerini atalım birbirimize destek olalım ihtiyacımız olan en büyük şey moral çünkü.bebislerimize kavusuruz inşallah...
Haklısın canım ama olumsuz olunca insan kötü oluyor inşallah hamilesindir canım güzel haberlerle gelirsin :)Insan ister istemez stres yapıyor canım ya cuma günü yapılan kan testinde Beta hcg 16.5 çıktı.Umarım hayrlısıyla yükselir
Benimde yok oldu batmalar canim ama adet olcakmisim gbi agrim var bende korkuyorum ama olmamistir bisey ya normaldir. Bende yarin ultrasona gircem bakalim kese olusmus mu. Sat ne zamandi?Gullerdiyarindanbiri O ozlemdenz arkadaşlar benim canım çok sıkkın Şuan.kasık ve belindeki batmalar yok oldu şimdi sadece adet Sancısı gibi hafif ağrı yaşıyorum adetime 5 gün var acaba bir sorun mu var bileniniz varmı siz de de böyle mi oldu?
Inşallah normaldir canım benim ya.İnşallah hayrlısıyla görürsünüz keseyi daha benim çok var.sat 18 Marttı O ozlemdenz senin ne zamandıBenimde yok oldu batmalar canim ama adet olcakmisim gbi agrim var bende korkuyorum ama olmamistir bisey ya normaldir. Bende yarin ultrasona gircem bakalim kese olusmus mu. Sat ne zamandi?
Hoş geldin canim aramizaAynen canim bende varim sizinle moral icin
Hps buldum canim bnm benim adet 2 gun gecti ama dun test yaptim negatif suanda sancim cok her an adet gelecek gibi i slh gelmez lutfen dua et bana .s.s.s.s.sHoş geldin canim aramiza
I slh yerlesme kanamasidir cnm inlh hamilesindir mutlu hbrlerini beklyrz cnm bnmMerhaba bugun kahverengi camur gibi akıntım oldu kokusuz adetime 10 gün var daha neden olabilir acaba bilgisi olan var mı?
Ama adetime cok var daha yerlesmedir diye düsünmüyorum canım yaI slh yerlesme kanamasidir cnm inlh hamilesindir mutlu hbrlerini beklyrz cnm bnm
Malesef canım şansım hep tersten gitti bereye gittiysem test yaptıramadım.Yarın sabah sağlık Ocağına gidicem sonucu Perşembe günü veriyorlarmış şaka gibi ama artık yapacak birşey yok... Kasık sancılarım hafifte olsa arada oluyor ama Şuan regli günüme 4 gün kaldı adet Sancısı gibi arada sancılarım oluyor şu sonucu da hayrlısıyla alsam da herşey netleşse Allah'ın izniylecanchu canim nasilsin aldin mi sonuçları
Hps buldum canim bnm benim adet 2 gun gecti ama dun test yaptim negatif suanda sancim cok her an adet gelecek gibi i slh gelmez lutfen dua et bana .s.s.s.s.s
Olur cnm neden oyle dusunyrsun gecen ay bendede oldu kanama agridan duramadim hastnye gttm serm falan taktlar aobra 6 gun adtm geckti ama hamileyim dedim kesin ama tutunamadi bebegim kesin adet oldum 6 gunden sonra. S.s.s.s.sAma adetime cok var daha yerlesmedir diye düsünmüyorum canım ya
Hayyirlisi olur inşallah canimMalesef canım şansım hep tersten gitti bereye gittiysem test yaptıramadım.Yarın sabah sağlık Ocağına gidicem sonucu Perşembe günü veriyorlarmış şaka gibi ama artık yapacak birşey yok... Kasık sancılarım hafifte olsa arada oluyor ama Şuan regli günüme 4 gün kaldı adet Sancısı gibi arada sancılarım oluyor şu sonucu da hayrlısıyla alsam da herşey netleşse Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?