- 18 Haziran 2017
- 146
- 31
- 98
- 28
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Şimdi anlaşıldı neden bu kadar çok bebek istedikleriesim benden 13 yaş büyük
Yok değiliz ama farkı da yok... Sürekli arıyor eşimi de beni de annesiKorun eğer istemiyorsan hap al hergün eşin yokken iç hatta sakla ama istemeden asla yapma zaten çok küçüksün evliliğin oturmamış daha umarım aynı evde degilsindir
Merhabalar ben az önce üye oldum uzun zamandır da takip ettiğim bir konu. Lütfen ablalar bana da yardımcı olun. Ben 20 yaşındayım 1 yıl önce evlendim. Eşim ve ailesi çok fazla bebek istiyorlar. Ben hamile kalmaktan cok korkuyorum doğum sancıları lohusalık filan. Ayrıca eşimin annesi de eşimi dolduruyor. sevgiliykem böyle değildi evlendikten bir kaç ay sonra değişti. Bana ve eşime baskı yapmaya başladı. Bu arada esim benden 13 yaş büyük. Belki de bu yüzden.. Lütfen derdime bir çözüm bulun.
20 yaşındasın çok küçüksün eşin 33 yaşında onunda istemesi normal ama sen hazır olmadan yapılabilecek birşey değil en azından 2 yılı devirmeye bak iki yılda anca oturuyor bu evlilik çok zor birşey iki insan aynı evde huy bilinmez tepkisi bilinmez o yüzden iki yıl diye diret en bastaYok değiliz ama farkı da yok... Sürekli arıyor eşimi de beni de annesi
3sim diyordu çocukları çok severim filan diye. Ama evlenir evlenmez degil de bir kaç yıl geçince yaparız dedi bana. Sonra annesi baskı yapınca o da hemen istemeye basladiEvlenmeden önce hiç çocuk konusu açılmamış mıydı?
İşin sancı vs kısmı geçici,
Siz çocuk sorumluluğunu alacak olgunlukta ve istekte misiniz,asıl sorun orada.
O zaman dediklerini hatırlat,3sim diyordu çocukları çok severim filan diye. Ama evlenir evlenmez degil de bir kaç yıl geçince yaparız dedi bana. Sonra annesi baskı yapınca o da hemen istemeye basladi
Merhabalar ben az önce üye oldum uzun zamandır da takip ettiğim bir konu. Lütfen ablalar bana da yardımcı olun. Ben 20 yaşındayım 1 yıl önce evlendim. Eşim ve ailesi çok fazla bebek istiyorlar. Ben hamile kalmaktan cok korkuyorum doğum sancıları lohusalık filan. Ayrıca eşimin annesi de eşimi dolduruyor. sevgiliykem böyle değildi evlendikten bir kaç ay sonra değişti. Bana ve eşime baskı yapmaya başladı. Bu arada esim benden 13 yaş büyük. Belki de bu yüzden.. Lütfen derdime bir çözüm bulun.
Okul okudum zaten 2 yıllık bir bolum bitirdim geçen yıl. Ama eşim çalışma dedi ve iş başvurusu yapmadım hiç..Amannn arada çok yaş var ya.kucuksun sen daha.haklisinda endişelerinde kolay değil çocuk.hic konusmadiniz mi evlenmeden bu çocuk işini?aciktan da olsa üniversite okumayı düşünmedin mi?düşün bence
Son olarak muhakkak korun.istemeden anne olma.sonra cocuğa alışmak eğitmek zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?