- 18 Ocak 2016
- 549
- 571
- 23
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Canım kimyasalda olsa bi gebelik durumu geçirdin vücudun hormonların değişti sonuçta ona bağlı olabilir ama folik asit yapmaz merak etmeSağolasın canım olur deneyeyim dün iki defa içtim bugün içmedim midem çok kötüydü çünkü inşallah olur canım ya bide ovilasyon günüm bugün kanlı akıntı geldi ilk defa vücudum da değişti folik asit yapmaz sanırım dimi ya
Teşekkür ederim canım sağolasın peki bu kanama hamile kalmaya engel değildir umarım Ayy bi sürü soru sordum sana da ya kusuruma bakama tatlımCanım kimyasalda olsa bi gebelik durumu geçirdin vücudun hormonların değişti sonuçta ona bağlı olabilir ama folik asit yapmaz merak etme
OH ne Güzel sevindim canım :)Ben de tatile girdim çok şükür bol bol Dinleniyorum kızlar :)
Yok canım ne kusuru o konuda tam bilgim yok ama sıkıntı olmaz sanırım. Ay inşallah yerleşme kanamasıdırda hamilesindir gerçi geçen ay geçirdin kimyasal gebeliği ama düşük bile olsa hemen hamile kalınabiliyorTeşekkür ederim canım sağolasın peki bu kanama hamile kalmaya engel değildir umarım Ayy bi sürü soru sordum sana da ya kusuruma bakama tatlım
Canım hayırlı olsun kucağına alamayı nasip etsin rabbim :)Hamileyim kizlar
Oh ne güzel olmuşş oğluşunla bol bol dinlen :)Ben de tatile girdim çok şükür bol bol Dinleniyorum kızlar :)
Amin inşallah Teşekkür ederim canın çok sağol herşey için :))Yok canım ne kusuru o konuda tam bilgim yok ama sıkıntı olmaz sanırım. Ay inşallah yerleşme kanamasıdırda hamilesindir gerçi geçen ay geçirdin kimyasal gebeliği ama düşük bile olsa hemen hamile kalınabiliyor
Rica ederim canım güzel haberlerini alırız inşallah :)Amin inşallah Teşekkür ederim canın çok sağol herşey için :))
Inşallah canım ya :)Rica ederim canım güzel haberlerini alırız inşallah :)
Amn cnm bnm amnnnbCanım hayırlı olsun kucağına alamayı nasip etsin rabbim :)
Maşallah ikinize de tatlımBenim tonton kızımda büyüdü ben ona neler yaptımmm
Bana doktor igneden sonra verdi progestronu kullandim ama o ay hamile kalmadim sonraki ay hamile kaldım doktorunuzu arayıp sorun benceKizlarr bana yardimci olur musunuz.klomen ve catlatmA ignesi kullandim ignenin 16.gunu bgn. 3 gundur lekelenmeler oluyo ama adet olamadim..2 gun once test yaptim idrarda negTif cikti.bgn kan verdim p.tesi cikcak.eger gebelik varsa düşük ihtimaline kRsi progestan kullanmali miyim
Hosbuldukkkkk Canımmm inş kalacaz ben buranın pozitif enerjisine çok inandım ondan üye oldumHoşgeldin canım valla bi sırrı yok bende hala hamile kalmak isteyenlerdenim ama hala hamiş olmadım Allah'ım nezaman verirse ozaman olcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?