- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Kuzum dört yıla tamamla o zaman.cok gencsin.26 yaşında çok çok isteyerek anne oldum onda bile zorlandım. Kim ne derse desin kendini hazır hissetmeden yapma net ol.Okul okudum zaten 2 yıllık bir bolum bitirdim geçen yıl. Ama eşim çalışma dedi ve iş başvurusu yapmadım hiç..
Kızımız da yaşina uygun olana varsaymış o zaman. 33 yaşındaki adamın çocuk istemesi gayet normal20 yaşında ne çocuğu be kızım.. eşin bişey derse yaşına uygun olanı alsaydın ozaman de.
Benim yaşım da gayet uygun evlilik için.Kızımız da yaşina uygun olana varsaymış o zaman. 33 yaşındaki adamın çocuk istemesi gayet normal
Oha dedim yani Amma düşüncesiz terbiyesiz kadın be... Şimdi çocuğunuz var mı merak ettim özel değilse ?Eşinle açıkça konuş henüz hazır olmadiğini anlat. Sonrada bir kadin dogum doktoruna git herhangi bi sikinti var mi yokmu ogren sonra pisman olmamak icin. Esine guvenemezsen kendin korunursun..
Ama malesef sanci ve lohusaliktan korkuyorum deyipte hamilelikten kaçamazsin. Sonucta evlenirken bunu dusunmen gerekirdi karşı tarafın elbette cocuk isteme hakki var. Birazda eminim kaynana dayattigi icin boyle oluyodur ama kesin bir tabirle anlatamadigin icin muhtemelen baski var. Misal biz nisanliyken kv komsularin yaninda korunmazlar hemen olsun cocuk gibi bi laf etti bende ona zamani gelince biz karar veririz dedim. Sonrada korunmadik ama cocugumuzda olmadi. O zamanda yeterli iliskiye girmedigimizi soyledi milletin icinse sanki yatak odamiza girmis gibi.
Nasipse olacak 37 haftalik hamileyimOha dedim yani Amma düşüncesiz terbiyesiz kadın be... Şimdi çocuğunuz var mı merak ettim özel değilse ?
Yorumunuzu okuyunca donakaldim bu kadar düştü mu bu insanlar yaEşinle açıkça konuş henüz hazır olmadiğini anlat. Sonrada bir kadin dogum doktoruna git herhangi bi sikinti var mi yokmu ogren sonra pisman olmamak icin. Esine guvenemezsen kendin korunursun..
Ama malesef sanci ve lohusaliktan korkuyorum deyipte hamilelikten kaçamazsin. Sonucta evlenirken bunu dusunmen gerekirdi karşı tarafın elbette cocuk isteme hakki var. Birazda eminim kaynana dayattigi icin boyle oluyodur ama kesin bir tabirle anlatamadigin icin muhtemelen baski var. Misal biz nisanliyken kv komsularin yaninda korunmazlar hemen olsun cocuk gibi bi laf etti bende ona zamani gelince biz karar veririz dedim. Sonrada korunmadik ama cocugumuzda olmadi. O zamanda yeterli iliskiye girmedigimizi soyledi milletin icinse sanki yatak odamiza girmis gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?