Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Daha belirti için erken değil mi canım daha 5 gün varmış çok düşünme derim ben geçen ay çok taktım hatta şüpheli ilişkiden 6 gün sonra kahverengi leke bile geldi kesin hamileyim dedim ama sonuç hüsran tam günüde adet oldum yani insan taktıkça saçma sapan belirtiler yaşıyor zor biliyorum ama düşünmemeye çalış derim Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım

stres yapma canım o batma her zaman olmaz zaten adet sancısı hamilelikte de oluyor inşallah bebişin seninledir merak etme

Benimde yok oldu batmalar canim ama adet olcakmisim gbi agrim var bende korkuyorum ama olmamistir bisey ya normaldir. Bende yarin ultrasona gircem bakalim kese olusmus mu. Sat ne zamandi?

Benimde yok oldu batmalar canim ama adet olcakmisim gbi agrim var bende korkuyorum ama olmamistir bisey ya normaldir. Bende yarin ultrasona gircem bakalim kese olusmus mu. Sat ne zamandi?
Inşallah normaldir canım benim ya.İnşallah hayrlısıyla görürsünüz keseyi daha benim çok var.sat 18 Marttı O ozlemdenz senin ne zamandı

canchu canim nasilsin aldin mi sonuçları
Malesef canım şansım hep tersten gitti bereye gittiysem test yaptıramadım.Yarın sabah sağlık Ocağına gidicem sonucu Perşembe günü veriyorlarmış şaka gibi ama artık yapacak birşey yok... Kasık sancılarım hafifte olsa arada oluyor ama Şuan regli günüme 4 gün kaldı adet Sancısı gibi arada sancılarım oluyor şu sonucu da hayrlısıyla alsam da herşey netleşse Allah'ın izniyle

Hayyirlisi olur inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…