Hamile kalmak isteyip kalamayanlar bunu dusunmemek icin neler yapiyorsunuz gelin toplanalim:-)

Adetliyken gittiğimde vajinal muayene yapmadı doktor başka doktora Adetin son günü gitmiştim folikul sayın iyi dedi canım yumurta takibi yaptirdim bir kaç kez klomenle de yaptirdim iki üç yumurta gelişti hep ama uzun zamandır baktirmadim doktora da gidemiyorum iş sebebiyle

Ya kızlar ben gecen gün meryem ana otu diye birşey okudum. Bu erken menapoz sıkıntısına iyi geliyormuş sanırım. Bir araştırsanız mı ?

Anladım canım folikul sayın iyiyse sorun yoktur merak etme inşallah . Ama fırsat bulunca bi saydir çünkü risk almaya gelmiyor bu durum

Bende erken menepoz a giriyorum in anki çok aci bir durum hele ki adet olmama korkusu çok fena.. sukredecek çok şeyimiz var gene de kızlar
Canim böyle videolari izledin mi? Saracoglu cok.umutlu konuşuyor. Allahtan.umit kesilmez. Bunlari duzenli kullandin mi hic birkac ay boyunca? Şifa Allahtan. Neyin.vesile olacagini bilemeyiz.

Canim böyle videolari izledin mi? Saracoglu cok.umutlu konuşuyor. Allahtan.umit kesilmez. Bunlari duzenli kullandin mi hic birkac ay boyunca? Şifa Allahtan. Neyin.vesile olacagini bilemeyiz.
Allah razı olsun saracoglundan onun sayesinde bi çok kadın evlat sahibi oldu bende umutluyum inşallah dediği yolda gidiyorum.. Sağol canım çok dusuncelisin

Hayit tohumu ve testere dişli Aslan pençesi içmiştim bir ara ama bıraktım onları da
Ara ara içmek lazim gene de canım her kadını hemde çünkü kadın otu diye biliniyor o otlar çok faydalı bizlere ben içiyorum devamlı inşallah faydasida olur . Allah büyük

Bende çikolata kisti oluşmuş tam hamile kalmadan önce ona rağmen hamile kalmıştım ve doktorum da şoka girmişti. Allahın mucizeleri bitmiyor kızlar.. Bana isimlerinizi yazsanıza dua ederken sizlere de edeyim :)

Ara ara içmek lazim gene de canım her kadını hemde çünkü kadın otu diye biliniyor o otlar çok faydalı bizlere ben içiyorum devamlı inşallah faydasida olur . Allah büyük
Inşallah faydalı olur canım ben bir ara her otu araştırmaya başladım kaynattım içtim eşim artık dur demişti aslında içmek gerekiyor ama bende istikrar yok sabah okula gitmeden içemiyorum akşam da çoğu kez yorgunluktan sızıp kalıyorum istikrar çok önemli o da bende yok

Sende haklısın sabah kalk kaynat falan filan sıkıntı yani ben üstümu zor giyiyorum uykulu alamazsam :) yoğunluk senin kisi gene Rabbim muhtaç etmesin öyle şeylere inşallah hemen olur da

Sende haklısın sabah kalk kaynat falan filan sıkıntı yani ben üstümu zor giyiyorum uykulu alamazsam :) yoğunluk senin kisi gene Rabbim muhtaç etmesin öyle şeylere inşallah hemen olur da
Inşallah canım ya inşallah hepimizin isteyen herkesin hemen olur

Ben 16sinda hasta oldktan sonra bu ay girmicem hiç foruma falan bakmicam dusunmicem diye niyetlendim bakalm uyabilirsem bakalım bir ay da böyle deniyim bir fark olacak mı...
Ay umarım başarabilirsin. Ben bi kere yaptım şimdi düşükten sonra sayko gibi her dakka burdayım. İşlerim de yoğun değil bu aralar iyi sardım.. Sanırım ben de bu ay hamile kalmazsam bi daha gelmem :))

Ay umarım başarabilirsin. Ben bi kere yaptım şimdi düşükten sonra sayko gibi her dakka burdayım. İşlerim de yoğun değil bu aralar iyi sardım.. Sanırım ben de bu ay hamile kalmazsam bi daha gelmem :))
Cok umutlu degilim yapabilecegim.konusunda ama gerçekten elimden geleni yapicam. Bide su gunlere kadar hep kıştı. Hava soguk evde tek basina.... Ister istemez giriyosun. Havalarda guzellesmeye başladı kendimi daha kolay disarilara vurabilirim heralde :)) insaallah yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…