- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #7.841
canıııııııım beniiim ah aah inşallaaaaah olsundaa şu duyguyuu bir tadim artııık.çok çok merak ediyoruum beni ne bekliyecel küçük bir arnavut daha nasıl oluşucak içimdee çok komik aslındaaa..yanii ben kendimi hala evi görmezken alışamazkeeen nasıl olurda bir can atıcak içimdee..
işte bu yüzden sizi seviyoruum benim şu anda ne hisettiğimi anlayabiliyosunuuz herbiriniiiiz.:1hug: :1hug: size o konuda minnettarım inanıııın:1hug:dilerim olur dileriiim olumsuzluğumun üzerinee süpriz oluuur hep hayal ettiğim gibiii şok olup avazım çıktığı kadar bağırmak istiyoruuum çünküüü en güzelide eşime müjdeyi verirken olucaaak .allahım onu bana nasib etsindeee teyzoşlarıylaa bendee halay çekeriiim nidemekk:dance: :dance:
mehalim, kimse yokmus burda ben tanitiyim kendimi. 3 yil 3 aylik evliyim canim. ilk birkac ay korunduk sonra istedik. yasim 27. matematik mühendisiyim ama calismiyorum. almanyada oturuyorum, insallah birkac aya dönecem ülkeme temelli. ankaraya yerlesmeyi düsünüyoruz.
hay maşallah 3 sene 3 ayy daha nice aylara yıllara inşallah. evet dön memlekete.ne varsa burda var iyisiyle kötüsüyle ben çok seviyorum yurdum insanını ve yurdumu:)mehalim, kimse yokmus burda ben tanitiyim kendimi. 3 yil 3 aylik evliyim canim. ilk birkac ay korunduk sonra istedik. yasim 27. matematik mühendisiyim ama calismiyorum. almanyada oturuyorum, insallah birkac aya dönecem ülkeme temelli. ankaraya yerlesmeyi düsünüyoruz.
ahh everestim ikimizde aynı noktadayız allahtan bir kere becerebilmişiz bacum. bana hep çok küçük evlendin derlerdi allahtan evlenmişim küçük evlenmememin hayrı oğlum muş. belki geç evlendeysim oda olmayacaktı. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaanlatıyım, 29 yaşındayım,birkızım var ikincisi olmuyor, iki yıldır izmirde ikamet etmekteyim,aslen anadolu kadınıyım, ev hanımıyım , bir mayısta sigarayı bıraktım bişey yeyip içmemeye dikkat ediyorum (aç sefil geziyorum)iki aydır k.k ne takılıyorum yani ekran karşısından ayrılmıyorum bu kadar topikteki diğer arkedeşlere başarılar diliyorum vereliniortak :içelim: a.s.
mehalim bende tanıtayım kendimi :1closedeyes:bende nerdeyse 6 senem bitiyor 7. senhişşşşttttttttttttt kızlar ben geldimeme giriyorum 2 aşılama 2 tüp bebek ve yumurtlama tedavisi gördüm maalesef hiç sonuç alamadım hep hüsrana uğradım mafoldumben ama hiç bir zaman yıkılmadım her seferinde daha güçlü oldum daha çok mücadele verdim hiç bir zaman umudumu kaybetmedim hiç bir zaman çocuğum olmuyacak demedim olacak diyorum
eğerki kısmetimde varsa rabbim ol dediyse olacak rabbim kulları için her zaman hayırlı olanı ve hayırlı zamanı bekliyor kurban olduğum allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ahh everestim ikimizde aynı noktadayız allahtan bir kere becerebilmişiz bacum. bana hep çok küçük evlendin derlerdi allahtan evlenmişim küçük evlenmememin hayrı oğlum muş. belki geç evlendeysim oda olmayacaktı. rabbim kimsenin kucağını boş bırakma
Allah sana ya çocuğunla birlikte yeni bir yol çizsin yada bu sürece katlanman için kat kat sabır versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:ama her ne veriyorsada hayırlısını versin
mehalim bende tanıtayım kendimi :1closedeyes:bende nerdeyse 6 senem bitiyor 7. seneme giriyorum 2 aşılama 2 tüp bebek ve yumurtlama tedavisi gördüm maalesef hiç sonuç alamadım hep hüsrana uğradım mafoldumben ama hiç bir zaman yıkılmadım her seferinde daha güçlü oldum daha çok mücadele verdim hiç bir zaman umudumu kaybetmedim hiç bir zaman çocuğum olmuyacak demedim olacak diyorum
eğerki kısmetimde varsa rabbim ol dediyse olacak rabbim kulları için her zaman hayırlı olanı ve hayırlı zamanı bekliyor kurban olduğum allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ahhh ahhhh, daha ilk adimi bile atamadik
Arnavutum sizleri yeni tanıyorumya kaç yıllık evlisin sen acaba.ya az tanıtsanız isteyen yanii.
ben 31 yaşındayım 13 senelik evliyim 11 yaşında bir oğlum var öğretmenim :))
mehalim, kimse yokmus burda ben tanitiyim kendimi. 3 yil 3 aylik evliyim canim. ilk birkac ay korunduk sonra istedik. yasim 27. matematik mühendisiyim ama calismiyorum. almanyada oturuyorum, insallah birkac aya dönecem ülkeme temelli. ankaraya yerlesmeyi düsünüyoruz.
anlatıyım, 29 yaşındayım,birkızım var ikincisi olmuyor, iki yıldır izmirde ikamet etmekteyim,aslen anadolu kadınıyım, ev hanımıyım , bir mayısta sigarayı bıraktım bişey yeyip içmemeye dikkat ediyorum (aç sefil geziyorum)iki aydır k.k ne takılıyorum yani ekran karşısından ayrılmıyorum bu kadar topikteki diğer arkedeşlere başarılar diliyorum vereliniortak :içelim: a.s.
hişşşşttttttttttttt kızlar ben geldim
az kaldi arnavut güzelinin gününe. insallah yakinda dünyanin en güzel haberini bizimle paylasicak:))))
Merhaba arkadaşlar ben adetimin son günü elma yağına başladım 3 gece kullandım sadece ilk gece bana nanemsi bi koku geldi ağzımdan daha sonra hissetmedim ama eşim geliyor diyor koku neyse benim sorum dün gece sabaha karşı sol kasığımda acayip bir ağrıyla uyandım yarım saat falan kıvrandım eşim elma yağı tamponunu çıkarttırdı ondandır diye sonra ağrı dindi ama ondan mı denk mi geldi anlamadım siz kullananlardada böyle bişey oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?