Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol sevdacım.
senin hikayen nedir aranıza yeni katıldığım için yeni yeni tanıyorum hepinizi kusura bakma

evet doğru söylüyorsun büroda çalışmak çok yorucu, ben büroda çalışıyorum... bebek olunca ayrılacağım ama benim nazlı bebeğim gelmiyorrrrr burdaki çileyide çekmek zorunda kalıyorummmmmmmmmmmm... 3600 günümü de doldurduğum için tazminat alıp çıkabilme imkanım var.. Dediğim gibi bebişim gelse 2 sene çalışmayı düşünmüyorum sonrada şirket düşünüyorum.. Rabbimin izniyle inşallah dilediğim gibi olur...

En iyisini yapmışsın şirkette çalışmak güzel, gerçi bizim buroda biz diğer bürolara göre iyi maaş alıyoruz mesai saatlerimizde güzel bundan dolayı da başka yerde çalışmayı düşünmedim.. Ama büroda çalışan arkadaşlarım var çok yoruluyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrr.....Allahtan bizim rahattt.. Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim hadi Amin diyeyim... :) :)

canım çoook geçmiş olsun nasılsın şimdi nasıl yaptı anlatsana devlet hastanesisnde mi oldun
seni çok merak ettim aradım ama telin kapalıydı bende dr yanındasındır diye aramadm sonra

canııııım beniiiiiiim GÜNAYDIIIN:1hug: a.s.
iyim iyim çok şüküüüür ..çok iyi geçti
yok tatlım hemen muayenesinde oldum.hani yan koltuk yokmu orda işte.beni halletii 10 kişiye de baktıı o sıradaa kaydirigubbakcemile3..
maşallaah takır takır çalışıyo vallaa allah daha çok versiin onaa HAkEDİYO ÇÜNKÜÜ..
hiç ilthabım yoktu ,doktorum çok temizsin dedi..bakalım hayırlısı artık sibeliim..
ya telefonum zor çekti zaten umutsuzla görüşürkende sesi gidip geliyodu vallaa.bende sizi çok merak ediyodum sizii,hep dua ettiim .bana dua edenlerinde karnını doldur rabbim dediim.yeğenlerimle bebişim aynı anda gelsinler diyee:1hug: :1hug: :Saruboceq:

canım sevdam şu linki atabilirmisin ben bulamadım ya

ahh atmasını bilsem canım onu yazcaktımda yapamadım yerimseniben duyduk duymadık bölümü var ilk merhaba bölümünün hemen orda.orayı görünce bulursun canım inşallah kaydirigubbakcemile5 yada dur ben şimdi halletcem

off atamadım canım özelden fazla geldi kafamçokkarıştı

bira öznce herkes vardı yine gitmişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar 3 ihlas 1 fatiha süresi okudum şimdi hepimiz için Allaha dua ettimmmmmmmmm

biliyormusun 3 gündür akşamları 21:30 da uyuyorum Eşim nerdeyse darıldı darılacak,,, ama ne yapabilirim ki çok uykum var, havalardan sanırım çok sıcak.... Oda onu istemiyorum zannediyor ama yanılıyor uyuyorum işte dayanamıyorum. sizdede aynı şey oluyormu çok yorgunum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

arnavutum görüşemedik biraz önce burdaydınız yaaaaaaaaaaaa...

bugün ben kendime dinlenme yapıyorum ama arkadaşalarım yokkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:1hug: canıııııııııım ben teşekürederiiim ...
amin amin inşallah alıcaaz bende gönülden inanıyoruuum..
ağzından bal damlıyooo sağol allah razı olsuun duaların içiin.eksik olmaa..rabbim seninde o güzel gönlünü sevindirsiin bayram yapalım burdaa.
az kaldı güven bana çok aaaaaz:lepi:sositososito

oh ohhhh masallah, asilama güzeli dönmüs:) canim iyi gectigine sevindim. insalllah tutunur sana cici mi cici bir bebek olur.
üc aylar da girdi, dua ederiz nasibimizde varsa hemencecik olur insallah.

evet tatlım beniim iyi geçtii çok şüküür sayenizdeee.duağınızı hisetiim hep yemin ederim çok rahattım çünkü çooook:1hug: :1hug:.
amiiiiiiiin teyzesii amiiiiiiin inşallaaaah..
bu mübarek aylarda inş.hamile kalırıız hepimiz bebişlerimizin ayağı uğurlu geliiiir..öpüyoruuum çoooook senii. sağol tekrardaan:1hug: a.s.

AMİİİİİİİİİİİİİİİN :Saruboceq: AMİİİİİİİİİİİN canııım sağol mahçup ediyosunuz beniiii.gerçekten ne diyeceğimi bilmiyoruuum.böyle güzel dualar almak herkeze nasib olmaaaz.beni çok duygulandırıyosunuuuuz:gitme:..
rabbim sizi de sevindirsiiin.inşallah bende en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırıım inşşşşşşşşallaaah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:..

gerçekteen olmazsa bilee hiç üzülmiyceem ,beni yanlız bırakmadınız ya,duağınızı eksik etmediniz yaa ben MİNNETARIM HERBİRİNİZE.BU ANLATILMAZ BİR DUYGUUU.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNKİİ SİZİN GİBİ HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRDIII:Saruboceq::1hug:
AY DOKTORUM BİTANEEE BİTANEEE..
GERÇEKTEEN bir görseniz çalıştığı yerin üç tane koca salonu var hepisi tıklım tıklım.hem zengini hem fakiri .ayakta bekliyolar heryerden onun için gidiyolar.hiç kimseyi geri çevirmiyoo.herkezin bütçesine göre değil olması gerekn fiyatta yapılıyo abartısııız..
dün bir bayan vardı bir haftalık hamile ve doktora gelmiş büyük bir panikle..merkezdeki doktorlar ona heran düşük yapabilirsin demişler ve bir sürü ilaç vermişler.oda hiçbirini kullanmadan direk benim doktora gelmiş.ve söylediği tek bir söz onu rahatlatıı.DAHA BİR HAFTALIK HANIMEFENDİ KORKMAYIN YERLEŞME KANAMASI YAPMIŞ SADECE ÇOK İYİ GÖRÜNÜYOO.VE EĞER O İLAÇLARI ALMIŞ OLSAYDIN GERÇEKTEN KÖTÜ SONUÇLANABİLİRDİ dedi..adam sürekli pozitif,sürekli mütevazii.yaa BİR EŞİ DAHA YOOOK İDDA EDİYORUM ÜZERİNE TOZ KONDURMAAAAAAAMlmaz:
keşke imkanın olsada seni ona götürseeem keşkeee:teselli:

ARNAVUT GÜZELıM canım hayırlı olur inşallah senin bebişin şimdi tutunuyo sana dualarım seninle...

kandiliniz mübarek olsun kızlar bu gece çok dua edelim birbirimize

öpüyorum hepinizi....çıktım ben off yaa yazdıklarınızı okuyamıyorum burda vakit olmuyo kendinize ii bakın.GÖBıŞLERıMıZE BEBıŞLERıMıZ KONACAAAAAAAAKKKKKkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…