Esram Teşekkürler Canım .asel_k gerçekten yaşadıklarına üzüldüm..Bazı şeyleri toparlaman baya bir zamanını almış ama çok şükürki şuan bazı şeyleri aşmış durumdasın. astım hastasıymışsın çok geçmiş olsun.. umarım en kısa sürede tamamen sağlığına kavuşursun..
Seninde dediğin gibi Susuz yaz öncelikle güçlü olmak lazım inşl oda atlatır en kısa zamanda Allah şifa bekleyen bütün hastalarımıza yardım etsinArkadaşım çok güzel yazmışsın eline koluna sağlık insan zamanla herşeyin üstesinden geliyor kendine güvenmen ve güçlü olman bu yolda sana başarı getirmiş işallah kedersiz nurcan arkadaşımızda bu günlerini allahın izniyle atlatır ayrıca astım çok zor bir hastalık çevremden biliyorum allah şifa versin
Ya aslında bunların hepsi olması gerekenlerdi ve oldu diye düşünüyorumcanım büyük mücadele vermişsin yaşadıkların için üzüldüm inşallah kedersizimde bir an önce toparlanacaktır
iyiyim teşekkür ederim, işimlerin yüünden çıkmak zorunda kalmıştım. Sen de iyimisin
canım endoskopiye yalnız gitme yanında biri olsun inşallah herşeyin temiz çıkacak a.s.
iyiyim canım ama ben çok heyecanlıyım yarın test yaptırıcam iki gündür çok hafifte bir lekelenmem var sürekli dua ediyorum
günaydın arkadaşlar
ben sizinle bir müddet vedalaşıyorum kendimi psikolojik olarak toplamak zorundayım ...,
kızlar ben gerçekten çok iyi değilim(size ömür boyu bir ilaca mahkum olduğumu söylemişmiydim bilmiyorum (tiroit ilacı 8 ay önce guatrdan ameliyat olmuştum ve tiroid bezimin hepsi alındı ) en son kuşadasına tatile gittiğimizde ilaçlarımı almayı unutmuştum 1 hafta ilacımı almadım nasıl olsa bir hafta kısa bir süre bişey olmaz dedim geçen gün hormon tahlilerine bakıldı ama bütün hormonlarım alt üst olmuş TSH 10,53 ( çok yüksek) T4 0,57( çok düşük) bu ay yumurtlamamamın sebebi buymuş belkide bütün sorun bende eşimde değil ....belki bana çok büyütmüşsün kafanda diyeceksiniz ama inanın artık yoruldum bide eşimin ailesi bir taraftan onlarlada uğraşmaktan yoruldum kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz eşime bu evden çıkalım diyorum huzurumuz yok çünkü... kirası 220 tl bir ev buldum fenada sayılmazdı benim gözüm lükss evlerde değil sadece huzur istiyrum ama eşim ben kira evine çıkmam çıkarsam asla ev sahibi olamayız diyor ama benim gerçekten huzurum kalmadı ....geçen gün psikiyatriye gittim ama halimi görecektiniz ağlama krizine girmiştim bütün vücudum titriyordu dr a sorunumu anlatamıyorum sakinleştirici iğne yaptılar biraz kendime geldiğimde dr a bütün sıkıntılarımı anlattım bana seni hastanede bir kaçgün yatıralım en azından bulunduğun ortamdan biraz uzaklaşmış olursun dedi ama ben kabul etmedim bizimkiler bizim gelin delirdi diye adımı çıkaracaklardı ...antidepresanlar kullanıyorum 15 gün sonra dr yine gel dedi ...bana dua edin kızlar sizden biraz ayrı kalacam beni unutmayın mafoldumben
inşallahhh yerleşiyodur canım inş.güzel haberler getirirsin :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar
ben sizinle bir müddet vedalaşıyorum kendimi psikolojik olarak toplamak zorundayım ...,
kızlar ben gerçekten çok iyi değilim(size ömür boyu bir ilaca mahkum olduğumu söylemişmiydim bilmiyorum (tiroit ilacı 8 ay önce guatrdan ameliyat olmuştum ve tiroid bezimin hepsi alındı ) en son kuşadasına tatile gittiğimizde ilaçlarımı almayı unutmuştum 1 hafta ilacımı almadım nasıl olsa bir hafta kısa bir süre bişey olmaz dedim geçen gün hormon tahlilerine bakıldı ama bütün hormonlarım alt üst olmuş TSH 10,53 ( çok yüksek) T4 0,57( çok düşük) bu ay yumurtlamamamın sebebi buymuş belkide bütün sorun bende eşimde değil ....belki bana çok büyütmüşsün kafanda diyeceksiniz ama inanın artık yoruldum bide eşimin ailesi bir taraftan onlarlada uğraşmaktan yoruldum kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz eşime bu evden çıkalım diyorum huzurumuz yok çünkü... kirası 220 tl bir ev buldum fenada sayılmazdı benim gözüm lükss evlerde değil sadece huzur istiyrum ama eşim ben kira evine çıkmam çıkarsam asla ev sahibi olamayız diyor ama benim gerçekten huzurum kalmadı ....geçen gün psikiyatriye gittim ama halimi görecektiniz ağlama krizine girmiştim bütün vücudum titriyordu dr a sorunumu anlatamıyorum sakinleştirici iğne yaptılar biraz kendime geldiğimde dr a bütün sıkıntılarımı anlattım bana seni hastanede bir kaçgün yatıralım en azından bulunduğun ortamdan biraz uzaklaşmış olursun dedi ama ben kabul etmedim bizimkiler bizim gelin delirdi diye adımı çıkaracaklardı ...antidepresanlar kullanıyorum 15 gün sonra dr yine gel dedi ...bana dua edin kızlar sizden biraz ayrı kalacam beni unutmayın mafoldumben
Umutla Bekleyenlerin Listesi
1) bels41 _____________ 29 Ağustos
2) susuzyaz___________ 2 Eylül
3) esmyrna ____________7 Eylül
4) kuzunaz2___________ 12 Eylül
5) aSel_________________14 Eylül
6) sevdanehri__________ 19 Eylül
7) casper28____________20 Eylül
ekledim canım
Nabersiniz Kızlar :)
teşekkür ederim cnm hayırlı haberler veririz inşallah
slm kızlar zemuszemus
canımcığım merhaba demek sen 7 eylülü bekliyosun he şurda 11-12 gün kaldı canım sen o kadarcık bekleyeceksin veeeeeeeeeeeeee bebeğin seninle olacak bana öyle geliyor inşallah ta öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?