D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.701
insallah cifte mutluluk yasariz....benim 5 dakikada tek cizgiden baska birsey yoktu2 saat sonra azda olsa belirginlesti....canim insallah dedigin gibi cok yenidir o yuzden gec cikmistir...dua et canim ya senin duan hamis lerin duasi kabul olurmus...insallah kanda pozitif cikar...benim yaptigim test preseedlerin icinde olan testti...
şımartıyosun beni aşkitom :asigim:teşekkür ederim yerimsenibenbaşımdaki oyayı ablam yapmıştı bana ben çok hamaratlı değilim basit oayalr yaparım ama iğne oyası hiç bilmem:sm_confused:
eylülcüümmm inşallah çift çizgi çıkarrrrrrr hadi hayırlı haberler ver bize sende 11. HAMİLEMİZ OL :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: wallaha tüylerim diken diken olduuuu haaaaaaa demiştim ben bu ara hamilemiz çıkcak diyeeeeeeeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::hooray::hooray::hooray::hooray:
ayyyyyyy canım benim yaaa duygulandırdın beni :çok üzgünüm: hepimize yakışacak hapimiz hakkediyoz annelik duygusunu allahım hepimize yaşatsın senağlamabananneee hiiç kıvırmaaa:dilcikar: sadece sen mi takıcan güzel şeylerii.ne hava atıyon o güzel şeyle ozaman ,takmasaydıın..bizlerin ağızını sulandırıp sulandırıp ..bişey diyimmi sanaa been RESMİNE İYİ BAK BÖYLE BİR ANNE HAVASI VAR SENDEE VALLA BAK ARKADAŞLARDA KATILICAK BANAA..sana hamilelik çok yakışıcaaak:1hug:
senin 6. hissin ne ka kuvetliiii:dance: de sene eylüldeee şimdi burda bombayı patlatacaaaaak. allaaah ne güzel bir gün yarrabbiiiiiim:Saruboceq::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyyt
arnavut güzelim hazırlıgını yapmaya başlamış bilekaydirigubbakcemile3 ee 11.o olcak ya şimdiden kolları sıvamış
nehir 67 çok sevindim hayırlısı olsun bu sayfaya ilk hamile olduğumu yazdığımda çok tebrik etmiştin beni ismin hatırımdaa çok sevindim inankii
kalbi güzel yüzügüzel arkadaşım sevgili arnavut güzelii her gün güzel haberler alıyoruz en kısa zamanda
senden alıcaz haberi inanıyorum
bende 11 +5 günlük hamileyim bu kürüü ilk kullandığım ay hamile kalmıştım tanıdığım herkese söylüyorum bu ay sonu gibi bebeişin cinsiyetini öğrenicez hayırlısıyla dualarım sizinlee Rabbim
hiç kimseyi çocukla imtihan etmesin en kısa zamanda melekleriniz size gelsin inşş
arnavutum güzelim bak sende hazırlan sıra sana geliyooooo :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
arnavut güzelim hazırlıgını yapmaya başlamış bilekaydirigubbakcemile3 ee 11.o olcak ya şimdiden kolları sıvamış
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tııııhhhhgaaaaannndıııımm haaaaaaaaaaaaaaaa bide şantaj yapıyooooooooo girmiycem diyeeeee walla gelir basarım antalyalarıııııı tellleeediiimmmm haaaaaaaaaaaa huuuuuuhhhhhhhhhh
durualya antalyaya gelince bana da ugra pek canım sıkılıyo bugunlerde
durualya antalyaya gelince bana da ugra pek canım sıkılıyo bugunlerde
slm kızlar sizden ricam yaklaşık 15 gün sonra menegon iğne vurmaya başlayacam acaba sizin bu polen küründen uygulasam etkili olurmu yada ne zaman bşlayıp ne zaman bırakmalıyım bilgi verirseniz çok sevinirim:içelim:
tşk ederim menegonu yumurtlatma tedavisi için vuracam bu arada ben hipo hastasıyım bilginiz varmı bilmiyorum ama ilaç kullanmadan adet olamıyorum bu yüzden menegon adlı iğne ile yumurtlama sağlanacak hani etkisi olurmu diye merak ettim bi de bu polenin bal.arı sütü arı poleni karışık macunları satılıyor acaba bende alıp bira denesemmi tereddütte kaldım inşallah rabbim sizede bana hayırlı evlat nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?