Hamile kalmayı bekleyenler

Insallah canim hicbiseye gerek kalmadan hamile kalirsin Allah isteyen herkese nasip etsin sen daha ynei denemeye baslamissin.Bizim 1.5 yil oldu artik hayirlisi olsun

Sabır çok önemli sanırım 1,5 yıl çok uzun sanki yıpranır insan gibi geliyo ama umut insanı ayakta tutan sanırım senin sorun var mı yada eşinde

Sabır çok önemli sanırım 1,5 yıl çok uzun sanki yıpranır insan gibi geliyo ama umut insanı ayakta tutan sanırım senin sorun var mı yada eşinde

evet canım çok yıpratıcı bi durum bende 2.5 yıldır bekliyorum sen kaç aydır bekliyorsun canım?

evet canım çok yıpratıcı bi durum bende 2.5 yıldır bekliyorum sen kaç aydır bekliyorsun canım?

canm sana burdan cvp yazaym dıyorumkı bızım sorunumuz bellı ya sebebsz olmasaydı bebegmz ozaman daha caresız olurduk dıye dusunuyorum

canm sana burdan cvp yazaym dıyorumkı bızım sorunumuz bellı ya sebebsz olmasaydı bebegmz ozaman daha caresız olurduk dıye dusunuyorum

evet tatlım haklısın beterin beteri var çok şükür rabbime ameliyatımız başarılı geçti şükür ya geçmeseydi onu hiç düşünemiyorum zaten.sizin kaç aydı canım bebek bekleyeli

evet tatlım haklısın beterin beteri var çok şükür rabbime ameliyatımız başarılı geçti şükür ya geçmeseydi onu hiç düşünemiyorum zaten.sizin kaç aydı canım bebek bekleyeli

canm benmde 2.5 sene oldu ıste beklıyorum yanı emın ol aynı durumdayz her ay bırlıkte gun saydık umutlandık

canm benmde 2.5 sene oldu ıste beklıyorum yanı emın ol aynı durumdayz her ay bırlıkte gun saydık umutlandık

evet canım burası olmasa ne yapardım iyi ki sizin gibi sıcak insanlarla karşılaşmışım canım...biliyorum belki çok yakın belki çok uzak ama biz de bir bebek haberlerini vereceğiz bir birimize inş

evet canım burası olmasa ne yapardım iyi ki sizin gibi sıcak insanlarla karşılaşmışım canım...biliyorum belki çok yakın belki çok uzak ama biz de bir bebek haberlerini vereceğiz bir birimize inş
inş cnm uzak yakınartk farketmz kardes olduk burda
Yok cnm bız ıkı kere hamılelık oldu kan pıhtılaşması varmışşş

artık hamılelıgn sırunsuz gecer inş cnm allah bı daha acı yasatmasın

Kızlar annm belıme bardak cektııı bı de yakı vurcakmısımmm sız duydunuzmuhıcc bole bısey

Ben duydum ama bilmiyorum kaynanam demisti hatta biyerdede okumustum varikoseli olan bi adam ben ameliyat olmam demis bardak cektimis o ay karisi hamile kalmis kadin icinde erkek icinde kapali kanalllari aciyoirmus bilmem dogru mu

Cok zor her ay ayni kirginlik umitsizlik yasamak ama elden de birsey gelmiyor ki uzulup oturuyoruz yipraniyoruz.Doktor yok dedi azicik tiroitim varmis o da hapla duzeldi.Turkiyedekiler pko var diyor burdakiler yok diyor.Bilmiyorum.Esimde ileri derecede varikosel vardi gecen ay ameliyat oldu 1 ay bile dolmadi daha.Benim yolum belki daha uzun insallah rabbim cok bekletmez

Hımm ya esımedemı yapsam o zmnn kı benn

Valla yapmasini biliyorsan yap ama benim kaynanam yaptirmisti uzmanina cunku onun yapilmasi gereken gun ve zaman oluyormus oyle her zaman olmazmis mesela ay dolunayken sabah mi ney yapilirmis.Uzmani yapmasi lazimmis o biliyor cunku noktalari.Htta buna bisey deniliyor du bardak cekmek degil de unuttum simdi hatta peygamberimizin sunnetiymis oyle dediler

Hımm o kadarını bılmıorumm bardak cekme dıe bılıorum benn yanı bana yapılan o en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…