E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.201
kızlar arnavutum hastanede beklemede inşşş hayrlı haberlerle gelir inş olur allahım inşş..inşş cnm benim allahım yüzünü güldürsün inşşş 1saat sora girecekler asılamaya...dualarınıza ihtiyacı var:Saruboceq::Saruboceq: allahım inş inş inş:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: o bunuu hakedior allahım yüzünü güldür inş bu mübrek günde duaalrımzı kabul eylee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aRNAVUTUM ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE aLLAHIM SANA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINDAN NASİP ETSİN... AMİN...
AYYY BU AYYYYYYYYYY HAMİLE HABERİ DUYMAK İSTİYORUM GÜZEL ARKADAŞLARIMMMMMMMM
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin tatlı dilliiiiiiiim aminn canım arkadaşııım..rabbim sanadaa hayırlısını göndersiiin bu ay..hepimizin yüzü gülsüün.az kaldı zaten yaz geldii hamileler çoğalacak :lepi: :lepi::sm_cool:
zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hahhahahahahaah sanki ben hamilymde darısı basınaa diorum:):)
BENİ YANLIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN SAĞOLUUN..
ben ne diyeceğimi bilemiyoruum çok duygulandııım.herbirinize teker teker sağolun öpüyorum,kucaklıyorum sizii..
inşallah rabbim size bunlara gerek duymadan tez vakitte ,en kısa en kısa zamandaaa meleklerinizii karnınıza konduruuurr..
bana ettiğinizin bütün dualarınızı rabbim sizede iki katını versin..
bende hep önce size sonra kendime dua ediyorum,gerçekteen..ben kendimi unutmuştum artık ,hep size yoğunlaştım.bu aşılamayı da hiç düşünmeden doktorum önerince bişey diyemedim.belkidee bir vesile olucak banaa..
AŞILAMAM ÇOK İYİ GEÇTİ.EŞİMİN SPERMLERİ ÇOK ÇOK İYİ DOKTORUM ONA CANAVAR DEDİ RESMEEENkaydirigubbakcemile3 ŞOK OLDU SONUCU GÖRÜNCEE.O KENDİNE ÇOK İYİ BAKTI ,BANADA İNŞ.ALLAH MÜKAFATIMIZI VERİCEK BU EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI VERİCEEEK..
böyle işte kızlaaar bol bol dua ettim hem kendime hem sizee.iki tane hamile vardı 1 haftalık onlarda sanki içlerine doğmuş gibi bana hep İKİZ DİLEDİLEEER:1hug:
ve ısrarla bana keçi bonuzunun çekilmiş halini içip demlememi istedi ,oda öyle hamile kalmış ve sabahları zeytinin çekirdeğini yutuyomuş her sabah üç tanesinii..dedim benim kızlara paylaşayım hemen:1hug:..
bana deniz yasak 10 gün,ağır kaldırmak ta..bakalım 14 gün sonra herşey belli olucak.ama ben saymak istemiyoruum mümkünse aklıma getirmiycem.akrabalarımda gelicek memleketten bol bol gezerim onlarlaa arabamlaayerimseniben.
böyle iştee kızkardeşlerim beniiiim sağolun tekrardaaaan..dualarım sizinlee.dilerim sizinde dualarınız kabul olur :Saruboceq: :Saruboceq:
huhuuu kızlar ben geldim nasılsınızopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün arnavut güzelimizin aşılaması varmış allahım emeklerini boşa çıkarmasın
umutsuzum senin sonuç ne oldu test yaptımmı inşşallah bize güzel haberler verirsin
arkadaşlar ben çok sık giremeyebilirim yeğenlerim oyun oynamaktan bana sıra gelmiyor kaydirigubbakcemile3 hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sevdanehrİ susuzya gÜnaydın
Günaydınnn arkadaşlarrr bu mübarek regaip kandilinde dua edelim allah bizede emanetlerinden versinn rabbim bizee de meleklerinden versinn :Saruboceq:
Arnavutummm çok sevindimm iyi geçmesine bencede sayma günleri akışına bırak ve bombayı patlat hihoyyyt inşallahhh güzel haberler alıcaz canım :CüvCüv:
Mehalim geçmiş olsun canım benim ne güzel ama bir sorun çıkmmış rahim filminden de korkma gerçi bende daha yaptırmadım ama korkulacak birşey değilmiş adet ağrısı gibi 5-6 dk.lık bir olaymış
Umutsuzum yaa harbiden çok umutsuzsun kafayı yiyeceksin düşünmekten bırak biraz oluruna kendini paralıyosun bu stres seni daha beter ederklava:
aysefilizkol, delal12, Nuray77, susuz yaz+ günaydınnn canlarımm nasılsınızzz ayşecimm kdvler bitti biraz rahatlamışsındır artık :1hug:
günaydınnn arkadaşlarrr bu mübarek regaip kandilinde dua edelim allah bizede emanetlerinden versinn rabbim bizee de meleklerinden versinn :saruboceq:
Arnavutummm çok sevindimm iyi geçmesine bencede sayma günleri akışına bırak ve bombayı patlat hihoyyyt inşallahhh güzel haberler alıcaz canım :cüvcüv:
Mehalim geçmiş olsun canım benim ne güzel ama bir sorun çıkmmış rahim filminden de korkma gerçi bende daha yaptırmadım ama korkulacak birşey değilmiş adet ağrısı gibi 5-6 dk.lık bir olaymış
umutsuzum yaa harbiden çok umutsuzsun kafayı yiyeceksin düşünmekten bırak biraz oluruna kendini paralıyosun bu stres seni daha beter ederklava:
Aysefilizkol, delal12, nuray77, susuz yaz+ günaydınnn canlarımm nasılsınızzz ayşecimm kdvler bitti biraz rahatlamışsındır artık :1hug:
evet bitti çok şükür bugün dinlenme günümüzzzzzzzzzzzz
sen demi buroda muhasebecisin yoksa özel şirkettem i ?
Regaip ayı peygamberimizin ayıdır.Bolluğun bereketin şifanın verildiği aydır.Ümmetimizin yüzü suyu hürmetine bu akşam dualarımızı yapalım.(Yazmadan duramıyacağım bunu )Dün radyo dinliyodum adam öyle bağırıyorki okadar etkilendimki "televizyonun başında durduğunuz kadar namaz başında duruyomusunuz, telefonu elinize aldığınız kadar kuranı alıyomusunuzz" mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?