I
iipekkk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #11.121
günaydın arkadaşlar
ben sizinle bir müddet vedalaşıyorum kendimi psikolojik olarak toplamak zorundayım ...,
kızlar ben gerçekten çok iyi değilim(size ömür boyu bir ilaca mahkum olduğumu söylemişmiydim bilmiyorum (tiroit ilacı 8 ay önce guatrdan ameliyat olmuştum ve tiroid bezimin hepsi alındı ) en son kuşadasına tatile gittiğimizde ilaçlarımı almayı unutmuştum 1 hafta ilacımı almadım nasıl olsa bir hafta kısa bir süre bişey olmaz dedim geçen gün hormon tahlilerine bakıldı ama bütün hormonlarım alt üst olmuş TSH 10,53 ( çok yüksek) T4 0,57( çok düşük) bu ay yumurtlamamamın sebebi buymuş belkide bütün sorun bende eşimde değil ....belki bana çok büyütmüşsün kafanda diyeceksiniz ama inanın artık yoruldum bide eşimin ailesi bir taraftan onlarlada uğraşmaktan yoruldum kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz eşime bu evden çıkalım diyorum huzurumuz yok çünkü... kirası 220 tl bir ev buldum fenada sayılmazdı benim gözüm lükss evlerde değil sadece huzur istiyrum ama eşim ben kira evine çıkmam çıkarsam asla ev sahibi olamayız diyor ama benim gerçekten huzurum kalmadı ....geçen gün psikiyatriye gittim ama halimi görecektiniz ağlama krizine girmiştim bütün vücudum titriyordu dr a sorunumu anlatamıyorum sakinleştirici iğne yaptılar biraz kendime geldiğimde dr a bütün sıkıntılarımı anlattım bana seni hastanede bir kaçgün yatıralım en azından bulunduğun ortamdan biraz uzaklaşmış olursun dedi ama ben kabul etmedim bizimkiler bizim gelin delirdi diye adımı çıkaracaklardı ...antidepresanlar kullanıyorum 15 gün sonra dr yine gel dedi ...bana dua edin kızlar sizden biraz ayrı kalacam beni unutmayın mafoldumben
günaydın arkadaşlar
ben sizinle bir müddet vedalaşıyorum kendimi psikolojik olarak toplamak zorundayım ...,
kızlar ben gerçekten çok iyi değilim(size ömür boyu bir ilaca mahkum olduğumu söylemişmiydim bilmiyorum (tiroit ilacı 8 ay önce guatrdan ameliyat olmuştum ve tiroid bezimin hepsi alındı ) en son kuşadasına tatile gittiğimizde ilaçlarımı almayı unutmuştum 1 hafta ilacımı almadım nasıl olsa bir hafta kısa bir süre bişey olmaz dedim geçen gün hormon tahlilerine bakıldı ama bütün hormonlarım alt üst olmuş TSH 10,53 ( çok yüksek) T4 0,57( çok düşük) bu ay yumurtlamamamın sebebi buymuş belkide bütün sorun bende eşimde değil ....belki bana çok büyütmüşsün kafanda diyeceksiniz ama inanın artık yoruldum bide eşimin ailesi bir taraftan onlarlada uğraşmaktan yoruldum kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz eşime bu evden çıkalım diyorum huzurumuz yok çünkü... kirası 220 tl bir ev buldum fenada sayılmazdı benim gözüm lükss evlerde değil sadece huzur istiyrum ama eşim ben kira evine çıkmam çıkarsam asla ev sahibi olamayız diyor ama benim gerçekten huzurum kalmadı ....geçen gün psikiyatriye gittim ama halimi görecektiniz ağlama krizine girmiştim bütün vücudum titriyordu dr a sorunumu anlatamıyorum sakinleştirici iğne yaptılar biraz kendime geldiğimde dr a bütün sıkıntılarımı anlattım bana seni hastanede bir kaçgün yatıralım en azından bulunduğun ortamdan biraz uzaklaşmış olursun dedi ama ben kabul etmedim bizimkiler bizim gelin delirdi diye adımı çıkaracaklardı ...antidepresanlar kullanıyorum 15 gün sonra dr yine gel dedi ...bana dua edin kızlar sizden biraz ayrı kalacam beni unutmayın mafoldumben
saol canım inan kendi kendime ne desler ne yapsalar takmıyacam diyorum ama gerçekten elimde değil içimde birikip birikip taşıncada sinir krizlerine giriyorumkedersiz çok geçmiş olsun hiç bir şey sağlık kadar önemli değil kafana takmamaya çalış duyma görme bazı şeyleri mümkün olduğunca gerçi çok zor biliyorum hormonal sorunlar insanın ruhsal ve bedensel dengesini çok etkiliyo çok alıngan kırılgan kimi zaman karamsar bedenen yorgun halsiz yapıyo ama genede kendini telkin et arkadaşım oyalanıcak bir şeyler bul topla kendini sağlığın kadar hiç bir şey
değerli değil
saol canım eşim gerçekten kararlı çıkmıyacam diyor herhalde benim bu halim onun hoşuna gidyor ...ben eşime güzellikle anlatmaya çalıştım bak dedim 220 ye bir ev buldum çıkarsak sigarayıda bırakacam dedim bazı şeyleri kısıtlıyacam dedim kıyafet ,mutfak ihtiyacı gibi yeterki çıkalım bu evden dedim ama yok ne halin varsa gör ben ev almadan çıkmam diyor bence ev bahane bu ailesinden uzaklaşamıyorcanım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlayabiliyorum allah en kısa sürede sıkıntılarını alsın dualarını kabul etsin.Bence eşini ikna edip bir an önce o ortamdan uzaklaşmalısın en azından eşinin ailesinin dırdırlarından bir nebze de olsa uzak kalırsın buda sana iyi gelecektir hiç olmasza görüşmek istemediğin zamanlarda uzak olduğun için görmezsin onları varsın eviniz olmasın boşver ama huzurun olsun sarayın olmuş içinde mutsuzsun neye yarar allah hayırlı geçimler versin işallah en kısa sürede toparlarsın kendini bence doktoruda ihmal etme tedavini aksatma ama sana tavsiyem acil taşın gör bak çok iyi gelecek sana arada bize kendinden haber ver öpüyorum seni allaha emanet ol.
aysefilizkol, durualya+, iipekkk
GÜNAYDIN nasılsınız kızlar,
Durucum demek erkek annesi olacak ha,, tahmini erkek yapmıştım erkek çıktı, ben erkek evlatları çok severimmmmm... Allahım hayırlı evlatlarından göndersin tabi.... aminnn...
mercimemiz iyi sanırım herhangi bi zararı yok şimdilik ilaçlarımızı kullanıyoruz ..kasık agrılarım azaldı.Sen nasılsın tosun paşamız nasıl keyfi yerindemi
günaydın arkadaşlar
sevdam hoşgeldin canım opuyorumnanaktan geçmiş olsun güneş çarpması fenadır şimdi iyisin dimi a.s. a.s.
günaydın arkadaşlar
günaydın arkadaşlar
günaydın arkadaşlar
Kedersiz Merhaba Canım ;
bunları sana belki biraz için rahatlar diye yazıyorum umarım okursun yazdıklarımı
öncelikle buradan uzaklaşmak istemendeki neden bebek beklerken girdiğin psikolojik durum ise burası seni negatif etkiliyor ise girme biraz uzak kal
ama bu neden ailedeki sorunlar için ise burası bir nebzede olsa senin rahatlamanda yardımcı olacaktır diye düşünüyorum . Canım durup sana saatlerce yazmak isterdim ama laf kalabalığı yapıp arkadaşlarında başını ağrıtmak istemem . Belki için rahatlar diye bir kaç şey söylemek ve paylaşmak istiyorum .
27 yaşındayım canım ve çok erken yaşta isteyerek sahip olduğum herşeyi arkamda bırakarak (buna okuduğum üniversiteyi dahil etmek istiyorum çünkü bırakmasaydım şu anda hastalara şifa dağıtan birileri için birşeyler yapan bir doktor olacaktım) sevdiğim adamı sectim evlendim.
öyle çok seviyordum ki herşeyi bir anda sildim düşün yani
çok kısa bir zamanda nişan düğün vs oldu evlendim muradıma erdim . henüz daha 2 hafta olmadan sorunlar başladı kayın valide sorunlar inan burada neler yaşadığımı anlatsam dudağın uçuklar 2 yıl birlikte yaşadık 3 kez mahkemeden döndüm boşanmanın eşiğinden ama her defasında kendime şunu söyledim ben herşeyden vazgeçerek bu adamlar evlendim sebeb ne olursa olsun 3. şahıslar benim mutlu olmamı engelleyemez dedim . Resmen savaştım iki sene boyunca
eşim annesinin sözünden hiç çıkmazdı öyle bir an geldiki aklıma geldikçe şaşıyorum hala bir anda ailesi ile herşeyi bitirdi benide aldı ve gittik evden ayrıldık çok uzaklara hiç bir şeyimiz yoktu birşeyler yapmaya çalıştık bu dönemdede sorunlarımız oldu ama hep yenilmeyecem bu zafer benim olacak dedim savaşa devam ettik .
yeri geldi kavga ettik birbirimizi yedik yeri geldi birbirimize deli gibi seviyoruz dedik bu şekilde 4 yıl geçti aradan .
4 yıl sonra bazı şeyler sen istemesende olgunlaşıyor sen eşin 3.şahıslar herşey yavaş yavaş normale dönmeye başlıyor . ben birde bu zaman zarfında ne kadar takıntı yaparsam yapim zararın hep kendime olduğunu gördüm baktım bir ben mutsuz oluyorum bildiğim gibi yaşamaya başladım .
Hani vardırya herşeyi yaparsında karşındaki yine memnun olmaz durumu baktım olmuyor bari kendimi mutlu edim dedim ve takmadım .
söylediler duymadım görmedim işitmedim işime geldiğinde duydum gelmediğinde anlamadım
onlarda sıkıldılar ve artık kendi haline bıraktıklar 4 sene ömrümü yediler
şimdi 9 yıl oldu evleneli bildiğimi okurum eşime ne dersem yapar Allah razı olsun ondan
bazı şeyleri anladı biraz geç oldu ama anladı
Sana Tavsiyem şudur ki ;
Canım eşini seviyorsan eğer sorunları farklı şekilde yansıt anlat senin annen böyle yapıyor falan dersen göstermek istediğini görmez
ona görmek istediği gibi değil göstermek istediğin gibi anlat
psikolog olayına gelince ;
Bence her insan öncelikle kendi kendinin psikologu olmalıdır onların verdiği ilaçlar sadece seni saf yapar uyuşturur ilaca mahkum yaşayamazsın onun için bu sorunlarla yüzleşip yenmeye çalışmalısın .
Biliyorum ki bence sen kendine güvenen bir bayansın en önemliside budur zaten güvenin varsa yenemeyeceğin hiç bir şey yoktur.
Çalışmıyorsan eğer çalış iş bul uğraş olur hemde maddi olarak yardımın olur
Maddi olarak bağımlı olmadığın zaman eşine karşı daha rahat savunursun kendini
Kullanmakta olduğun Hormon ilaçlarını ihmal etme sakın canım bunlar önemli şeyler
Ama bence sen önce sağlığını sonra mutluluğunu düşünerek hareket et
ömür boyu ilaç kullanmaya mahkum olmanın ne demek olduğunu biliyorum canım
çok pardon ama WC ye bile giderken sprey ile gidiyorum bazen
Astım hastasıyım ve her daim yanımda bulundurmam gereken o iğrenc sprey ile yaşıyorum
Allah Daha kötüüsnü vermesin inşl
Beterin beteri var canım sakın bunu unutma Allah Dert verip derman aratmasın
Her Zaman dua et sıhhat huzur dile
içini ferahlat
Allah Yardımcın olsun
Umarım herşey En Kısa zamanda düzelir .
Herşey Senin Elinde
kusura bakmayın biraz baş ağrıttım ama arkadaşın yazdıklarını görünce kendi yaşadıklarım geldi aklıma kolay şeyler değil belki yardımım olur diye paylaşmak istedim.
Teşekkürler Herkese a.s.
sevdanehri çok geçmiş olsun.. umarım ciddi rahatsızlıkların çıkmaz.. bir dönem bende senin gibi problemler yaşadım.. doktora gittim ne türlü tahlillerim felan yapıldı bu kez doktor beni psikoloğa yönlerdirdi. ne yesem afedersiniz çıkarıyordum ve acayip mide ağrılarım vardı.. meğersem çok stres ve sıkıntıdan o hale gelmişim.. doktor tamamen strese bağlamıştı.. umarım sende ne o çıkar nede ciddi bir problem çıkar.. sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim. kendine çok iyi bak. habersiz bırakma olurmu canım.
sağol durucum şimdi iyiyim ama mide sorunum var yediğimi çıkarıyorum yemek yemeye korkar oldum.Dün doktordaydım safrada taş olabilir dedi.Bugün ultrasona girdim böbreğim safram temiz çıktı.sıra endoskopiye geldiyarın endoskopi çektiricem tırsıyorum çok ama midem ve bağırsak sorunumu kesinleştirmem lazım böyle çok kötü oluyorum.Bakalım canım işte hastalık bize çok anlıyacağın.
Kedersiz Merhaba Canım ;
bunları sana belki biraz için rahatlar diye yazıyorum umarım okursun yazdıklarımı
öncelikle buradan uzaklaşmak istemendeki neden bebek beklerken girdiğin psikolojik durum ise burası seni negatif etkiliyor ise girme biraz uzak kal
ama bu neden ailedeki sorunlar için ise burası bir nebzede olsa senin rahatlamanda yardımcı olacaktır diye düşünüyorum . Canım durup sana saatlerce yazmak isterdim ama laf kalabalığı yapıp arkadaşlarında başını ağrıtmak istemem . Belki için rahatlar diye bir kaç şey söylemek ve paylaşmak istiyorum .
27 yaşındayım canım ve çok erken yaşta isteyerek sahip olduğum herşeyi arkamda bırakarak (buna okuduğum üniversiteyi dahil etmek istiyorum çünkü bırakmasaydım şu anda hastalara şifa dağıtan birileri için birşeyler yapan bir doktor olacaktım) sevdiğim adamı sectim evlendim.
öyle çok seviyordum ki herşeyi bir anda sildim düşün yani
çok kısa bir zamanda nişan düğün vs oldu evlendim muradıma erdim . henüz daha 2 hafta olmadan sorunlar başladı kayın valide sorunlar inan burada neler yaşadığımı anlatsam dudağın uçuklar 2 yıl birlikte yaşadık 3 kez mahkemeden döndüm boşanmanın eşiğinden ama her defasında kendime şunu söyledim ben herşeyden vazgeçerek bu adamlar evlendim sebeb ne olursa olsun 3. şahıslar benim mutlu olmamı engelleyemez dedim . Resmen savaştım iki sene boyunca
eşim annesinin sözünden hiç çıkmazdı öyle bir an geldiki aklıma geldikçe şaşıyorum hala bir anda ailesi ile herşeyi bitirdi benide aldı ve gittik evden ayrıldık çok uzaklara hiç bir şeyimiz yoktu birşeyler yapmaya çalıştık bu dönemdede sorunlarımız oldu ama hep yenilmeyecem bu zafer benim olacak dedim savaşa devam ettik .
yeri geldi kavga ettik birbirimizi yedik yeri geldi birbirimize deli gibi seviyoruz dedik bu şekilde 4 yıl geçti aradan .
4 yıl sonra bazı şeyler sen istemesende olgunlaşıyor sen eşin 3.şahıslar herşey yavaş yavaş normale dönmeye başlıyor . ben birde bu zaman zarfında ne kadar takıntı yaparsam yapim zararın hep kendime olduğunu gördüm baktım bir ben mutsuz oluyorum bildiğim gibi yaşamaya başladım .
Hani vardırya herşeyi yaparsında karşındaki yine memnun olmaz durumu baktım olmuyor bari kendimi mutlu edim dedim ve takmadım .
söylediler duymadım görmedim işitmedim işime geldiğinde duydum gelmediğinde anlamadım
onlarda sıkıldılar ve artık kendi haline bıraktıklar 4 sene ömrümü yediler
şimdi 9 yıl oldu evleneli bildiğimi okurum eşime ne dersem yapar Allah razı olsun ondan
bazı şeyleri anladı biraz geç oldu ama anladı
Sana Tavsiyem şudur ki ;
Canım eşini seviyorsan eğer sorunları farklı şekilde yansıt anlat senin annen böyle yapıyor falan dersen göstermek istediğini görmez
ona görmek istediği gibi değil göstermek istediğin gibi anlat
psikolog olayına gelince ;
Bence her insan öncelikle kendi kendinin psikologu olmalıdır onların verdiği ilaçlar sadece seni saf yapar uyuşturur ilaca mahkum yaşayamazsın onun için bu sorunlarla yüzleşip yenmeye çalışmalısın .
Biliyorum ki bence sen kendine güvenen bir bayansın en önemliside budur zaten güvenin varsa yenemeyeceğin hiç bir şey yoktur.
Çalışmıyorsan eğer çalış iş bul uğraş olur hemde maddi olarak yardımın olur
Maddi olarak bağımlı olmadığın zaman eşine karşı daha rahat savunursun kendini
Kullanmakta olduğun Hormon ilaçlarını ihmal etme sakın canım bunlar önemli şeyler
Ama bence sen önce sağlığını sonra mutluluğunu düşünerek hareket et
ömür boyu ilaç kullanmaya mahkum olmanın ne demek olduğunu biliyorum canım
çok pardon ama WC ye bile giderken sprey ile gidiyorum bazen
Astım hastasıyım ve her daim yanımda bulundurmam gereken o iğrenc sprey ile yaşıyorum
Allah Daha kötüüsnü vermesin inşl
Beterin beteri var canım sakın bunu unutma Allah Dert verip derman aratmasın
Her Zaman dua et sıhhat huzur dile
içini ferahlat
Allah Yardımcın olsun
Umarım herşey En Kısa zamanda düzelir .
Herşey Senin Elinde
kusura bakmayın biraz baş ağrıttım ama arkadaşın yazdıklarını görünce kendi yaşadıklarım geldi aklıma kolay şeyler değil belki yardımım olur diye paylaşmak istedim.
Teşekkürler Herkese a.s.
günaydın ayşe iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?