Hamile kalmak isteyip kalamayanlar bunu dusunmemek icin neler yapiyorsunuz gelin toplanalim:-)

30 olmadan evlenip.cocuk yapsam diyordum şimdi limit 35 e çıktı

30 olmadan evlenip.cocuk yapsam diyordum şimdi limit 35 e çıktı
Yaşlarımız bence de çok güzel yaş strese sokmasin düşünün ki ilk çocuğa değil ikinciye niyetliymis gibi yumurtalar oldukça yaş fark etmez önemli olan vücut yaşı 20 yaşında erken menopoza girenler var

Hayat sevincim var benim hayata tutunmak için. İki sene kanser tedavisi gördüm . Hala nüksetti edecek diye süreklitakipteyim. Zor bi süreçti aslında tehlikeliydi ve ben sağ salim atlattım çünkü hep pozitif oldum. Gündüzleri gÜldüm geceleri ağladım ama savastik şimdi iyiyim sonra 6 kusur sene deli gibi aşık olduğum adamla ayırmak için elinden geleni yapan kv. İn iftiraları ve dedi kodulariyla uğraştım. Evlenmeyelim diye i ntinar bile etti canına kıydı kadın hayret bişey 6 sene uğraştı artık 7 seneye girmiştik ama geçen gunduzum du herseyimdi. Ailelerimkz çok ciddi bir düşmanlık guduyorlar haklılar ama bu bizim suçumuz değil tabiki. Eşim işinde gücünde devlet memuru bende çalışıyorum uni mezunuyum ayaktayım yaşım 26 eşimin de öyle yaş geldi aileler hala direniyor eşimi kv. Eve almıyor ablası yıllardır konuşmuyor falan filan. Sonra derken çok uzatmak istemiyor aslında çok acıklı bir hikaye ama geldi geçti. Sonra biz ayrilsakta yapamadık bi gün kaçmaya karar verdik annem ve babamla konuştum gidiyorum dedim tamam kızım.Çok mutlu ol ağlama hiç dediler ellerini öptüm ve çıktım kapıdan. Eşimi annesi kovdu evden her zamanki gibi düşüncesiz ve bencil kadın. Neyse biz gittik kiydik nikahı evimizi dosedik falan. O günlerde geçti o geceler de sabah oldu.. Aslında bi gün bile gulmedjm ama dik durdum hep o yüzden kafama takmayisim benim iki büyük şansım var biri babam biri kocam. Hatta kocamın eline babam bile su dokemez . İki buçuk sene oldu ama bir saniye bile pişman olmadım öyle güzel bi eşim.varki çok şükür. Evlatdq bi imtihan bunu da geçeriz elbet sadece sabır ve şükür

Bu arada kızlar iyi ki yazdınız konuyu açtığım ruh halimle şimdiki ruh halim o kadar başka ki burda herkesten uzaktayım konuşacak kimsem yok sizlerle konuştukça içim rahatlıyor iyi ki varsınız inşallah bu topik bize uğurlu gelir Amin

Ben ben ben o benim

Bana yakinsan gel benlen konuş çıkalım gezelim bak çok eglenceliyimdir benim hayat enerjimi pek yüksek

Bende calismiyom surekli evdeyim ya sabah yataktan kalmak istemiyorum sanki cocukmu var kalkip kahvalti verecem yada onunla ilgilenecem bende de piskoloji sıfır surekli dusunuyom benle billikte evlenenler 2 ye bile hamile ne yapacam bilmiyorum ama herseyimizi buna baglamakta dogru degil cok zor allah hepimize sabir versin bu cumanin hatirina hepimizi annelik dugusunu versin amin

Bende erken menepoz a giriyorum in anki çok aci bir durum hele ki adet olmama korkusu çok fena.. sukredecek çok şeyimiz var gene de kızlar

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha o hastalığı yaşatmasın inşallah sana sen çok güçlüsün gerçekten çok diraytlisin hep de güçlü olursun seni yıkamaz bu güçle kimse Kayinvalide görümce hepsi yalan boş önemli olan eşin maşallah mutlusun bizi tek anlayan eşlerimiz akşam olup kapılar kapandığında gece yastığa başını koyduğunda dert ortamımız annemiz babamız olan esimiz anlayışlı oldukları sürece beraber savaşmaya devam edeceğiz hayatla bebek meselesiyle.ben de şuan kanser riski altindayim guatr ile alakalı Allah sagligimizi versin yeter diyorum çok şükür ediyorum

Bende erken menepoz a giriyorum in anki çok aci bir durum hele ki adet olmama korkusu çok fena.. sukredecek çok şeyimiz var gene de kızlar
Fsh değerinden ötürü mu erken menopoz dediler canım bana da bir doktor öyle dedi başka doktor da yok öyle bir şey dedi düşünmüyorum menopoz kelimesini

Ne diyeceğimi pek bilemedim ama şu enerjin hep daim olsun inşallah! Allah kötü gün göstermesin..

Eş ve baba konusunda seninle aynı fikirdeyim.. Benim de 2. Evliliğim.. İlki 5 senenin üstüne sadece 2 ay aynı evde geçmişti.. Kayınvalide sorunları klasik..

Sonra boşanıp 8 ay sonra hayattaki en büyük şansımla tanıştım. 1,5 yıldır evliyim şimdi çok şükür kötü günler geride kaldı.. Çok detay ve cok sıkıntılı süreçlerdi ama bitti.. O yüzden hep Allahım bir evlat vermeyeceksen de kabulüm eşimi başımdan eksik etme yeter ki diye dua ediyorum.. Napayım buna da çok şükür!

Amiiinn canım Amin güzel duaların icin

Fsh değerinden ötürü mu erken menopoz dediler canım bana da bir doktor öyle dedi başka doktor da yok öyle bir şey dedi düşünmüyorum menopoz kelimesini
Fsh kaç senin canım. Benim adetim azaldı hatta olmuyorum pek leke şeklinde . Amh baktirdin mi

Canim kac defa tüp bebek denedin

Fsh kaç senin canım. Benim adetim azaldı hatta olmuyorum pek leke şeklinde . Amh baktirdin mi
Ilk baktirdigimda 10kusurdu canım sonra 8 çıktı hep amh baktirmadim moral bozukluğu olmasın diye adet miktarı azalıyor ama guatrdan ötürü dedi doktorum anlamadım üstüne de gitmedim bi de o çıkmasın diye senin kaç çıktı fsh

Amin canım amin çok doğru bir dua bende öyle diyorum evlat da bir yere kadar ömrüm kocamla geçecek ve ben bu konuda nadir şanslı kadinlardanim ve eşim o kadar hasta olmama rağmen bi an bile ilgiyi sevgiyi azaltmadi o kadar destek oldu ki ben bana böyle destek olamazdım.. Allah başımızdan eksik etmesin bu huzuru evlat ile tatlandirsin insallah
co

17 canım. Amh im kötü benim ve usg sayimida kötü yani yumurtam da az kafama yapmıyorum zaten ama zaman kaybetmemek adına çabalıyorum çünkü dönüşü yok bunun zaman a da birakilmiypr . Sen vajinal muayene olup yumurta sayımı yaptırdım mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…