Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kuzunaz2, bels41

bels ordamısın canımcığım

kızlar hepinize iyi akşamlar ben girmesem beni hatırlayan yok küsüyorum ama haa
şaka şaka ben hiç küsermiyim size napıyosunuz ne var ne yok ben hala adet olmadım bekliyorum gerçi testte negatif çıkmıştı ama bilemiyorum kesin olurum bu akşam iftarda belim falan ağrıdı kesin gelicek diye bekliyorum

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-latsibel.......................:CüvCüv:

Günaydııııınnnnnnnn nasılsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sevdam hoşgeldin canım opuyorumnanaktan geçmiş olsun güneş çarpması fenadır şimdi iyisin dimi a.s. a.s.

ben iyim canım sen nasılsın yiğenim nasıl

sibelim taze annemiz nasılsın mercimeğimiz nasıl :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

yok canım hastalanmadım ama hastalanırım gibime geliyo bekliyorum belki bu gün öylesine kanda baktırırım emin olmak için ama hiç sanmıyorum çünkü hiç bişey hissetmiyorum rada çok hafif adet sancısı oluyo

canım hiç yatmadımki bu gün uyku tutmadı sahurdan sonrada nette takıldım bu saat oldu az sonra yatıcam

canım kanda baktır tabiii en doğrusu o bizi merakta bırakma

canım hiç yatmadımki bu gün uyku tutmadı sahurdan sonrada nette takıldım bu saat oldu az sonra yatıcam

canım benim yemeğin ardından yatılmıyor haklısın yat dinlen güzelim orucunu allah kabul etsin

aysefilizkol, durualya+, iipekkk

GÜNAYDIN nasılsınız kızlar,

Durucum demek erkek annesi olacak ha,, tahmini erkek yapmıştım erkek çıktı, ben erkek evlatları çok severimmmmm... Allahım hayırlı evlatlarından göndersin tabi.... aminnn...

sibelim taze annemiz nasılsın mercimeğimiz nasıl :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

fhgjhkhkk

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1) bels41 _____________ 29 Ağustos
2) susuzyaz___________ 2 Eylül
3) kuzunaz2___________ 12 Eylül
4) sevdanehri__________ 19 Eylül
4)aSeL_______________ 14 Eylül

çok küçük dimiii opuyorumnanaktan nasıl büyüdüğüne inanamayacaksın her ultrasonda şok olucaksın canım benim allah mutluluğuna mutluluk katsın inşallah opuyorumnanaktan [/QUOTE]
EVT NOKTA KADAR YA
2HAFTA SONRA TEKRAR GÖRÜCEZ İNŞALLAH ..ÇOK HEYECANLI Bİ BEKLEYİŞ YA

canım sağol dualarım sizinle ama ben bu ay pas geçiyorum eşim yanımda yok dün gitti artık benim ki diğer aya kaldı
inşl bu ay bekleyen herkes hamiş olur . mübarek şu aylarda Allahım herkesin dualarını kabul etsin :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar
ben sizinle bir müddet vedalaşıyorum kendimi psikolojik olarak toplamak zorundayım ...,
kızlar ben gerçekten çok iyi değilim (size ömür boyu bir ilaca mahkum olduğumu söylemişmiydim bilmiyorum (tiroit ilacı 8 ay önce guatrdan ameliyat olmuştum ve tiroid bezimin hepsi alındı ) en son kuşadasına tatile gittiğimizde ilaçlarımı almayı unutmuştum 1 hafta ilacımı almadım nasıl olsa bir hafta kısa bir süre bişey olmaz dedim geçen gün hormon tahlilerine bakıldı ama bütün hormonlarım alt üst olmuş TSH 10,53 ( çok yüksek) T4 0,57( çok düşük) bu ay yumurtlamamamın sebebi buymuş belkide bütün sorun bende eşimde değil ....belki bana çok büyütmüşsün kafanda diyeceksiniz ama inanın artık yoruldum bide eşimin ailesi bir taraftan onlarlada uğraşmaktan yoruldum kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz eşime bu evden çıkalım diyorum huzurumuz yok çünkü... kirası 220 tl bir ev buldum fenada sayılmazdı benim gözüm lükss evlerde değil sadece huzur istiyrum ama eşim ben kira evine çıkmam çıkarsam asla ev sahibi olamayız diyor ama benim gerçekten huzurum kalmadı ....geçen gün psikiyatriye gittim ama halimi görecektiniz ağlama krizine girmiştim bütün vücudum titriyordu dr a sorunumu anlatamıyorum sakinleştirici iğne yaptılar biraz kendime geldiğimde dr a bütün sıkıntılarımı anlattım bana seni hastanede bir kaçgün yatıralım en azından bulunduğun ortamdan biraz uzaklaşmış olursun dedi ama ben kabul etmedim bizimkiler bizim gelin delirdi diye adımı çıkaracaklardı ...antidepresanlar kullanıyorum 15 gün sonra dr yine gel dedi ...bana dua edin kızlar sizden biraz ayrı kalacam beni unutmayın mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…