- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Aslında mesele düşünmeden konuşmak. İnsanları değiştiremiyorsun malesef. Şuan da başka konularda karışma huyu devam ediyor. Bende usulünce cevabımı veriyorum :)Yorumunuzu okuyunca donakaldim bu kadar düştü mu bu insanlar ya
Nasipse olacak 37 haftalik hamileyim[/QUOTE
Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah Uzun ömrü olsun ...
Çocuğu doğuracak ve bakacak kişinin kızımız olduğunu düşünürsek ve kızımız hamile kalmak istemediğini söylüyor ozaman beyimize yapacak bişey yok yaşına uygun olanı alsaydın deriz bizde. Bende erkek olsam çok şey isterim ohhh..Kızımız da yaşina uygun olana varsaymış o zaman. 33 yaşındaki adamın çocuk istemesi gayet normal
Daha çok erken yaşında küçük en az 3 yıl hamile kalmaMerhabalar ben az önce üye oldum uzun zamandır da takip ettiğim bir konu. Lütfen ablalar bana da yardımcı olun. Ben 20 yaşındayım 1 yıl önce evlendim. Eşim ve ailesi çok fazla bebek istiyorlar. Ben hamile kalmaktan cok korkuyorum doğum sancıları lohusalık filan. Ayrıca eşimin annesi de eşimi dolduruyor. sevgiliykem böyle değildi evlendikten bir kaç ay sonra değişti. Bana ve eşime baskı yapmaya başladı. Bu arada esim benden 13 yaş büyük. Belki de bu yüzden.. Lütfen derdime bir çözüm bulun.
Merhabalar ben az önce üye oldum uzun zamandır da takip ettiğim bir konu. Lütfen ablalar bana da yardımcı olun. Ben 20 yaşındayım 1 yıl önce evlendim. Eşim ve ailesi çok fazla bebek istiyorlar. Ben hamile kalmaktan cok korkuyorum doğum sancıları lohusalık filan. Ayrıca eşimin annesi de eşimi dolduruyor. sevgiliykem böyle değildi evlendikten bir kaç ay sonra değişti. Bana ve eşime baskı yapmaya başladı. Bu arada esim benden 13 yaş büyük. Belki de bu yüzden.. Lütfen derdime bir çözüm bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?