Kızlar annm belıme bardak cektııı bı de yakı vurcakmısımmm sız duydunuzmuhıcc bole bısey
duydum canm ondan sonra hamıle kalanlarda var ama bende işe yaramadı
Ayy ınsallah bende yararmıkı aceppp hadı bakalımmm denıceZz
ben daha kullanmadım ama gg dan surelab marka aldım.. kk araştırdım bir çok kişi bu markadan memnun...
bugün geçti elime. benim bat 15 şubat pek ümidim yok ya o yüzden peşin peşin aldım
Insallah canim hicbiseye gerek kalmadan hamile kalirsin Allah isteyen herkese nasip etsin sen daha ynei denemeye baslamissin.Bizim 1.5 yil oldu artik hayirlisi olsun
Sabır çok önemli sanırım 1,5 yıl çok uzun sanki yıpranır insan gibi geliyo ama umut insanı ayakta tutan sanırım senin sorun var mı yada eşinde
evet canım çok yıpratıcı bi durum bende 2.5 yıldır bekliyorumsen kaç aydır bekliyorsun canım?
canm sana burdan cvp yazaym dıyorumkı bızım sorunumuz bellı ya sebebsz olmasaydı bebegmz ozaman daha caresız olurduk dıye dusunuyorum
evet tatlım haklısın beterin beteri var çok şükür rabbime ameliyatımız başarılı geçti şükür ya geçmeseydi onu hiç düşünemiyorum zaten.sizin kaç aydı canım bebek bekleyeli
canm benmde 2.5 sene oldu ıste beklıyorum yanı emın ol aynı durumdayz her ay bırlıkte gun saydık umutlandık
inş yarar canm senn esındemı sorun vardı
inş cnm uzak yakınartk farketmz kardes olduk burdaevet canım burası olmasa ne yapardım iyi ki sizin gibi sıcak insanlarla karşılaşmışım canım...biliyorum belki çok yakın belki çok uzak ama biz de bir bebek haberlerini vereceğiz bir birimize inş
Yok cnm bız ıkı kere hamılelık oldu kan pıhtılaşması varmışşş
Kızlar annm belıme bardak cektııı bı de yakı vurcakmısımmm sız duydunuzmuhıcc bole bısey
Sabır çok önemli sanırım 1,5 yıl çok uzun sanki yıpranır insan gibi geliyo ama umut insanı ayakta tutan sanırım senin sorun var mı yada eşinde
inş cnm uzak yakınartk farketmz kardes olduk burda
artık hamılelıgn sırunsuz gecer inş cnm allah bı daha acı yasatmasın
Ben duydum ama bilmiyorum kaynanam demisti hatta biyerdede okumustum varikoseli olan bi adam ben ameliyat olmam demis bardak cektimis o ay karisi hamile kalmis kadin icinde erkek icinde kapali kanalllari aciyoirmus bilmem dogru mu
Hımm ya esımedemı yapsam o zmnn kı benn
Valla yapmasini biliyorsan yap ama benim kaynanam yaptirmisti uzmanina cunku onun yapilmasi gereken gun ve zaman oluyormus oyle her zaman olmazmis mesela ay dolunayken sabah mi ney yapilirmis.Uzmani yapmasi lazimmis o biliyor cunku noktalari.Htta buna bisey deniliyor du bardak cekmek degil de unuttum simdi hatta peygamberimizin sunnetiymis oyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?