hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

burda tarihleri yazmamış başlığı açan arkadaş
yani tarih falan vermiyoruz bu başlıkta
daha epeyce varmış bata
size iyi çalışmalar şimdiden

kizlar yaaaa bende bebis istiyorum...az once ovulasyon testi yaptim pozitif cikti bugun esim eve gelirse eger sahura (kendisi taksi isine basladi aksam alti sabah alti calisiyor)halvetlenmek istiyorum tabi kendisi ariza cikarmazsa insallah bu sefer denk gelir off dua edin banada

E hadi bakalım inşallah gelir canımda bu fırsatı kaçırmazsınız Bende çok istiyorum bi bebiş yaa kırmızı kartı yedik bakalım bitse bari biran önce..

Sahimii sen ne öğretmenisin peki nerde görev yapıyosun ben alanyadayım ferdat yazısını görünce ismini öyle sanmıştım ben o t ne peki sonundaki senin?
matematik öğretmeniyim ankarada
ismim ferda evet benim
senin ismini de ferda zannettim ben sanırım yanlış anlamışım

pozitif çıktı derken aynısından ikinci çizgiyi gördün di mi?
arıza çıkarma lüksü yok at yatağa

siz ne zamandır deniyosunuz?

arkadaslar merhaba ben aranıza yenı katıldım bır kac sorum olacaktı
klomen kullanıp aranızda hamıle kalan varmı acaba benım ıkıncı ayım henuz bır sey yok

hadi bakalım hayırlısı tatlım benmde geri sayıma son 2 günnn iyice gerildim

Selaam bende katılabilirmiyim aranıza bende bi bebiş istiyorum yaa..

hoşgeldin canım

ne güzel ovülasyon testinde görmüşsün sıkı çalışın kaytarmayın sakınnn

cnm ya bnm hamilelik belirtileri fiyaskoymuş
malesef 2.çizgiyi göremedim cnm sıkıldı
önümüzdeki maçlara bakıcez gene

canım benm ya üzülme sakın belki erken yapmışsındır inş gelmez kırmızılar
bende zor duruyorum yapmamak için test pazarı bekliyorum

arkadaslar merhaba ben aranıza yenı katıldım bır kac sorum olacaktı
klomen kullanıp aranızda hamıle kalan varmı acaba benım ıkıncı ayım henuz bır sey yok

tatlım bende doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırdım ama hiç klomen kullanmadım doktor bu ay doğal yollardan almazsa
bir daha ki ay klomene başlarız dedi inş gerek kalmaz
inş senide fazla bekletmez bebişin

Yok ferda zaten benim ismim senin ismini ferdat zannenmiştim o t ne oluyo sonundaki demek istedim bende çankırılıyım ama bayaa akrabamız var ankaradada yarı oralı sayılırım yaani annemde orda doğmuş yakınmışız kız normalde birbirimize ama tabi artık alanyadayım kocişimin dizinin dibinde matematiği severim kız bende mat yada okul öncesi öğr. istemiştim sonra resme karar vermiştim ay ne kadar çok ortak yön varmış

cnm ya bnm hamilelik belirtileri fiyaskoymuş
malesef 2.çizgiyi göremedim cnm sıkıldı
önümüzdeki maçlara bakıcez gene

Ay o bu ay banada olduu.. Bende yeni evliyim acemiyim ya belirtilere kandıım ay bide 5 gün gecikti tabi ne test yaptıysam negatif çıktı amaa off moralimi bozduydu anca bissürü belirti vardı kansızlık varmış bide bende dün anca gelebildi yaaoda damla damla geliyo haylaa.. Bitsede maçlara çıkabilsek bari

t soyisimden geliyor
evet öyle
umarım bu ay ikimizde hamile kalırız da bir ortak yön daha çıkar

Hoşbulduk canım teşekkürler..

bu sefer öyle sıkı çalışacaz ki inş. bi uçanla kaçan kurtulcak elimizden
bu arada ota mota kocakarı ilaçlarına da başlıcem
1 sıçradı 2 sıçradı 3.de olsun artık inş.

ay siraayla havadisler gelmeye basladi.yakinda bende kirmizi kart yersem sasmayim yani.ne bereketsiz ay hic kimsedengüzel haber yok

bu sefer öyle sıkı çalışacaz ki inş. bi uçanla kaçan kurtulcak elimizden
bu arada ota mota kocakarı ilaçlarına da başlıcem
1 sıçradı 2 sıçradı 3.de olsun artık inş.

Hadi yaa ne otu koca karı ilacı kız varsa bildiğin şeyler banada söyle bende kullanıyım bari Bak benimde sana tavsiyem küçük bi kapta polen ve balın içine fındık badem cevizi doldur içine hatta çörek otu falanda koyabilirsin bunu hergün kahvaltıda ye kahvaltı yerine şu sıralar sahurdada yiyebilirsin tabii poleni çok öneriyolar bu dönemde tabii fındık ceviz bademide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…