Hamile kalmak isteyip kalamayanlar bunu dusunmemek icin neler yapiyorsunuz gelin toplanalim:-)

Ben tup bebek sürecinden ignelerden korkumdan başlayamıyorum
Evet iğneler ah o iğneler 2 kez yedim onlar bi kez de aşılama şimdi 3. Cu için heyecanlanıyorum. Sana bişey diyeyim mi ben ilk seferinde çok korkup telaslanmisgim canım çok yanmıştı ama şimdi yeterki tüp bebek yapabilelimde o iğneleri bir sene her gün yapayım yeterki tüp bebek şansım olsun yeterki unut olsun iğneyi unuturum .. Rabbim herkese kendinden nasip etsin evladı bu en kıymetli dua değerini bilene

İKİ SENEYİ GEÇTİ AYNI BENİMDE DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA YİNEDE NEDEN DİYE AKLIMA GELİYO YAPCAK İŞEY YOK MALESEF

Ay canım ya sen aynı benim kafadansin ben de kaynanamin kardesine sorunca sen mi bakacaksın dedim bir kez daha da soramadi

S
Ben de akrabalara Doğu görevinin bitmesini bekliyorum şartlar zor diyorum
SoDna canım bende öyle diyorum eltin de doğu görevinden ya o nasıl doğurdu diyenler türedi bu seferde. Doguramadihim çocuk en çok beni ilgilendirir halbuki insanlara laf lazim

Ay
Aynenn bende böyle düşünüyorum tam da

Ay canım ya sen aynı benim kafadansin ben de kaynanamin kardesine sorunca sen mi bakacaksın dedim bir kez daha da soramadi
İnsanlar çok boş ya gereksiz gereksiz konuşunca ne anlıyorlar bilmiyorum. Bende milletin ağzının payını verdim daha soran eden yok arada bi densiz çıkıyor onuda hallediyorum. Ay hele doktora gittinizmi hiç demezler mi .. hayret bişey sanki biz doktor diye bişey olduğunu bilmiyoruz o kadar saf salak biseyiz yani..

Çok doğru söylüyorsun canım
S

SoDna canım bende öyle diyorum eltin de doğu görevinden ya o nasıl doğurdu diyenler türedi bu seferde. Doguramadihim çocuk en çok beni ilgilendirir halbuki insanlara laf lazim
Şimdi de Doğu gorevindeki ektin ki çıkmış birinciyi doğursak ikinciyi soracaklar millete ne oluyorsa

Bi biz cahiliz zaten tek onlar akıllı

Çok doğru söylüyorsun canım

Şimdi de Doğu gorevindeki ektin ki çıkmış birinciyi doğursak ikinciyi soracaklar millete ne oluyorsa
Ben ikisini tek seferde yapıp konuyu kapatmayı düşünüyorum lafı ağızlarına tikarim inşallah bizde mi öyle olacağız acaba diye de korkuyorum ya bizde ilerde gelinlere kızlara böyle boş boş konuşursak

Ayy inşallah canım ikiz olur ben de bayılıyorum ikizlere yok ben öyle olmayacağım kendime siz veriyorum

Aşkolsun helal olsun tabiki..
Allah gönlüne göre versin inşallah.. Ne hissettiğini tahmin edebiliyorum. Ama ümidini kaybetme.. Biliyorsun bu bir mucize ve Allah kimse isterse ona nasip ediyor.. Hayatında hersey cok güzel gidiyorsa(maşallah) demek ki bu da senin sınavın.. Eminim ki bu sınavı gececeksin.. Ve Allah bir gün sana da nasip edecek anne olmayı.. Dualarım seninle.. Sağlıklı ve hayırlı bir evladın olsun dilerim :)

Oh ben de 32 :)
Kızlar gençsiniz daha be olur Allahın izniyle inşallah.. Mesela beni yaş konusu da strese sokuyor şu an.. Oh ne güzel hemen hamile kaldım , 32 bitmeden anne olucam dedim... Olmadı :) biraz da o yüzden korunmadım kürtajdan sonra.. Umarım bir dahaki sefer sağlıkla nasip olsun..

C
Cook teşekkür ederim ictn dilekleri- için Rabbim buna da bi yok çizmiştir elbet bu zor günler de geçer hangi zor günü geçmiyor ki insanın. Sağol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…