gerçek adın ferdaysa adaşmışız :)
ben de öğretmenim
umarım herkesin bebişi olur
kizlar yaaaa bende bebis istiyorum...az once ovulasyon testi yaptim pozitif cikti bugun esim eve gelirse eger sahura (kendisi taksi isine basladi aksam alti sabah alti calisiyor)halvetlenmek istiyorum tabi kendisi ariza cikarmazsa insallah bu sefer denk gelir off dua edin banada
matematik öğretmeniyim ankaradaSahimii sen ne öğretmenisin peki nerde görev yapıyosun ben alanyadayım ferdat yazısını görünce ismini öyle sanmıştım ben o t ne peki sonundaki senin?
kizlar yaaaa bende bebis istiyorum...az once ovulasyon testi yaptim pozitif cikti bugun esim eve gelirse eger sahura (kendisi taksi isine basladi aksam alti sabah alti calisiyor)halvetlenmek istiyorum tabi kendisi ariza cikarmazsa insallah bu sefer denk gelir off dua edin banada
banada haber ver canım merak ettim
eşin almam derse çık kendin al 3 lira birşey yok mu yakınlarda eczane
cnm ya bnm hamilelik belirtileri fiyaskoymuş
malesef 2.çizgiyi göremedim cnm sıkıldı
önümüzdeki maçlara bakıcez gene
regl olmadiysan bence bekle daha
kırmızıyı görünce inzvaya çekildim buraya da gelmedim pek
şimdi yumurtlama dönemim ovulasyon testinde çıktı
çalışıyoruz iki gündür
bakalım sonucunu görücez
senin de gelmesin kırmızılar
haberlerini bekliyorum
Selaam bende katılabilirmiyim aranıza bende bi bebiş istiyorum yaa..
arkadaslar merhaba ben aranıza yenı katıldım bır kac sorum olacaktı
klomen kullanıp aranızda hamıle kalan varmı acaba benım ıkıncı ayım henuz bır sey yok
matematik öğretmeniyim ankarada
ismim ferda evet benim
senin ismini de ferda zannettim ben sanırım yanlış anlamışım
pozitif çıktı derken aynısından ikinci çizgiyi gördün di mi?
arıza çıkarma lüksü yok at yatağa
t soyisimden geliyorYok ferda zaten benim ismim senin ismini ferdat zannenmiştim o t ne oluyo sonundaki demek istedim bende çankırılıyım ama bayaa akrabamız var ankaradada yarı oralı sayılırım yaani annemde orda doğmuş yakınmışız kız normalde birbirimize ama tabi artık alanyadayım kocişimin dizinin dibindematematiği severim kız bende mat yada okul öncesi öğr. istemiştim sonra resme karar vermiştim ay ne kadar çok ortak yön varmış
hadi bakalım hayırlısı tatlım benmde geri sayıma son 2 günnn iyice gerildim
hoşgeldin canım
ne güzel ovülasyon testinde görmüşsün sıkı çalışın kaytarmayın sakınnn
canım benm ya üzülme sakın belki erken yapmışsındır inş gelmez kırmızılar
bende zor duruyorum yapmamak için test pazarı bekliyorum
tatlım bende doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırdım ama hiç klomen kullanmadım doktor bu ay doğal yollardan almazsa
bir daha ki ay klomene başlarız dedi inş gerek kalmaz
inş senide fazla bekletmez bebişin
selam kızlar üzülerek söylüyorum ben hastalandım malesef 7 eylüle yazarsanız sevinirim
Ay o bu ay banada olduu.. Bende yeni evliyim acemiyim ya belirtilere kandıım ay bide 5 gün gecikti tabi ne test yaptıysam negatif çıktı amaa off moralimi bozduydu anca bissürü belirti vardı kansızlık varmış bide bende dün anca gelebildi yaaoda damla damla geliyo haylaa..Bitsede maçlara çıkabilsek bari
bu sefer öyle sıkı çalışacaz ki inş. bi uçanla kaçan kurtulcak elimizden
bu arada ota mota kocakarı ilaçlarına da başlıcem
1 sıçradı 2 sıçradı 3.de olsun artık inş.
an itibariyle ben de hastalandım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?