Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Canım kimyasalda olsa bi gebelik durumu geçirdin vücudun hormonların değişti sonuçta ona bağlı olabilir ama folik asit yapmaz merak etme

Teşekkür ederim canım sağolasın peki bu kanama hamile kalmaya engel değildir umarım Ayy bi sürü soru sordum sana da ya kusuruma bakama tatlım
Yok canım ne kusuru o konuda tam bilgim yok ama sıkıntı olmaz sanırım. Ay inşallah yerleşme kanamasıdırda hamilesindir gerçi geçen ay geçirdin kimyasal gebeliği ama düşük bile olsa hemen hamile kalınabiliyor

Kizlarr bana yardimci olur musunuz.klomen ve catlatmA ignesi kullandim ignenin 16.gunu bgn. 3 gundur lekelenmeler oluyo ama adet olamadim..2 gun once test yaptim idrarda negTif cikti.bgn kan verdim p.tesi cikcak.eger gebelik varsa düşük ihtimaline kRsi progestan kullanmali miyim

Bana doktor igneden sonra verdi progestronu kullandim ama o ay hamile kalmadim sonraki ay hamile kaldım doktorunuzu arayıp sorun bence

Kızlar merhaba ben bayıldım bu foruma yaklaşık 8 aydır takip ediyorum kadınlar kulübünü amaa o kadar uğurlu bir forum ki tek tek okudum üye olmak istedim bende hamile kalmak istiyorum önerileriniz nedir deneyimli arkadaşlardan

Hoşgeldin canım valla bi sırrı yok bende hala hamile kalmak isteyenlerdenim ama hala hamiş olmadım Allah'ım nezaman verirse ozaman olcaz :))

Iyi yapmışsın canım inşallah Allah'ım hayırlı zamanda verir inşallah hepimize bende 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bekliyorum bakalım bidaha nezaman hamile kalırım Allah'ım isteyen herkese versin canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…