Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kedersiz çok geçmiş olsun hiç bir şey sağlık kadar önemli değil kafana takmamaya çalış duyma görme bazı şeyleri mümkün olduğunca gerçi çok zor biliyorum hormonal sorunlar insanın ruhsal ve bedensel dengesini çok etkiliyo çok alıngan kırılgan kimi zaman karamsar bedenen yorgun halsiz yapıyo ama genede kendini telkin et arkadaşım oyalanıcak bir şeyler bul topla kendini sağlığın kadar hiç bir şey
değerli değil

canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlayabiliyorum allah en kısa sürede sıkıntılarını alsın dualarını kabul etsin.Bence eşini ikna edip bir an önce o ortamdan uzaklaşmalısın en azından eşinin ailesinin dırdırlarından bir nebze de olsa uzak kalırsın buda sana iyi gelecektir hiç olmasza görüşmek istemediğin zamanlarda uzak olduğun için görmezsin onları varsın eviniz olmasın boşver ama huzurun olsun sarayın olmuş içinde mutsuzsun neye yarar allah hayırlı geçimler versin işallah en kısa sürede toparlarsın kendini bence doktoruda ihmal etme tedavini aksatma ama sana tavsiyem acil taşın gör bak çok iyi gelecek sana arada bize kendinden haber ver öpüyorum seni allaha emanet ol.

Allah yardımcın olsun canım..emin ol taşınmak sana sıkıntılarının yarısını azaltıcaktır..çünkü derdini sen unumaya çalışssan bile sana unutturmazlar.klava:

saol canım inan kendi kendime ne desler ne yapsalar takmıyacam diyorum ama gerçekten elimde değil içimde birikip birikip taşıncada sinir krizlerine giriyorum

saol canım eşim gerçekten kararlı çıkmıyacam diyor herhalde benim bu halim onun hoşuna gidyor ...ben eşime güzellikle anlatmaya çalıştım bak dedim 220 ye bir ev buldum çıkarsak sigarayıda bırakacam dedim bazı şeyleri kısıtlıyacam dedim kıyafet ,mutfak ihtiyacı gibi yeterki çıkalım bu evden dedim ama yok ne halin varsa gör ben ev almadan çıkmam diyor bence ev bahane bu ailesinden uzaklaşamıyor

neyse kızlar kafanızı şişirdim kusura bakamayın
allaha emanet olun

klava:Ah canım yaa nedir bu insanların düşüncesizlikleri..bunlar Allaha inanmıyo sanırım çünkü inansalar Allahın onlara takdir ettiği şeye karşı gelmezlerdi..çok sinirlendim yaa kimki bunlar ya kedersizim kusuruma bakma ben böyle konulara dayanamıyorum haksızlık beni delirtiyoklava:

Amin ayşecim hepimize rabbim hayırlı evlatlar versin

mercimemiz iyi sanırım herhangi bi zararı yok şimdilik ilaçlarımızı kullanıyoruz ..kasık agrılarım azaldı.Sen nasılsın tosun paşamız nasıl keyfi yerindemi

ilaçlarını aksatma canım yalnız unutma öyle her ilacı içemezsin doktorun verdiği ilaçları kullanıyosun dimi ....tosun paşa iyi cuma doktor amcaya gidecek kaydirigubbakcemile3

bitanem öncelikle geçmiş olsun kafana takma artık ne olur ilaçlarını düzenli kullanırsan düzelirsin kontrolünü aksatma taşınmak sana iyi gelecek bende aynı düşüncedeyim eşinin ordan çıkmak istememesi rahata alışmasından kaynaklanıyo canım lütfen toprla kendini geçecek bunlar haydi nurcanım sen güçlü bir insansın bizi merakta bırakma arada haber ver olurmu seni çok seviyorum canım öptüm seni

sevdam hoşgeldin canım opuyorumnanaktan geçmiş olsun güneş çarpması fenadır şimdi iyisin dimi a.s. a.s.

sağol durucum şimdi iyiyim ama mide sorunum var yediğimi çıkarıyorum yemek yemeye korkar oldum.Dün doktordaydım safrada taş olabilir dedi.Bugün ultrasona girdim böbreğim safram temiz çıktı.sıra endoskopiye geldi yarın endoskopi çektiricem tırsıyorum çok ama midem ve bağırsak sorunumu kesinleştirmem lazım böyle çok kötü oluyorum.Bakalım canım işte hastalık bize çok anlıyacağın.

Kedersizim geçmiş olsun yaşadıkların üst üste gelince patlamışsın artık.Bir şey diyeceğim yanlış anlama sakın ne eşin ne onun ailesi için kendini harap etme inan seni senden fazla düşünen kimse olmaz.Ne olur yıpratma kendini bu hayata bir kez geliyoruz ne için bu haldesin kendine sor lütfen :teselli: Kendini bir an önce toplarsın umarım ve kimsenin seni üzmesine yol verme lafını koy gitsin onlar düşünsün gerisini boşver canım.Tekrar geçmiş olsun a.s.

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1) bels41 _____________ 29 Ağustos
2) susuzyaz___________ 2 Eylül
3) kuzunaz2___________ 12 Eylül
4) aSel_________________14 Eylül
5) sevdanehri__________ 19 Eylül
6) casper28____________20 Eylül

canım arakdaşım çok üzüldüm ya sen güçlü birisin lütfen kendine dikkat et

haayat herşeyiyle devam ediyooo

Kedersiz Merhaba Canım ;
bunları sana belki biraz için rahatlar diye yazıyorum umarım okursun yazdıklarımı
öncelikle buradan uzaklaşmak istemendeki neden bebek beklerken girdiğin psikolojik durum ise burası seni negatif etkiliyor ise girme biraz uzak kal
ama bu neden ailedeki sorunlar için ise burası bir nebzede olsa senin rahatlamanda yardımcı olacaktır diye düşünüyorum . Canım durup sana saatlerce yazmak isterdim ama laf kalabalığı yapıp arkadaşlarında başını ağrıtmak istemem . Belki için rahatlar diye bir kaç şey söylemek ve paylaşmak istiyorum .
27 yaşındayım canım ve çok erken yaşta isteyerek sahip olduğum herşeyi arkamda bırakarak (buna okuduğum üniversiteyi dahil etmek istiyorum çünkü bırakmasaydım şu anda hastalara şifa dağıtan birileri için birşeyler yapan bir doktor olacaktım) sevdiğim adamı sectim evlendim.
öyle çok seviyordum ki herşeyi bir anda sildim düşün yani
çok kısa bir zamanda nişan düğün vs oldu evlendim muradıma erdim . henüz daha 2 hafta olmadan sorunlar başladı kayın valide sorunlar inan burada neler yaşadığımı anlatsam dudağın uçuklar 2 yıl birlikte yaşadık 3 kez mahkemeden döndüm boşanmanın eşiğinden ama her defasında kendime şunu söyledim ben herşeyden vazgeçerek bu adamlar evlendim sebeb ne olursa olsun 3. şahıslar benim mutlu olmamı engelleyemez dedim . Resmen savaştım iki sene boyunca
eşim annesinin sözünden hiç çıkmazdı öyle bir an geldiki aklıma geldikçe şaşıyorum hala bir anda ailesi ile herşeyi bitirdi benide aldı ve gittik evden ayrıldık çok uzaklara hiç bir şeyimiz yoktu birşeyler yapmaya çalıştık bu dönemdede sorunlarımız oldu ama hep yenilmeyecem bu zafer benim olacak dedim savaşa devam ettik .
yeri geldi kavga ettik birbirimizi yedik yeri geldi birbirimize deli gibi seviyoruz dedik bu şekilde 4 yıl geçti aradan .
4 yıl sonra bazı şeyler sen istemesende olgunlaşıyor sen eşin 3.şahıslar herşey yavaş yavaş normale dönmeye başlıyor . ben birde bu zaman zarfında ne kadar takıntı yaparsam yapim zararın hep kendime olduğunu gördüm baktım bir ben mutsuz oluyorum bildiğim gibi yaşamaya başladım .
Hani vardırya herşeyi yaparsında karşındaki yine memnun olmaz durumu baktım olmuyor bari kendimi mutlu edim dedim ve takmadım .
söylediler duymadım görmedim işitmedim işime geldiğinde duydum gelmediğinde anlamadım
onlarda sıkıldılar ve artık kendi haline bıraktıklar 4 sene ömrümü yediler
şimdi 9 yıl oldu evleneli bildiğimi okurum eşime ne dersem yapar Allah razı olsun ondan
bazı şeyleri anladı biraz geç oldu ama anladı

Sana Tavsiyem şudur ki ;
Canım eşini seviyorsan eğer sorunları farklı şekilde yansıt anlat senin annen böyle yapıyor falan dersen göstermek istediğini görmez
ona görmek istediği gibi değil göstermek istediğin gibi anlat
psikolog olayına gelince ;
Bence her insan öncelikle kendi kendinin psikologu olmalıdır onların verdiği ilaçlar sadece seni saf yapar uyuşturur ilaca mahkum yaşayamazsın onun için bu sorunlarla yüzleşip yenmeye çalışmalısın .
Biliyorum ki bence sen kendine güvenen bir bayansın en önemliside budur zaten güvenin varsa yenemeyeceğin hiç bir şey yoktur.
Çalışmıyorsan eğer çalış iş bul uğraş olur hemde maddi olarak yardımın olur
Maddi olarak bağımlı olmadığın zaman eşine karşı daha rahat savunursun kendini

Kullanmakta olduğun Hormon ilaçlarını ihmal etme sakın canım bunlar önemli şeyler
Ama bence sen önce sağlığını sonra mutluluğunu düşünerek hareket et
ömür boyu ilaç kullanmaya mahkum olmanın ne demek olduğunu biliyorum canım
çok pardon ama WC ye bile giderken sprey ile gidiyorum bazen
Astım hastasıyım ve her daim yanımda bulundurmam gereken o iğrenc sprey ile yaşıyorum
Allah Daha kötüüsnü vermesin inşl

Beterin beteri var canım sakın bunu unutma Allah Dert verip derman aratmasın
Her Zaman dua et sıhhat huzur dile
içini ferahlat

Allah Yardımcın olsun
Umarım herşey En Kısa zamanda düzelir .
Herşey Senin Elinde

kusura bakmayın biraz baş ağrıttım ama arkadaşın yazdıklarını görünce kendi yaşadıklarım geldi aklıma kolay şeyler değil belki yardımım olur diye paylaşmak istedim.

Teşekkürler Herkese a.s.

kedersizim yaşadıklarına çok üzüldüm ama güçlü olman lazım.. inşallah eşini ikna edebilirsin ve ordan ayrılırsın.. lütfen güçlü ol hiçbirşey hiçkimse senden senin sağlığından önemli değil.. ilaçlarını düzenli kullanırsan eminimki hormonlarında kısa sürede düzelecektir. biracık burdan uzak durma sana iyi gelecekse bir müddet takılma kafanı dağıt..tez zamanda kendini toparlaman ve yine burda olman dileğiyle canım benim..

asel_k gerçekten yaşadıklarına üzüldüm..Bazı şeyleri toparlaman baya bir zamanını almış ama çok şükürki şuan bazı şeyleri aşmış durumdasın. astım hastasıymışsın çok geçmiş olsun.. umarım en kısa sürede tamamen sağlığına kavuşursun..

sevdanehri çok geçmiş olsun.. umarım ciddi rahatsızlıkların çıkmaz.. bir dönem bende senin gibi problemler yaşadım.. doktora gittim ne türlü tahlillerim felan yapıldı bu kez doktor beni psikoloğa yönlerdirdi. ne yesem afedersiniz çıkarıyordum ve acayip mide ağrılarım vardı.. meğersem çok stres ve sıkıntıdan o hale gelmişim.. doktor tamamen strese bağlamıştı.. umarım sende ne o çıkar nede ciddi bir problem çıkar.. sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim. kendine çok iyi bak. habersiz bırakma olurmu canım.

Arkadaşım çok güzel yazmışsın eline koluna sağlık insan zamanla herşeyin üstesinden geliyor kendine güvenmen ve güçlü olman bu yolda sana başarı getirmiş işallah kedersiz nurcan arkadaşımızda bu günlerini allahın izniyle atlatır ayrıca astım çok zor bir hastalık çevremden biliyorum allah şifa versin

sağol canım benim banada stresten gibi geliyor :bbo: off bütün hastalıklarım zaten sonu hep bu oluyo yani sonuçsuz kalıyo :umursamaz: napalım artık katlanıcaz bu strese Çok üzgünüm çoook senin şuan birşeyin yok değilmi geçti yani.

canım endoskopiye yalnız gitme yanında biri olsun inşallah herşeyin temiz çıkacak a.s.

canım büyük mücadele vermişsin yaşadıkların için üzüldüm inşallah kedersizimde bir an önce toparlanacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…